Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kokie musu kuklumai? :? ciagi mano mama nekukli
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 337 338 339 340 341 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kokie musu kuklumai? :? ciagi mano mama nekukli
cia apie musu berniuku kuklumus kalbu
m... bet kazkas jau ir anksciau buvo apsisklebe kad cia tas klubas mazdaug tik budas susiburt ir neatitinka paskirties
na nea yra klaikas kuklintis yra ir atsiskleisti :-)
ai, zodziu.. vis tiek sitas klubas yra geriausia vieta ever sitam forume aleliuja ;D
nu taigi mes bandom issigydyti merginos... ir jeigu jus taip jau snekat tai reiskias mums jau gerai sekasi, ir ne lazdavoti cia o dziaugtis ir toliua palaikyti mus reik.
joa, joa Auri dar keli meetai ir pazint neis jusu ;D
ale kazkur man atrodo, Auri, pats sakei, kad jums pirma reikia pasidaryt kukliems, kad butu ka iskuklint ;D
nu kodel jus turit but tokios arsios ir piktos, niu ? Zmones gi sventes baikit cia kabliu ieskot ;D gereu dziaugiames ir kabinames ratuku
joa, joa Auri
dar keli meetai ir pazint neis jusu ;D
ka mes zinom kaip jiem su merginom realybej seksis.. :V visgi sitas klubas neisdrasins ju taip, kad negalvodami kabintu kokia tik bepatiko panele
nu kodel jus turit but tokios arsios ir piktos, niu ? Zmones gi sventes
baikit cia kabliu ieskot ;D gereu dziaugiames ir kabinames ratuku
tai kad as jau tokia negera esu ir nieko cia nepadarysi... :V
padarom taip kaip per ta mobilaizerio reklama ezio kuri man jau baigia nervus suest kabinames rankutemis ir sokam ratuku ratuku
na joa jau rado kablius savose kuprose nes anuji tai kaip uzgers musu prineses .. vaje vaje .. ;D
Auri, as balta veliava aukstai iskelus mosikuoju,net klp turetum matyti jokiu piktumu ir arsumu
o as daznai nebunu pikta, net jei kabinejuos
vaje chebra kaip jus fainai fotkese isejot:) tik ka jus Nikitai padaret,kad kai pagautas atrodo
na jis kazkodel lb jau drovejosi musi bent man taip pasirode.. :-) mes meginom pralausti ledus bet kad taip jau gal nlb gavosi
Danguolyte, mes visada tokie grazus ;D
>>> o Nikita tai palaike tikraja klubo dvasia
na tasi ka draugaijciai... dar nei karto nesukriuksejot :? ;D
>> kaip sveikateles :? :-)
mano tai geros tik galva skauda
einu pavalgyti ir pasimokysiu..
labas
ale Linai kaip tu dabar mokysies, kad galva skauda? :?
as tai sveika esu
Страницы Назад 1 … 337 338 339 340 341 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~