10201

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana big_smile zinai kartais sveika nesigylinti i kiekviena mano posaki big_smile tikrai zinok apsimoka - sutaupai laiko, nervu... big_smile

10202

;D na, laiko man negaila, o nervai nesinaudoja smile na, kad aš jau ne pirmą kartą ji matau, tai galvoju atėjo laikas pasidomėt smile ir rodos ne tu vienas taip sakai :?

10203

nu tipo jei dantim i siena miegi tai cia potekste kad ramiakas big_smile

10204

o tai kam tada mergikė šalia? big_smile

10205

tai mergike ir prispyre dantim i siena kad nesikabinetu ir butu ramiaks :DDD

10206

;D uh... negi bahūrai tokie silpni?... big_smile

10207

Apie ka jus cia?

10208

apie viską, brangioji wink

10209

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

beje, kur musu mieliejo Fiodorovas ir Tomas pradinge? :V

tu vėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėjjjjjjjjjjoooooooooooooo paklausk ;D
Nilke, nepyk už mičių plagijavimą, bet kitaip jau nebus big_smile

nepykstu, kad tik macytu big_smile) jau ir taip cia mes kaip seima, dalinames savo posakkiais wink as irgi apsivogus esu is Aurio ir Linuko, tai nera ko pykti :::920
------
o del to posakio, dantim i siena.. tai dar pratesimas yra.. siaip situacija tokia.. kazka sneki, o jis tau sako, va as geras,, tada tu sakai, jo tu geras, kai miegi dantim i siena, ir tai dar pro sali tik su lazda praeisi.. zdz, nezinau, kaip cia tau ji isaiskinti :::a03 bet esme TA, kad smeli pili zmogui i kelnes :::b18
o mes su sesium siandien sidro isgerem.... nu nieko, bet man liezuvi dabar grauzia nuo jo hmm dar kazkoki filma ziurim ir mokomes intensyviai.. ji kazkokius auf deutsch zodzius renka, o as irgi kazka neaiskaus statistikos srity ziurineju :?
>> tai dar ne tik Linuko reikia pritarimo del 14-15 dienos, bet ir Dianos, kuri jama kauna :::920

:V :V :V :V SKAIPISTAI :::b49

10210

pati tu negraži tongue skaipistai mat ;D
žinai, kai pili smėlį žmogui į kelnes, reik dar žinot kaip pilt, kad nebūtų kaip Jurijui šį vakarą, ot klykiau ;D bet nepasakosiu, nes neįmanoma, esmė ta, kad žmogelis labai apsidergė :-)

10211

kas per Jurijus ten koks???
oi oi oi .. taigi as pasaulio mis busima :::b02
o smelis zinai kas?? manau, kad dar ne... issikalinejimas va kas yra kai tave uzklumpa smelio audra... :V

10212

aisku, kad skaipistai... bet tas zodis man kazkaip negraziai skamba :V:V kazkaip taip negraziai :::b49 << pirmakart skaiciuka buvau sumaisius, tai lekiau taisyt :V
>> ai, tavo avatarui kazkas blogo ir negero, kad jo nerodo :?

10213

tas Jurijus, kur visus derge per šokių ta realybės šou, o dabar pats dalyvauja dainų.
man ir negražiai :-)
aš irgi nesuprantu kas tu tuo avataru... kas su netu dedas... :V bbuvau išjungus avatarą, nes už... kad nerodo, bet vėl bandžiau ikelt ir tas pats :V
nu, einu liulio aš... labos... smile

10214

eee kur visi musu berniukai nes cia man jau kvepia ... big_smile nu kvepia tokiom jau ...nu tokiu lesiu klubeliu :::007:::215:::215:::215 cia mums bus :::a52 jei berniukai nepasirodys :::209:::215:::225

10215

labods diana cia tau nuo abieju smile

10216

berniukai geria.... :?

10217

pijokai....
ir mes turim jus mylet ??

10218

Sveki brangieji tongue nieko as dantim i siena nemiegu ir su bet kuo i lova negulu nebent as jau nesioprientuoju aplinkoj ir buna kad guli ne su pana big_smile ( vien akrta su geriausiu draugu miegojom vienoj lovoj nes abu luzom ;D )
>> na o as geriau tik zompana ir lb anksti apie 8 jau grizau nemo nes mes ne siautejom o ramiai pasisedejom pasiurbciojom samarleku visokiu smile
> va atsikeliau neseniai ir neuzmiegu sad
>> man vel miego ritmas sutriko reikes vaistuku vel gerti savo super duper miego lasu big_smile
>>>>>>>

>> o del tos dienos tai nzn manau kad tiks man ta Bolandzio 15 tik melsiu nuostabaus oro nes po Kauna pavalkatauti noriu lb lb smile

>> As Dianytei pasakysiu akd meetas bus 15 diena wink

>>

10219

labas rytas wink tai gerai kad tinka balandzio 15 d nesw jei veliau bus as jau negalesiu nes man jau sesijai ruostis reiks vat big_smile
>>>linutai mes jau nebetkas ane :V nes su mums i lova gulai :V :::818 bet tu  tada trezbas buvai :V

10220

Lina, 23 parašė:

labas rytas wink tai gerai kad tinka balandzio 15 d nesw jei veliau bus as jau negalesiu nes man jau sesijai ruostis reiks vat big_smile
>>>linutai mes jau nebetkas ane :V nes su mums i lova gulai :V :::818 bet tu  tada trezbas buvai :V

>>>>>>>>>>>>>
as su jumis gulejau :? niekada :::a14 :::305