Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ten nesamone gavos verkiu...
iskraipe tema , neidomu....
dabar iskaudinta as
Nijolyt tu lb jau greit isiplieski.. :-)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 233 234 235 236 237 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
dabar iskaudinta as
Nijolyt tu lb jau greit isiplieski.. :-)
as neisiplieskiu, o verkiu.....
as neisiplieskiu, o verkiu.....
tada tu per dirgli aplinai
tu matei kokia ten aplinka
einu tuojh kurt kukliu ir nedrasiu mergaiciu kluba
tu matei kokia ten aplinka
einu tuojh kurt kukliu ir nedrasiu mergaiciu kluba
tai visi kuklus cia issiteksim
gerai...... sedziu.... niekur neinu
sveiki zmones kaip gyvenimelis? as apie 40 pusllapiu praleidau per pusantros ienos tai gal visko neskaitysiu
oi oi ... laba vakareli.....
nori, skaityk, nori, ne he he he
kaip laikaisi?? ko su pagalvem nedraugauji?
Sveiki visi oj, taip seniai cia jau nebuvau... Apie ka cia plepat?
dabar iskaudinta as
Ir vel tu apie ta pati... Zinai, nebutu cia tavo amzius uzrasytas, galvociau, kad cia visai jaunute mergyte raso:D
na Julyte nemyli tu musu visai... palikai tokiam ilgam laikui...
na,bet sveika sveika...
na Julyte nemyli tu musu visai... palikai tokiam ilgam laikui...
na,bet sveika sveika...
Baik, kaip tu galejai sitaip pagalvot??? Beabejo, kad myliu jus Kaipgi tokiu sauliu, kaip jus, nemylesi:*
Na Sveika ar nesveika bet Julyte cia
pasiguosk
Pasiguost? Tai kad viskas gerai Ai, ne... Pamelavau. Yra vienas negeras dalykas. Bet cia niekaip negaliu to rasyti. Per daug jau asmeniska ir intymu... Nenoreciau, kad bet kas ilindes i si puslapi, suzinotu...
na taip suprantu...
Pasiguost? Tai kad viskas gerai Ai, ne... Pamelavau. Yra vienas negeras dalykas. Bet cia niekaip negaliu to rasyti. Per daug jau asmeniska ir intymu... Nenoreciau, kad bet kas ilindes i si puslapi, suzinotu...
na jau ir asmeniskumai pas tave Julyt.. :-)
Julija, 20 parašė:Pasiguost? Tai kad viskas gerai Ai, ne... Pamelavau. Yra vienas negeras dalykas. Bet cia niekaip negaliu to rasyti. Per daug jau asmeniska ir intymu... Nenoreciau, kad bet kas ilindes i si puslapi, suzinotu...
na jau ir asmeniskumai pas tave Julyt.. :-)
Na, taip, tai asmeniska. Gal dar viskas bus gerai, gal as cia dabar be reikalo is anksto jaudinuos... O kas buvo, nepykit, bet cia nerasysiu, geda biski:)
Ai, Linuti, kazkada, berods, klausei, kodel su vaikinuku issiskyriau... Na, siaip viskas buvo gerai, bet kad ratus, amfa kasdien vartojo. Tai ir pasakiau, kad geriau viska baigiam. Siaip pradzioj viso to nezinojau, tik kiek veliau Patiko tas bachuriukas, bet ka jau padarysi, kad sitaip gavosi... Gerai, kad bent jau man jis tik patiko, nebuvau ziauriai isimylejusi. Nes butu lb sunku man dabar.
joa ratai aphos ir kitas meshlas yra man netoleruotina.. :} mano viena drauge irgi mete vaikina nes jis i zole ja iskeite..
na saunuole Julyte,kad nugalejai save...tikriausiai sunku del tokio dalyko palikti vaikina?
joa ratai aphos ir kitas meshlas yra man netoleruotina.. :} mano viena drauge irgi mete vaikina nes jis i zole ja iskeite..
O pats ka nors tokio bandei?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 233 234 235 236 237 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~