Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
sveikutis naktibalda
> Diana 17 saldziu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 492 493 494 495 496 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveikutis naktibalda
> Diana 17 saldziu
sveikutis naktibalda
> Diana 17 saldziu
Linai! tuoj pat susigalvok kaip mane vadinsi ir kad man daugiau nebūtų jokių 17!
Tomuk
VV
> kimarinau = miegojau nusnudau (siuo atveju vaziuodamas is Vilniaus namo numigau nemenka posmeli) na cia tipo gavosi kaip kokia astraline kelione nes net issigandau vienu momentu ir pasokau is sedimos vietos is miegu nors nieko nesapnavau
> o paskui uzsikimsau ausis savo asuinuko ausinem ir mane uzliuliavo dainuojamoji poezija ir jau prabudau tik alytuje>> O Nijolyte tikra niekse mane tik siuncia tai kaku tai vel kur... bet as nepasidaviau jos provokacojoms
Linai kaip Tu galejei! Negalima miegoti autobuse apvoks! Pas mus ir nemiegancius apvagia . Kartais net po tris meistrus sueina i viena vieta! turi pasa i triusikus susikist
Man tai Dianuks liks Dianuku
šaunu
Linas, 19 parašė:Tomuk
VV
> kimarinau = miegojau nusnudau (siuo atveju vaziuodamas is Vilniaus namo numigau nemenka posmeli) na cia tipo gavosi kaip kokia astraline kelione nes net issigandau vienu momentu ir pasokau is sedimos vietos is miegu nors nieko nesapnavau
> o paskui uzsikimsau ausis savo asuinuko ausinem ir mane uzliuliavo dainuojamoji poezija ir jau prabudau tik alytuje>> O Nijolyte tikra niekse mane tik siuncia tai kaku tai vel kur... bet as nepasidaviau jos provokacojoms
Linai kaip Tu galejei! Negalima miegoti autobuse apvoks! Pas mus ir nemiegancius apvagia . Kartais net po tris meistrus sueina i viena vieta! turi pasa i triusikus susikist
>>
na del vagimu tai jo bet tik mieste visa laika as laikiau taseje raka o joje pinigine nes per masinius rengisniu lb apvagineja..
> o siaip tai vaziavau ir sedejau kartu su drauge kuria lb pasitikiu todel galejau snausti ramus
> na gi as is vilniaus vaziavau ne is milano
nu ką, brangučiai, dabar jau tikrai keliauju...
Zinau saugais as ir ,bet kaip pakliuni tai nemalonu.Jei man taip atsitiktu butu nekas , niekad cia negeriu,kad neuzmigciau pakeliui
< Dianuk labanakt zek ka Tomas neateitu su tuo veidu --->
na Diana bus dynche
> kaip kokia Dolche tik be Gabanos ;D
> saldziu saldziausiu
na Diana bus dynche
> kaip kokia Dolche tik be Gabanos ;D> saldziu saldziausiu
uj NE negrazus toks vardo pakeitimas zinok
niu viskas... as jau irgi enu nuo sito velnio daikto kompiuterio jau akytes merkias, nieko nebematau ...
>> labanakt visiems
Linas, 19 parašė:na Diana bus dynche
Diana ta DOHLA GEBENĖ tai kad kvepalai, krakadila dirzas ir skarmalai
Labnaktukas ir TAU
Diana, 20 parašė:Linas, 19 parašė:na Diana bus dynche
Diana ta DOHLA GEBENĖ tai kad kvepalai, krakadila dirzas ir skarmalai
>>>>>>>>>>>>>>>
na nesu tikras bet man rodos kad D&G tai yra tu 2 geju mados namai tai ir dirzai ir skarmalai ir dar ten velniaizn kad yra kvepalai ir dar lyg telefonas yra
Linai man nerodo Tavo uzrasito teksto
Linai man nerodo Tavo uzrasito teksto
kas cia per fokusai :?
Pagaliau tas 989 puslapis
Gal ,bet kam jems telefonas .Siaip ir kirpykla maciau,dar laikrodziai ekseksuarai ir visoks kitoks Š...
Pagaliau tas 989 puslapis
Gal ,bet kam jems telefonas .Siaip ir kirpykla maciau,dar laikrodziai ekseksuarai ir visoks kitoks Š...
>> Fiodorai gi cia elementaru..
> kurdami ir aksesuarus ir telefonus ir dirzus ir kitas nesamones gi jie praplecia prekiu asortimenta o kadangi ju tos 2 raides D&G nemenkus pinigus kainuoja ta ir pardavineja
ta jau supratau! maciau negrai kepures uz penkis eurus( padielkas) cia ir prekiu prapletimas
ta jau supratau! maciau negrai kepures uz penkis eurus( padielkas) cia ir prekiu prapletimas
na man niekada reiksmes nesudare skuduro pavadinimas ar etikete
Puslapiai Ankstesnis 1 … 492 493 494 495 496 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~