5121

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

man geografija ir kiti humanitariniai.. tik kalbos kultura ne prie sirdies ;D

5122

o studijuoji... marketinga prekybos? ar kazkas pan :? kaip cia galai sueina?

5123

Man rodos ji netycia tokia sypsenele padejo:) hmz... kam patinka suris su pelesiu? Katik paragavau su baltu...pelesiu...toki mazyti gabaluka...atvirai?? gerai, kad buvo mazas gabaliukas nes buciau apsivemus..:(

5124

Egle, 17 parašė:

Man rodos ji netycia tokia sypsenele padejo:) hmz... kam patinka suris su pelesiu? Katik paragavau su baltu...pelesiu...toki mazyti gabaluka...atvirai?? gerai, kad buvo mazas gabaliukas nes buciau apsivemus..:(

niam niam ir su baltu ir su melinu patinka...:::034

5125

Egle, 17 parašė:

be pelesio skanesnis big_smile pamenu viena karta tecio draugas atsiveze surio su pelesiais ir man teko ji supjaustyt. as pjausciau letai, nes norejau graziai supjaustyt, o tetis jau ejo ziuret ar neissigandau pelesio ir ar jo neismeciau, kad taip ilgai uztrukau... ;D uztad po to jo draugas pagyre, kad labai graziai supjausciau... :::757

5126

Diana, 17 parašė:

o studijuoji... marketinga prekybos? ar kazkas pan :? kaip cia galai sueina?

Diana yra dar ne tik norai bet ir galimybes... taip buna kai per koki egza susimauni... sad

5127

o negalima praejus metams egzu perlaikyt? :?
na, is tiesu tai manau, kad sunkus atvejas turi but, kad laikydamas humanitariniu dalyku egzus pakliutum i realine profesija...

5128

o taip ji ten netycia, lekiu taisyti big_smile
>>> nevalgius as to daikto niekada gyvenime, pasitikejimo jis man nekelia ;D ;D ;D vargsas musu linas, gaila man jo big_smile

5129

nu nelabai ten tas marketingas realine, nes as pernai turejau semestra marketinga,man labai idomu buvo... visokios kainu strategijos, rinka, tyrimai ir panasiai.. tik ziauri destytoja buvo, bet labai idomu :?

5130

Nijolė, 20 parašė:

nu nelabai ten tas marketingas realine, nes as pernai turejau semestra marketinga,man labai idomu buvo... visokios kainu strategijos, rinka, tyrimai ir panasiai.. tik ziauri destytoja buvo, bet labai idomu :?

kodel ne realine?.. na kokie ten dalykai ieina? vat visokios kainu strategijos, rinka, tyrimai ir panasiai kaip tik man atrodo ismastomi dalykai.. na nlb moku paaiskint smile na bet juk ten skaiciavimai, tyrimai... kazkaip tokie dalykai man asocijuojasi su realiniu profiliu... :V

5131

Ojojoi koks slykstus man tas suris... Tai cia viena mergyte ji labai megsta visoki irgi ir sugunde paragaut...bet fuj man dar dabar slykstu burnytej;>~ Diana, man be pelesio irgi skanesnis:D

5132

Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D

5133

ai ka zinau, bet va mano fakulytetas vadinasi humanitarinis fakultetas, bet pagrindines specialybes yra vadybos ir ekonomikos, tai kazkaip ir ekonomika man su humanitariniais pinasi.... ai dzin... cia ne mums sprest, kas kaip. ;D big_smile
ok, lekiu as savo istatyma perziuret, bus bedos paskui rytoj ;D
ciau braskutes :::702:::701

5134

Diana, 17 parašė:

o negalima praejus metams egzu perlaikyt? :?
na, is tiesu tai manau, kad sunkus atvejas turi but, kad laikydamas humanitariniu dalyku egzus pakliutum i realine profesija...

na gi jei realine nepaklausi specialybe tai gali ir istoti.. o tai zn kai gali buti kad po metu perlaikes ir metes mokslus gali ant meskos uzsokti.. :-)

5135

Merginos>>> ka jus su klubu darote?:? cia gi nedrasiu vyru klubas o ne moteru....:D

5136

labos, Nijole smile
net nebuciau pagalvojus, kad tie marketingai nepaklausus big_smile na o su perlaikymais tai tikrai gali visko but... bet dar cia kazi ka tu turejai omeny: stojima antra karta ar egzu balus? big_smile

5137

Egle, 17 parašė:

Ojojoi koks slykstus man tas suris... Tai cia viena mergyte ji labai megsta visoki irgi ir sugunde paragaut...bet fuj man dar dabar slykstu burnytej;>~ Diana, man be pelesio irgi skanesnis:D

Oj, p man tai visai gardus tas pelesinis suris:D Galeciau net vien jo pelesi valgyti:D

5138

tai jus pelytes kad suriu mintat.. :-)

5139

Diana, 17 parašė:

Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D

kas per pusprotis melzia avis.. :-) ;D ;D vaje vaje.. dar to negirdejau  nors su kaimu reikalu turiu.. big_smile

5140

Linas, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

kas per pusprotis melzia avis.. :-) ;D ;D vaje vaje.. dar to negirdejau  nors su kaimu reikalu turiu.. big_smile

na, pries rasydama galvojau avis ar ozka, bet man atrodo, kad avis smile nu jei idomu, tai ryt galesiu patikslint big_smile bet ten to surio neimanoma valgyt, nes keliant prie burnos jau smirda ;D
be to, niekas neminejo, kad vien suri valgom :PP