Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tik kazin ar jo ikrikstijimas buvo :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 395 396 397 398 399 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tik kazin ar jo ikrikstijimas buvo :?
Linai!!! Kai tu ejai miegot, as keliausi...
ogogogogo jau tu tikrai naktinejantis zmogelis
>> o tai koks tavo darbas kad naktim slaistaisi :-)
>> Labas Danduolyte.. na tu gal apkrikstyk Sigita nes jis is Kauno
Sigitas, 23 parašė:Linai!!! Kai tu ejai miegot, as keliausi...
ogogogogo jau tu tikrai naktinejantis zmogelis
>> o tai koks tavo darbas kad naktim slaistaisi :-)>> Labas Danduolyte.. na tu gal apkrikstyk Sigita nes jis is Kauno
Taigi pirmai minejau kad pirma nuejau miegot o ketvirta keliausi del slogos ir skaudancios gerkles, nebegalejau uzmigt ir sedau prie PC, Laukiau kol atsikels Lina ir Nijole... Daugiau nieko nesulaukiau...
Darbas normalus, nuo astuntos dazniausiai...
>>> Manes niekas nekrikstijo, bet gal ir nereikia, as truputely kukulinuosi krikstynu...
tuojau pasiimsiu lazda susirasiu Sigita ir ji apkrikstinsiu...
Linas, 19 parašė:
Bet lazdos kokios rimtesnes pasiieskok, bo nelabai veikia bet kokios lazdeles... ;D Ir dar ziurek, kad nepersunki butu, bo pavargsi greit, o man daug reikia... ;D
Sigitai matosi ant taves kad taves paprasta lazdele neuzubysi ;D ;D
nors mes taikus zmones todel baudziam zmonrs tik alum balta tekila arba zaliaja arbata tai rinkis is situ bausmiu viena
Danguole, 21 parašė:Linas, 19 parašė:
Bet lazdos kokios rimtesnes pasiieskok, bo nelabai veikia bet kokios lazdeles... ;D Ir dar ziurek, kad nepersunki butu, bo pavargsi greit, o man daug reikia... ;D
nu jo paziurejau i tavo foto ir kazkaip persigalvojau gal tegul tave kas kitas pakrikstyja
Danguole, as liksiu nekrikstytas...?
Linai, kokia noretum, kad pasirinkciau, tinka kiekviena is ju...
jo paskui sumanysi atgal atkrikstyti tada jau nekas man butu
na nzn nzn as gi ne klubo tada. bet pagal tada sprendziant tu turesi jamti alaus bauda
>> nes kitaip mes taves neatbausim ir nepakrikstysim
Sigitas, 23 parašė:Danguole, as liksiu nekrikstytas...?
na nzn nzn as gi ne klubo tada. bet pagal tada sprendziant tu turesi jamti alaus bauda
>> nes kitaip mes taves neatbausim ir nepakrikstysim
Alia cia pas Jus kiek visokiu yvairiausiu reikalu... Pradedu bijot, kad man paskui butu nepersunku su tuo susitvarkyti... ;D
Sigitas, 23 parašė:Danguole, as liksiu nekrikstytas...?
Linai, kokia noretum, kad pasirinkciau, tinka kiekviena is ju...jo paskui sumanysi atgal atkrikstyti tada jau nekas man butu
Danguole, nenurasyk manes, as juk nemuseika... :V Beto, ir fotkes galiu pasikeist...
Ir kodel tokia nuomone susidaro...? :V
Danguole, 21 parašė:Sigitas, 23 parašė:Danguole, as liksiu nekrikstytas...?
Linai, kokia noretum, kad pasirinkciau, tinka kiekviena is ju...jo paskui sumanysi atgal atkrikstyti tada jau nekas man butu
Danguole, nenurasyk manes, as juk nemuseika... :V Beto, ir fotkes galiu pasikeist...
Ir kodel tokia nuomone susidaro...? :V
gelezinio zmogaus isvaizda
na susidaro todel kad pikto dedes ivaizdi sukuria beveik plika galva uzsisportaves kunas
> o bendraujant tai neatrodo kad esi piktas dede bet kas tave zn :-)
>> o tu nebijok nuo narystes tikrai gyvenimas neapkars
>> na atrodai kaip koks super duper hero kaip robertas deniro
Visa laik sakiau, kad zmones nera tokie kaip atrodo... ir niekas manim netikejo...
Visa laik sakiau, kad zmones nera tokie kaip atrodo... ir niekas manim netikejo...
e gi nesinervink nes tik pirmini ispudi palieka isvaizda o jau toliau bendravimas
> todel nera ko nervintis
Linai, gi as neturiu del ko nervintis... Del to gali nesijaudinti...
Beto, as net nesportuoju ir niekad normaliai nesportavau... O kaip ten Tu sakiai? Uzsisportaves?
Linai, gi as neturiu del ko nervintis... Del to gali nesijaudinti...
Beto, as net nesportuoju ir niekad normaliai nesportavau... O kaip ten Tu sakiai? Uzsisportaves?
o tai tu nuo gimimo toks stiprus vyra ? vaje as tai perdziuves zmonegas esu ir kai pasportuoju dar labiau sukustu o mases nlb priauga :-)
> gal tavo kaulai stambus
[
Nijolė, 20 parašė:Diana, 17 parašė:ir kam jums tos sienos a? gyvenkit
tu manai, su juo gyvent graziai galima ;D ;D
na, dar niekad nebandziau
tai as irgi nebandziau, bet jau man dabar vien nuo minties plaukai slenka ;D ;D
as tai miego ziauriai noriu....
tu sitaip, sesut, dristi i akis mums visiems sakyti.... kai galejai parpti iki nukritimo, o as va keliausi 9 ;D
>>>> Auri,mielasis, sakiau, kad truputi tave pavaduosim su sese viena kitai pamokslus resim apie svyturio baltojo ir citrinos geltonosios sajunga ;D
>>>>>>>>>>ZMONES kas jums darosi, eikit laiku miegoti
Sigitas, 23 parašė:Linai, gi as neturiu del ko nervintis... Del to gali nesijaudinti...
o tai tu nuo gimimo toks stiprus vyra ? vaje as tai perdziuves zmonegas esu ir kai pasportuoju dar labiau sukustu o mases nlb priauga :-)
> gal tavo kaulai stambus
Na taip, as nuo gimimo toks... Beto, as smulkaus sudejimo, gana zemoko ugio o ir svoris nedidelis, nezinau kokiu Tu mane ysivaizduoji matydamas foto, bet kazkodel manau kad Tu optiskai apsigauni...
Zinai ka dar pagalvojau...? Kad mes cia kartais neatrodysim kaip kokie kitokia? ;D su tokiom pokalbiu temom?.. ;D ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 395 396 397 398 399 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~