Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Na, kadangi jum labai gerai, tai as tada galiu eit ramiai liulint... Ar galiu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 372 373 374 375 376 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o gal dar pasilik :V
ne, negali, nes as dar miego nenoriu... ;D
>>> sese, o tu cia kaltes ispirkt neturejai, kad lova man apliejai savo kakava, kurios as nenorejau
eee, nereik cia dabar ant viso klubo mano reutacija sugadint ;D ;D kad tokius liuosus gerimus tik geriu ;D
gerai gerai.. jau taisau as ta tavo reputacija ;D
>> vakar draugiskai pasisildem amaretu tuo tavo
>>>>>>>Sigitai, zuiki, kodel mus apgavai... nedovanosim uz tai.. respublika eisiu pirkt zinok ;D
eee, bet mes ikalciu nepanaikinom :V nepaemem to stikliuko ir nepadejom i vieta.... :V
tai jau as gal keliu sike nuo tos aplietos kakavintos sofos ir einu tvarka daryt, gal ir lova grizus paklota rasiu :V
pasvajok ir praeis as nesitrankysiu su tavo ta suluzusia "naujove" ;D
Nijolyt girdziu girdziu
ten tavo ta lova tai modernumo isikunijimas ;D
sese, as surimtejau :V tu mano sofkes pofkes neizeidinek... tai kas kad man sedimaja sprenzinkos bado ;D tai kas.. o tu nepavydek man jos..
>> gerai, Linuk, kad girdi, BO visas stygas pratampiau
modernume tu .... rytoj gali negrizt, kakavos lietus laukia taves .....
>>> soksime mes dviese kakavos lietuje
ok ok labos draugaites
breakai ar koki kitoki grozi ;D ;D
ok ok labos draugaites
ir tau saldziu LINUTAI
nu va, as cia plysauju , kad jis girdetu, o jis miegot uzsimane... nu ir eik eik.. ir daugiau neprasyk, kad dainuociau, BO nedainuosiu ;D
modernume tu .... rytoj gali negrizt, kakavos lietus laukia taves .....
>>> soksime mes dviese kakavos lietuje
sakai lietus o pati tai ir ieskai savo didziojo sauksto kad nesquik kakava kabintai, ka jau apie lakima jos kalbet ne puodukais o tiesiog kibirais ja mauki ;D;D ;D ir dar ji man cia apie lietu kalba taves tai musonines liutys laukia ;D
eee, cia jau negerai darosi.. neteisybiskai kazkaip.. visos paslaptys cia issidavineja... man net geda darosi...
o tu nesigedink ikursim anoniminiu kakavininku kluba as ikureja o tu prezidente busi ;D;D;D
gerai gerai....
>> tai gal apie tave pakalbet reikia kanors imantraus ir isradingo :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 372 373 374 375 376 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~