Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Sveikuciai ziuriu myres reikalas siandien cia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 259 260 261 262 263 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oi visiems atsiskaitymai gal kokie, as ir leksiu po 10 min
na kaip egzas?
Nikita, 16 parašė:Sveikuciai ziuriu myres reikalas siandien cia
na kaip egzas?
keista bet i biologijos klausimus visus beveik atsakiau, o fizika tai 50/50
Danguole, 20 parašė:Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:o as noriu ziemos,sniegucio...
siaip man taip pat labai norisi ziemos, tik bijau, kad ji per ilgai uzsibus noriu tikros ziemos su serksnu..
jooo as ir su daug sniego...:)
As tai ne... Ziauriai salu ziema, kad ir kaip storai prisirengciau
Na, bet gal sia ziema bus kitaip. Visgi sveriu daugiau dbr, nei praeita ziema. Tai gal dbr silciau bus:D gal dbr mane mesyte ir riebaliukai pasildys:D
kai salta, pasportuok arba iseik pasivaiksciot po lauka - garantuotai atsilsi
tai neturite kas susildo jus
na patalus turim, bet pirma paciom reik juos sidyt, kad po to jie atsilygintu tuo paciu na, gal geriau kalbesiu tik apie save, o tai dar kas supyks... :V
Nikita, as taip pat nustebau, kad siandien cia atejus nedaug jus vytis tereikejo o tau tai isvis gerai ;D
turbut iseko visi nebturi ka pasakyti ;D
gali but, nes kiek gi gali kalbet? tuolab, kad klubo ikurejas prase s nemalt ;D kazkada (nuo tada kai as cia isijungiau) jau irgi buvo ramybes periodas.. cia tyla pries audra ;D koki vakara prisede ir atsiverte neustebsim, kad zmones bus per vakara koki 20 psl prirase...
pas mane barake sia savaite ne silto vandens nera, ne sildymo.... tai pas broli apsistojau
>>>>> diana, palauk savaitgalio, tai tuoj muskietininkus prirasys
na, as taip pat gyvenu nesildomam kambary ir nieko... na, tiesa, kompas pusiau sildomoj teritorijo tai bedos ner
su savaitgaliniais rasymais dar irgi visko buna... buna gi zmones iseina tusintis ir grize miega na, kartais 3h nakties sumasto prisijungt... ;D
oi tokie ramybes periodai mane veikia teigiamai :} jauciuos tada labai gerai ;D nes neatsilieku niekuo nuo jusu ;D
o pagalvoji, kad kitiems taip pat eina nervai, kai pats dalyvaudamas su kuo nors prirasliavoji daug?
na va eilini karta tata uzgrimitino...ir klubas kaip ismires...
tai gi tatos reik klausyt
nu jo neveltui tata...
Julija, 20 parašė:Danguole, 20 parašė:Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:o as noriu ziemos,sniegucio...
siaip man taip pat labai norisi ziemos, tik bijau, kad ji per ilgai uzsibus noriu tikros ziemos su serksnu..
jooo as ir su daug sniego...:)
As tai ne... Ziauriai salu ziema, kad ir kaip storai prisirengciau
Na, bet gal sia ziema bus kitaip. Visgi sveriu daugiau dbr, nei praeita ziema. Tai gal dbr silciau bus:D gal dbr mane mesyte ir riebaliukai pasildys:D
kai salta, pasportuok arba iseik pasivaiksciot po lauka - garantuotai atsilsi
Pasivaikstau, tai dar labiau susalu... na, o pasportuot- pasportuoju:D Po penkis kilus kas vakara pabegioju. Na, nebent nebegu, jei ziauriai laiko ner arba gausiai tingiu:D
tai neturite kas susildo jus
Deja, bet as tai neturiu.. O tu, Justai, turi?:D
oi Julyt tai tau negerai... na, bet grizus is lauko negi namai neatrodo siltesni?
o pagalvoji, kad kitiems taip pat eina nervai, kai pats dalyvaudamas su kuo nors prirasliavoji daug?
niasijaudink brangioji as gi jusu rekordu dar nepasiekiau ir dar negreit pasieksiu tokius olimpinius lygius
Puslapiai Ankstesnis 1 … 259 260 261 262 263 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~