labas rytas, nius, dienele
Diana, na jo... nera tos uzsibreztinas tikslas :V bet jei man pavyks kaip nors fainai cia si semestra prasisukt, tai gal ir uzsikalsiu toms teisems.. bet va,,, taip idomiai as nenoriu ju laikyti, nes sakiau, noriu mokytis vaziuoti su broliu, nes nebijau su juo.. ir noriu laikyti teises, kai jau busiu gana gerai pramokus vaziuoti
o uz vairo dar saugiai nesijauciu... bijau brolio prasyt,nes karta vos nesukaliau as jam masinos, kai su 50 isemiau siauroj gatvelej posuki ir truputi susimecius, uzvairavau ant bordiuro :V ir vos i tokios babceles maske neikaliau (tai jos akys vos ant kaktos neissoko), bet jei letai ramiai vaziuojant, tai jauciuosi visai rami
>>>> o diena tai man nelabai smagiai prasidejo.. sakyciau apverktinai.. vakar apsiziurejau, kad namie neturiu medziagos is ko mokytis kompe, nulekiu i ponaiti uniko serveri ir pamaciau,kad destytojas viska isemes, tai supratau savo skaudu likima
,kad teks vaziuoti i mylima kaunuka ir ten dziaugtis visais teikiamais statistikos malonumais :? nes kaune viska turiu.. siaip pamascius, buciau galejus paprasyti savo maziukes kambariokes,kad ji man atsiustu viska, bet kadangi taciau dar reikia ir kompo, tai mano viltys likti namuciuose zlugo suzlugo
>> vienam kompe kazkas su garsu negerai jau kelis menesius, o kitam kazkas su bevielio gaudymu pasidare :? (sakiau, Auri,kad taip bus ir nieko neis padaryti >> brolis sake,kad kazkas su ta plokste (bet man 11 labiau
) pasidare) >>> tai visi dziaugsmingai nusprendem, kad reikia juos isvezti kaunan paremontuoti ir visaip kitaip ten sutvarkyti... tai va... tokios vat tos bedos ir skausmai mane apniko, kad reikia pasilikti kaune per atostogas....
man visada siaip sunku, kai mane atveza i kauna ir palieka brolis... kazkaip lengviau isesti i utika ir lekti kaunan, nei buti atveztai ir paliktai :V
tai va, ai, prisiminiau, kad sese siuncia visiems jums ponus geriausius linkejimus 

ir taip pat skaudziai, kaip ir as
, pareiskia, kad mes jus paliekam keliom savaitelem, kol musu kompiuteriukai abu gris namolio.... (nius as dar cia iki 4dienio parymosiu ;D )