6,821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na as myliu savo psichologijos destytoja big_smile sakiau kad egzas super duper lengvas bus :-)
>> taip ir buvo tai nupirkom geliu ir saldainiu tai ji pasake : "geliu niekada neatsisakau o saldainius visi sukirsim ;D "  tai pasedejom parasem egza ir laimingi isejom is egzo big_smile

>> oi kaip jum dienele prasidejo?

6,822

labas rytas, nius, dienele wink
Diana, na jo... nera tos uzsibreztinas tikslas :V bet jei man pavyks kaip nors fainai cia si semestra prasisukt, tai gal ir uzsikalsiu toms teisems.. bet va,,, taip idomiai as nenoriu ju laikyti, nes sakiau, noriu mokytis vaziuoti su broliu, nes nebijau su juo.. ir noriu laikyti teises, kai jau busiu gana gerai pramokus vaziuoti wink o uz vairo dar saugiai nesijauciu... bijau brolio prasyt,nes karta vos nesukaliau as jam masinos, kai su 50 isemiau siauroj gatvelej posuki ir truputi susimecius, uzvairavau ant bordiuro :V ir vos i tokios babceles maske neikaliau (tai jos akys vos ant kaktos neissoko), bet jei letai ramiai vaziuojant, tai jauciuosi visai rami big_smile
>>>> o diena tai man nelabai smagiai prasidejo.. sakyciau apverktinai.. vakar apsiziurejau, kad namie neturiu medziagos is ko mokytis kompe, nulekiu i ponaiti uniko serveri ir pamaciau,kad destytojas viska isemes, tai supratau savo skaudu likima sad ,kad teks vaziuoti i mylima kaunuka ir ten dziaugtis visais teikiamais statistikos malonumais :? nes kaune viska turiu.. siaip pamascius, buciau galejus paprasyti savo maziukes kambariokes,kad ji man atsiustu viska, bet kadangi taciau dar reikia ir kompo, tai mano viltys likti namuciuose zlugo suzlugo sad sad >> vienam kompe kazkas su garsu negerai jau kelis menesius, o kitam kazkas su bevielio gaudymu pasidare :? (sakiau, Auri,kad taip bus ir nieko neis padaryti >> brolis sake,kad kazkas su ta plokste (bet man 11 labiau wink ) pasidare) >>>  tai visi dziaugsmingai nusprendem, kad reikia juos isvezti kaunan paremontuoti ir visaip kitaip ten sutvarkyti... tai va... tokios vat tos bedos ir skausmai mane apniko, kad reikia pasilikti kaune per atostogas....
man visada siaip sunku, kai mane atveza i kauna ir palieka brolis... kazkaip lengviau isesti i utika ir lekti kaunan, nei buti atveztai ir paliktai :V big_smile
tai va, ai, prisiminiau, kad sese siuncia visiems jums ponus geriausius linkejimus :::416:::419:::207 ir taip pat skaudziai, kaip ir as wink , pareiskia, kad mes jus paliekam keliom savaitelem, kol musu kompiuteriukai abu gris namolio.... (nius as dar cia iki 4dienio parymosiu ;D )

6,823

nu brac hebra kaip pergereu tai ne tas zodis... big_smile dar taip kiauliskai nesu gyvenime ;D nu neveltui kiaules metai ;D mes vyriokai susirinkom ir pasake: Nu tai jei kiaules metai, tai mes sian kiauliskai gatavi busim. big_smile Susikvieciau pora snukiu pas save haton ir pagerem svelniai tariant... big_smile vaziavom i parduotuve 4 kartus ir vis po 160 saskaita parsivezdavom big_smile gerai kad soferis vis naujas atvaziuodavo bo butumem stulpa pasigave ;D zdz pagerem daugiau nei uz 500 lt ir tik astuoniese... :DDDD Fotkes daba veiziu tai negaliu big_smile virstu is zvengo kaip ten ziauriai buvo big_smile bus ka papasakot anukam kaip nedaryt ;DDDDDDDDD

6,824

vaje vaje Auri jau anukams geriau sito nepasakok:::044:::044:::044

6,825

bet brac kaip atrodau sakes paziurekit :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD http://forumas.ieskok.lt/imgload/1911

6,826

geras:::044:::044:::044:::044:::044 o tu ir svesdamas elegantiskai rengiesi?:)

6,827

o ce elegantiskai? big_smile ce visai normaliai wink

6,828

na tokie marskinukai ciotki:::042:::042 smile

6,829

tai tu dar ciotku nematei reisx ;D

6,830

o tai kokie tada ciotki?:::034 prasom mane apsviesti neismanele:::044

6,831

ai nu tokie aptempti nu bet as ce nedemonstruosiu ;D O vat siaip tai as dazniausiai su marskinukais ir vaikstau smile jie patogus, lengvi ir nevarzo judesiu smile Ir atrodo ciotkai. smile

6,832

as ir uzsegamas bliuskutes megstu smile vasara aisku... nekenciu tu vientisu maikiu:::044

6,833

tai juo big_smile as isviso megztiniu nlb pernesu big_smile

6,834

as ir,bet ziema tenka,nes pas mus namuose salta labai...:) arba pasirenku toki netradicini pvz megstini su iskirpte gilia...:::034

6,835

Auri, tai nors leisk pasigereti tais aptemptais ;D nebuk gailiuga :V big_smile
>>> o man patogiausias dalykas ever yra bliuzonai arba tie megztinukai, kur uztrauktukas yra, bet mama pyksta ant manes, jei juos perku, nes sako,kad pats laikas nusipirkti KASTIUMA ir man wink nes tipo dirbt reikes normaliai apsirengus big_smile

6,836

uuu smile)) Joa as irgi atsisegu kartais marskinius per dvi sagas big_smile

6,837

as kartais ir daugiau atsisegu...tai tada ziuri vyrai ir kazkodel senos bobutes:::044:::044:::044

6,838

Auri Auri kas is taves isaugo.. :-) ;D na kandis kaip reikiant ;D

6,839

kazkokia anomalija. pasikeiciau savo avatara tai jis kaip uzsinori vienam poste buna toks o kitur kitoks.. vaj vaje.. kur pasiaulis ritasi cia stopudai siamete kiaule darbuojasi ;D

6,840

tai,kad Linuk tu tuos avatarus turbut dazniau nei apatinius keiti:::044:::044:::044