6961

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Evelina, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

ai pavarge nuo visko... nuo ieskok.lt ypac wink

pastebejau kad nuo ieskok.lt pavarges esi;D

nu tai is pareigos jums uzsukau smile

6962

viskas, nusprendziau, kad nedraugausiu su vaikinu, kuris ruko, nes jis galbut gali tapti vyru. priezastys: 1. rukymas kenkia sveikatai 2. del sekso big_smile 3. kool parvaziavau namo is mazeikiu, per viena rukantiji prasmirdo mano drabuziai ir net kuprine!!! :::033

6963

na zn potencijai raso ant pakelio kad kenkia bet as jau meciau ir nerukysiu.. bent lb stengsiuosi.. ir ne tik linksmakociui kenkia Diana.. gi kraujagyslems smegenims sirdziai.. :::042

6964

Diana tai ko cia taip blogai???

6965

Auris, 19 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

ai pavarge nuo visko... nuo ieskok.lt ypac wink

pastebejau kad nuo ieskok.lt pavarges esi;D

nu tai is pareigos jums uzsukau smile

Malonu...malonu;)

6966

viskas nedraugausiu su mergina kuri dazosi plaukus big_smile Kodel? Nes a) Dazyti plaukai apgauna zmogaus isvaizda, o tai labai kenkia mano savimonei big_smile b) Dazyti plaukai slepia tikraji zmogaus intelekta big_smile O tai labai kenkia tiap pat mano savimonei big_smile c) jis isgrauzia plaukus ir poto jie pradeda slinkti ir lieka ant mano daiktu big_smile o tai labai nehigieniska ir siaip visaip ten man nemalonu big_smile:D:D:D nu ir dar d) dazai kainuoja ir aisq is mano kisenes mergina pirktu juos big_smile:D:D:D:D:D:D

Kaip jums mano trums pamastyms apie gyvenima? :DDDDDDDD

6967

na nzn plauku spalva nera svarbu bet jei tai baltas peroksidas tai jau lb didele bauda... nes klube peroksidines karalienes ziba zaliai ;D baisu kaip kokios pelkiu pletros ;D

6968

hey mielieji.... neskaiciau jau siandien visko.. ne nuotaikyte.... sad
atia mano stipendija :::225:::225:::225 , atia 500lt :::225:::225:::225
verkiu zdz.... susimoviau per mokesciu egza, tik neisivaizduoju kur... neisnesa mano nedazyta galva ;D (galesi Auri su manim draugauti wink )
ir dar triskart valio Linukui, kad mete rukyti./... VALIO ... VALIO... VALIO.... big_smile

6969

Linai, labai saunu, kad metei smile
Evelina, nenoriu but amzinai smirdanti per koki niekseli rukoriu, o jei kasdien su tokiui buciau, kasdien ir drabuzius tektu skalbt, isivaizduoji kek pinigu isleisciau? big_smile o svarbiausia, negaleciau pakest tokio smirdaliaus namie...
joa, Auri, graziai pasidergei ;D nors mano galva nedazyta, atskleidzia mano intelekta, tai beprasmiska bendraut, ane? ;D atsiminsim... ;D
Nijolyte... gaila, kad teko tau su stipendija atsisveikint... :V bet vis del to ne is univiero leki lauk big_smile 

6970

nia tiaj beprasmiska bendraut ten kur nesuprasi ar protinga ar durna ar specialiai durnai elgias ar tik apsimetineja ir pan ir tiap toliau wink

Nijolyt, pora cerkalu degtines ir stipuchos nebereiks jokios big_smile~

6971

tai dar nzn kaip su ta stipke, bet dar yra maza maza viltis wink tikiuosi kaip nors gal pavyks.....
joa.... dar nuo seses tu svadbu pas mus 2 degtines ir amareto ir 3 sampo buteliokai blizga... reikes kada nublizgint juos ;D
>>> Auri, po pagerimu, reikes dar labiau tos stipkes...... ... gerai bent tiek, kad tas mediumas anksciau bus nei moket uz moksla... nius... bet juk viltis dar neprarasta :::035
>>> tai mes Auri, jau viskas... nurasytos????...... verkiu vel... kodel mane siandien skaudini dar ir tu :? ;D

6972

Nijoliuk nieko tu nesijaudink smile siais laikais gyvybes draudimas gi net ir uz moraline zala pinigus moka wink tai tu dziaukis geriau !

6973

kad as neapsidraudus :::818 o pusbrolis siule :::818 kvaisa as....

6974

Auri, o tu mane jau perkandai? big_smile o be to, verta bendraut ir su durna, jei tiksliai zinai, kad durna? ;D
Nijole, o kodel jis tave turetu nurasyt? :? gi tu naturali brunete smile

6975

na Nijolyte as tikiu kad suzibesi kita semestra ir nereikes uz moksla moketi... kitais metais.. stengsiesi ir prisistengsi wink
>> na Auri gi buna ne del plauku spalvos apsimetineja o taip kad menko protelio... ;D
>>>>
kaip diena praleidot :-)

6976

tingiu net pasakot, nes nieko reiksminga neivyko smile o kaip tu?

6977

as tai snd buvau kaune blaskaiusi su tokia mergaite.. :-) nzn dar maniau susitiksiu su Danguolyte bet ji negalejo nes vargsele daug darbo turejo
>> arba as ja taip uzknises kad nei matyti nenorejo ;D (sposiju)

6978

nu nenuskilo, kad dvieju mergeliu tuo paciu vaziavimu negalejai pamatyt... ;D

6979

Zmones zmones...matau jum visiem kazkaip nelabai su gera nuoataika ar cia man tik tai atrodo:?
ir sveiki;)

6980

gal ir nesivaidena, tau big_smile
joa, labas smile o kaip paciai nuotaikytes?