Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
man geografija ir kiti humanitariniai.. tik kalbos kultura ne prie sirdies ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 255 256 257 258 259 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man geografija ir kiti humanitariniai.. tik kalbos kultura ne prie sirdies ;D
o studijuoji... marketinga prekybos? ar kazkas pan :? kaip cia galai sueina?
Man rodos ji netycia tokia sypsenele padejo:) hmz... kam patinka suris su pelesiu? Katik paragavau su baltu...pelesiu...toki mazyti gabaluka...atvirai?? gerai, kad buvo mazas gabaliukas nes buciau apsivemus..:(
Man rodos ji netycia tokia sypsenele padejo:) hmz... kam patinka suris su pelesiu? Katik paragavau su baltu...pelesiu...toki mazyti gabaluka...atvirai?? gerai, kad buvo mazas gabaliukas nes buciau apsivemus..:(
niam niam ir su baltu ir su melinu patinka...
be pelesio skanesnis pamenu viena karta tecio draugas atsiveze surio su pelesiais ir man teko ji supjaustyt. as pjausciau letai, nes norejau graziai supjaustyt, o tetis jau ejo ziuret ar neissigandau pelesio ir ar jo neismeciau, kad taip ilgai uztrukau... ;D uztad po to jo draugas pagyre, kad labai graziai supjausciau...
o studijuoji... marketinga prekybos? ar kazkas pan :? kaip cia galai sueina?
Diana yra dar ne tik norai bet ir galimybes... taip buna kai per koki egza susimauni...
o negalima praejus metams egzu perlaikyt? :?
na, is tiesu tai manau, kad sunkus atvejas turi but, kad laikydamas humanitariniu dalyku egzus pakliutum i realine profesija...
o taip ji ten netycia, lekiu taisyti
>>> nevalgius as to daikto niekada gyvenime, pasitikejimo jis man nekelia ;D ;D ;D vargsas musu linas, gaila man jo
nu nelabai ten tas marketingas realine, nes as pernai turejau semestra marketinga,man labai idomu buvo... visokios kainu strategijos, rinka, tyrimai ir panasiai.. tik ziauri destytoja buvo, bet labai idomu :?
nu nelabai ten tas marketingas realine, nes as pernai turejau semestra marketinga,man labai idomu buvo... visokios kainu strategijos, rinka, tyrimai ir panasiai.. tik ziauri destytoja buvo, bet labai idomu :?
kodel ne realine?.. na kokie ten dalykai ieina? vat visokios kainu strategijos, rinka, tyrimai ir panasiai kaip tik man atrodo ismastomi dalykai.. na nlb moku paaiskint na bet juk ten skaiciavimai, tyrimai... kazkaip tokie dalykai man asocijuojasi su realiniu profiliu... :V
Ojojoi koks slykstus man tas suris... Tai cia viena mergyte ji labai megsta visoki irgi ir sugunde paragaut...bet fuj man dar dabar slykstu burnytej;>~ Diana, man be pelesio irgi skanesnis:D
Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D
ai ka zinau, bet va mano fakulytetas vadinasi humanitarinis fakultetas, bet pagrindines specialybes yra vadybos ir ekonomikos, tai kazkaip ir ekonomika man su humanitariniais pinasi.... ai dzin... cia ne mums sprest, kas kaip. ;D
ok, lekiu as savo istatyma perziuret, bus bedos paskui rytoj ;D
ciau braskutes
o negalima praejus metams egzu perlaikyt? :?
na, is tiesu tai manau, kad sunkus atvejas turi but, kad laikydamas humanitariniu dalyku egzus pakliutum i realine profesija...
na gi jei realine nepaklausi specialybe tai gali ir istoti.. o tai zn kai gali buti kad po metu perlaikes ir metes mokslus gali ant meskos uzsokti.. :-)
Merginos>>> ka jus su klubu darote?:? cia gi nedrasiu vyru klubas o ne moteru....:D
labos, Nijole
net nebuciau pagalvojus, kad tie marketingai nepaklausus na o su perlaikymais tai tikrai gali visko but... bet dar cia kazi ka tu turejai omeny: stojima antra karta ar egzu balus?
Ojojoi koks slykstus man tas suris... Tai cia viena mergyte ji labai megsta visoki irgi ir sugunde paragaut...bet fuj man dar dabar slykstu burnytej;>~ Diana, man be pelesio irgi skanesnis:D
Oj, p man tai visai gardus tas pelesinis suris:D Galeciau net vien jo pelesi valgyti:D
tai jus pelytes kad suriu mintat.. :-)
Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D
kas per pusprotis melzia avis.. :-) ;D ;D vaje vaje.. dar to negirdejau nors su kaimu reikalu turiu..
Diana, 17 parašė:Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D
kas per pusprotis melzia avis.. :-) ;D ;D vaje vaje.. dar to negirdejau nors su kaimu reikalu turiu..
na, pries rasydama galvojau avis ar ozka, bet man atrodo, kad avis nu jei idomu, tai ryt galesiu patikslint bet ten to surio neimanoma valgyt, nes keliant prie burnos jau smirda ;D
be to, niekas neminejo, kad vien suri valgom :PP
Puslapiai Ankstesnis 1 … 255 256 257 258 259 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~