9861

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

sveikutis naktibalda smile
> Diana 17 saldziu wink

9862

Linas, 19 parašė:

sveikutis naktibalda smile
> Diana 17 saldziu wink

Linai! tuoj pat susigalvok kaip mane vadinsi ir kad man daugiau nebūtų jokių 17! :::022

9863

Linas, 19 parašė:

Tomuk wink
VV
> kimarinau = miegojau nusnudau (siuo atveju vaziuodamas is Vilniaus namo numigau nemenka posmeli) na cia tipo gavosi kaip kokia astraline kelione big_smile nes net issigandau vienu momentu ir pasokau is sedimos vietos is miegu nors nieko nesapnavau big_smile
> o paskui uzsikimsau ausis savo asuinuko ausinem ir mane uzliuliavo dainuojamoji poezija ir jau prabudau tik alytuje :::818

>> O Nijolyte tikra niekse mane tik siuncia tai kaku tai vel kur... bet as nepasidaviau jos provokacojoms :::b18

Linai :::657 kaip Tu galejei! Negalima miegoti autobuse apvoks! Pas mus ir nemiegancius apvagia :::044. Kartais net po tris meistrus sueina i viena vieta! turi pasa i triusikus susikist :::b02

9864

Man tai Dianuks liks Dianuku :::a07

9865

šaunu smile

9866

Fiodoras, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:

Tomuk wink
VV
> kimarinau = miegojau nusnudau (siuo atveju vaziuodamas is Vilniaus namo numigau nemenka posmeli) na cia tipo gavosi kaip kokia astraline kelione big_smile nes net issigandau vienu momentu ir pasokau is sedimos vietos is miegu nors nieko nesapnavau big_smile
> o paskui uzsikimsau ausis savo asuinuko ausinem ir mane uzliuliavo dainuojamoji poezija ir jau prabudau tik alytuje :::818

>> O Nijolyte tikra niekse mane tik siuncia tai kaku tai vel kur... bet as nepasidaviau jos provokacojoms :::b18

Linai :::657 kaip Tu galejei! Negalima miegoti autobuse apvoks! Pas mus ir nemiegancius apvagia :::044. Kartais net po tris meistrus sueina i viena vieta! turi pasa i triusikus susikist :::b02

>>
:::819 na del vagimu tai jo bet tik mieste visa laika as laikiau taseje raka o joje pinigine nes per masinius rengisniu lb apvagineja..
> o siaip tai vaziavau ir sedejau kartu su drauge kuria lb pasitikiu todel galejau snausti ramus :::b18

> na gi as is vilniaus vaziavau ne is milano wink

9867

nu ką, brangučiai, dabar jau tikrai keliauju... :::635

9868

Zinau saugais as ir ,bet kaip pakliuni tai nemalonu.Jei man taip atsitiktu butu nekas , niekad cia negeriu,kad neuzmigciau pakeliui smile
< Dianuk :::920 labanakt zek ka Tomas neateitu :::034 su tuo veidu --->:::036
:::b02

9869

na Diana bus dynche big_smile
> kaip kokia Dolche tik be Gabanos ;D

> saldziu saldziausiu wink

9870

Linas, 19 parašė:

uj NE :::215 negrazus toks vardo pakeitimas zinok big_smile

9871

niu viskas... as jau irgi enu nuo sito velnio daikto kompiuterio big_smile         jau akytes merkias, nieko nebematau ... :::a55:::045:::b25
>> labanakt visiems wink

9872

Diana, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:

Diana ta DOHLA GEBENĖ tai kad kvepalai, krakadila dirzas ir skarmalai:::041

9873

Labnaktukas ir TAU :::034

9874

Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:

Diana ta DOHLA GEBENĖ tai kad kvepalai, krakadila dirzas ir skarmalai:::041

>>>>>>>>>>>>>>>
na nesu tikras bet man rodos kad D&G tai yra tu 2 geju mados namai tai ir dirzai ir skarmalai ir dar ten velniaizn kad yra kvepalai ir dar lyg telefonas yra big_smile

9875

Linai man nerodo Tavo uzrasito teksto :::921

9876

Fiodoras, 24 parašė:

Linai man nerodo Tavo uzrasito teksto :::921

kas cia per fokusai :::819 :?

9877

Pagaliau tas 989 puslapis smile
Gal ,bet kam jems telefonas :::041.Siaip ir kirpykla maciau,dar laikrodziai ekseksuarai ir visoks kitoks Š...

9878

Fiodoras, 24 parašė:

Pagaliau tas 989 puslapis smile
Gal ,bet kam jems telefonas :::041.Siaip ir kirpykla maciau,dar laikrodziai ekseksuarai ir visoks kitoks Š...

>> Fiodorai gi cia elementaru..
> kurdami ir aksesuarus ir telefonus ir dirzus ir kitas nesamones gi jie  praplecia prekiu asortimenta o kadangi ju tos 2 raides D&G nemenkus pinigus kainuoja ta ir pardavineja big_smile

9879

:::041 ta jau supratau! maciau negrai kepures uz penkis eurus( padielkas) cia ir prekiu prapletimas :::044

9880

Fiodoras, 24 parašė:

:::041 ta jau supratau! maciau negrai kepures uz penkis eurus( padielkas) cia ir prekiu prapletimas :::044

na man niekada reiksmes nesudare skuduro pavadinimas ar etikete big_smile