Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai va nevisi supranta
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 422 423 424 425 426 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai va nevisi supranta
tai va nevisi supranta
as manau kad Diana pazada pasitaisyti
nu tikekimes tikekimes
>>> ikaliau svyturio ir picos puse sukirtau ir jauciu kad man spenge (drunk)
nu tikekimes tikekimes
>>> ikaliau svyturio ir picos puse sukirtau ir jauciu kad man spenge (drunk)
as irgi va einu i parde pirkti alaus ir duonos batonu i kaima vaziuosiu as
ooo tai siandien klubukas liks tuscias
na tai vaziuosiu as ryt
bet snd tai eisu tvarkytis nes reikia jau apsikuoti :-) neatvaziuojat man filmo neatvezat ir neatsiunciat :}
tai kad kompaktu neparnesa ir mano ex padave vissa papke ir dabar nei pati neturiu ka paziuret
Lina, 23 parašė:tai va nevisi supranta
o kas tas Laurynas? as rodos paziurejau kaip Nijoliuke rase, tai ir as uzrasiau... :?
Linas, 19 parašė:Lina, 23 parašė:tai va nevisi supranta
o kas tas Laurynas? as rodos paziurejau kaip Nijoliuke rase, tai ir as uzrasiau... :?
na musu visagalis alaus naikintojas Lauris
tai kad kompaktu neparnesa ir mano ex padave vissa papke ir dabar nei pati neturiu ka paziuret
> nu jau tas tavo ex tai visiskai
Diana, 17 parašė:Linas, 19 parašė:Lina, 23 parašė:tai va nevisi supranta
tai taip is karto ir reikejo sakyt Lauryna mat cia isradot negirdeta mielai su juo aulaus isgerciau dabar :-) nors su bet kuriuo is jusu dabar isgerciau
o siryt dar geresne mintis kilo... per miegus noriu per pilnati giedra zvaigzdeta nakti alaus papludimy atsigert...
Linas, 19 parašė:Diana, 17 parašė:Linas, 19 parašė:Lina, 23 parašė:tai va nevisi supranta
tai taip is karto ir reikejo sakyt Lauryna mat cia isradot negirdeta mielai su juo aulaus isgerciau dabar :-) nors su bet kuriuo is jusu dabar isgerciau
> mes su tavimi gettumem tik kokiuose krumuose kad mentai nematytu ;D nes mes i dabokle pakliuti nenorim uz nepilnametes girdyma :-)
> na tai gi Auris bus su vienu bilijonu ai tada atsiskraidinsim su helikopteru visus i viena kruvaa ir tada jau bus gerai ragausikm visko ir tekilos ir baltos ir visko visko
dar tures gerai pamoket mamelei, kad nezistu uz isvaryma... :V arba mane visam pasiimt ir islaikyt bent kol dirbt pradeciau, o sito vargsas tai jau nenoretu ;D
dar tures gerai pamoket mamelei, kad nezistu uz isvaryma... :V arba mane visam pasiimt ir islaikyt bent kol dirbt pradeciau, o sito vargsas tai jau nenoretu ;D
as tavo mamos bijau jau... na tai as islaikysiu tave tik tada jei busi mano dukra nes zmona kaip jau ir turiu
gerai gerai, nesipersu gi i zmonas o ir ne taip jau maza tesu... bedai esant galeciau turbut ir dabar save islaikyt. aisku, gyvenimas ziauriai pasunketu, bet...
siandien variau mociutes su gimse sveikint. atejo drauge, nu as rengiuos... mama sako kur ismauni. sakau pas mociute. "o pasisakyt nereikia? reikes pradet draust" ir lialialia. nepatinka man is anksto sakyt, nes per daug po to nori suzinot. ir siaip as nelabai norejau sakyt kur einu, bet produris eidama, kaip ir visada, tai buciau pasakius, o jai tai nepatinka.
ka cia pliurpiat
paskaityk brangioji
tai jau skaiciau tik siap paklausiau lauras yra lauryno trumpinys ir sesute panaudojo jo varda gal linksnyje todel taip ir gavosi, cia tas pats kas parasytai lina galininko linksnyje ir nepsuprasi ar linuta ar mane galvoj turi ;D
nu joa...
ai, Lauras nebuvo meete praeita karta, todel ji ir monavojo as pagalvojau apie viena mergicka, rodos Laura vardu buvo, kuri buvo cia biskuti pasirodzius, bet dingo po to vakaro... :V galvojau, kad apie ta kalba
nu kaip sesute, nebepyksta?
nea jau nebe :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 422 423 424 425 426 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~