Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
gal nereik vaikams žinoti kokie mes ištvirkę ir vieni kitiems grupinius siūlom kaip kad vakar? ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 461 462 463 464 465 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gal nereik vaikams žinoti kokie mes ištvirkę ir vieni kitiems grupinius siūlom kaip kad vakar? ;D
Jo tikrai geras...va buvo cia, bet ne jam reikejo iseiti...blogas berniukas:D
ne blogas, nea, gi ką nors turbūt veikia rimto... aš irgi tūrėčiau eit, bet neisiu
sveikos
> na Diana zn kaip ten buna kai zmogum zaviesi...
gal ir pasiliksiu
tik reiks kazkaip skirtingai vadintis nes sudetinga bus dabar va pvz linas kam cia rase?
Diana dar tau klasuimu kyla... :V aisku kad tai kur prie manes arciau
tai kaip suprantu man
gal tu man kada taip padainuosi?
na galesiu tau visada saulele
Kartais ten ne Vanessa May norejai pasakyt? :V
Nia aa !!!!Auriuk ta is MTV Vanessa Anne Hudgens » Miss Hudgens- Bet ta panele kokia pasiputus Manau zvaigzdziu liga ja uzpuole nes ilindo pas mane i privata ir pareiske kad as lig ir skelbiu iekoke kad as netikiu ja... Matot draugai ji parase kad galima "apsimesti romantiku" o as pasakiau kad apsimesiu Ja, tai ji isgirdusi sios zodzius kazkodi pagalvojo kad netikiu kad ji ta izimybe o as norejau pasakyti kad gali apsimesti kuo tik nori nepavyks nes matosi ...negaliu as EMENEMU apsimest iskart busiu isryskintas taigi o ji negali apsimesti romantike aisku jei neesi,bet uztat galima tapti,galima elgtis vienaip ar kitaip ane ?Gali eiti kiekvena diena prie ezero ir megautis saulelidziu,gali nusipirkti zirga ir vila sale juros ikinkai zirgeli ir joji papludimiu...va taip tampama romantiku, veiksmais o ne apsimetimu...
>>>Sveikuciai
oho Fioforas ir romantikas :-) grazu grazu
Linai...baikit cia zaidimelius zaisti...:D
Diana...o sakiai kad cia liksi:( ...beja jus buvote vakar istvirke o ne as
Linai...baikit cia zaidimelius zaisti...:D
> o kodel cia graudeniesi kad mano draugute cia liks ? :?
Evelina, 17 parašė:Linai...baikit cia zaidimelius zaisti...:D
kodel cia tavo draugute? ji musu draugute:P ir beja graudinos, nes ji pasake kad cia liks o paeme ir isejo
oho Fioforas ir romantikas :-) grazu grazu
Tikrai Linai ! ...Siaip romantikos skireli yar placiau:)tik brangiai man kainavo visa sios dienos ir vakar vakaro nuotaika
Linas, 19 parašė:Evelina, 17 parašė:Linai...baikit cia zaidimelius zaisti...:D
kodel cia tavo draugute? ji musu draugute:P ir beja graudinos, nes ji pasake kad cia liks o paeme ir isejo
> na as jau su ja apie 2 metus bendrauju :-)
> o isejo tai gal namu darbu daryti
> as irgi jau tuoj eisiu
Linas, 19 parašė:oho Fioforas ir romantikas :-) grazu grazu
Tikrai Linai ! ...Siaip romantikos skireli yar placiau:)tik brangiai man kainavo visa sios dienos ir vakar vakaro nuotaika
>> na na pasakokis meginsim rebilituoti tave
Evelina, 17 parašė:Linas, 19 parašė:Evelina, 17 parašė:Linai...baikit cia zaidimelius zaisti...:D
> na as jau su ja apie 2 metus bendrauju :-)
> o isejo tai gal namu darbu daryti
> as irgi jau tuoj eisiu
bet mes gi sitame klube jau irgi ilgai su ja bendraujam;)
Labas rytas suraitytas
Tai kad jau viska isakiau ten toi vietoi kur apsimesti neapsimesti delto konfliktas ivyko
manau cia kazkas kazka jau painioja
manau cia kazkas kazka jau painioja
Manau kad tokie pareiskimai kaip Tavo pone Diana tai ne tik painioja bet ir paskandina.Vakar isitikinau kaip sunku su jumis bendrauti
gali smegenys perlusti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 461 462 463 464 465 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~