5201

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Sveikuciai smile ziuriu myres reikalas siandien cia smile

5202

oi visiems atsiskaitymai gal kokie, as ir leksiu po 10 min

5203

Nikita, 16 parašė:

na kaip egzas?:::034

5204

Danguole, 20 parašė:
Nikita, 16 parašė:

na kaip egzas?:::034

keista bet i biologijos klausimus visus beveik atsakiau, o fizika tai 50/50

5205

Julija, 20 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

o as noriu ziemos,sniegucio...:::815

siaip man taip pat labai norisi ziemos, tik bijau, kad ji per ilgai uzsibus big_smile noriu tikros ziemos su serksnu.. smile

jooo as ir su daug sniego...:)

As tai ne... Ziauriai salu ziema, kad ir kaip storai prisirengciau
:::819  Na, bet gal sia ziema bus kitaip. Visgi sveriu daugiau dbr, nei praeita ziema. Tai gal dbr silciau bus:D gal dbr mane mesyte ir riebaliukai pasildys:D

kai salta, pasportuok arba iseik pasivaiksciot po lauka - garantuotai atsilsi big_smile

5206

tai neturite kas susildo jus wink big_smile

5207

na patalus turim, bet pirma paciom reik juos sidyt, kad po to jie atsilygintu tuo paciu big_smile na, gal geriau kalbesiu tik apie save, o tai dar kas supyks... :V big_smile
Nikita, as taip pat nustebau, kad siandien cia atejus nedaug jus vytis tereikejo big_smile o tau tai isvis gerai ;D

5208

turbut iseko visi nebturi ka pasakyti ;D

5209

gali but, nes kiek gi gali kalbet? tuolab, kad klubo ikurejas prase s nemalt ;D kazkada (nuo tada kai as cia isijungiau) jau irgi buvo ramybes periodas.. big_smile cia tyla pries audra ;D koki vakara prisede ir atsiverte neustebsim, kad zmones bus per vakara koki 20 psl prirase... big_smile

5210

pas mane barake sia savaite ne silto vandens nera, ne sildymo.... sad tai pas broli apsistojau
>>>>> diana, palauk savaitgalio, tai tuoj muskietininkus prirasys big_smile

5211

na, as taip pat gyvenu nesildomam kambary ir nieko... na, tiesa, kompas pusiau sildomoj teritorijo tai bedos ner smile
su savaitgaliniais rasymais dar irgi visko buna... buna gi zmones iseina tusintis ir grize miega smile na, kartais 3h nakties sumasto prisijungt... ;D

5212

oi tokie ramybes periodai mane veikia teigiamai :} jauciuos tada labai gerai ;D nes neatsilieku niekuo nuo jusu ;D

5213

o pagalvoji, kad kitiems taip pat eina nervai, kai pats dalyvaudamas su kuo nors prirasliavoji daug? :::d50

5214

na va eilini karta tata uzgrimitino...ir klubas kaip ismires...:::044:::044:::044

5215

tai gi tatos reik klausyt big_smile

5216

nu jo neveltui tata...:::044

5217

Diana, 17 parašė:
Julija, 20 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

o as noriu ziemos,sniegucio...:::815

siaip man taip pat labai norisi ziemos, tik bijau, kad ji per ilgai uzsibus big_smile noriu tikros ziemos su serksnu.. smile

jooo as ir su daug sniego...:)

As tai ne... Ziauriai salu ziema, kad ir kaip storai prisirengciau
:::819  Na, bet gal sia ziema bus kitaip. Visgi sveriu daugiau dbr, nei praeita ziema. Tai gal dbr silciau bus:D gal dbr mane mesyte ir riebaliukai pasildys:D

kai salta, pasportuok arba iseik pasivaiksciot po lauka - garantuotai atsilsi big_smile

Pasivaikstau, tai dar labiau susalu...:::017 na, o pasportuot- pasportuoju:D Po penkis kilus kas vakara pabegioju. Na, nebent nebegu, jei ziauriai laiko ner arba gausiai tingiu:D

5218

Justinas, 23 parašė:

tai neturite kas susildo jus wink big_smile

Deja, bet as tai neturiu..:::734 O tu, Justai, turi?:D

5219

oi Julyt tai tau negerai... na, bet grizus is lauko negi namai neatrodo siltesni? big_smile

5220

Diana, 17 parašė:

o pagalvoji, kad kitiems taip pat eina nervai, kai pats dalyvaudamas su kuo nors prirasliavoji daug? :::d50

niasijaudink brangioji as gi jusu rekordu dar nepasiekiau ir dar negreit pasieksiu tokius olimpinius lygius yikes big_smile