10281

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 20 parašė:

o tu rupuze :::921 tu po tiltais ten slepiesi :? vaje... as karta vos pabegau ;D o gal jis tam azuolyno parke irgi su plosciais vaiksto big_smile ;D

jo ir pasididziavima visiems rodo:::044

10282

as ne po tiltu o juo naudojuos tongue tongue tongue mano tiltas ;D

10283

joooo.... ir dar skaitos nedrasiu klubas ;D vien tik poslybes galvoj abiem big_smile

10284

taip taip.... tavo tiltas.. ten maciau parasyta>> dabar DAR greiciau nuo 10 lt.... tu cia savo paslaugu nesiulyk... ;D ;D ;D

10285

Algis, 24 parašė:

joooo.... ir dar skaitos nedrasiu klubas ;D vien tik poslybes galvoj abiem big_smile

nu jo mes cia faktus kalbam
:::028:::044

10286

Algis, 24 parašė:

pataisysiu tave >> nedrasiu ir kukliu VYRU klubas... nemanau,kad as i vyra panasi.. danguole taip pat nepanasi :? tai mums galima viskas :::b49

10287

Labadianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:::b25
<dvidesimt ketvveriu metu klubas;D jei dar koks 24m ateitu butu jau minia:)
<Ir Tau vejas atsako Auriuk big_smile Dar Tomo nebus greit :::110

10288

O kas su Tomu nutiko? yikes

10289

na tai ka, sake, kad reik cia man dabar jau skelt zodi apie save :::b18
tai va, turbut visi jau zinot, kad as vardu Diana big_smile;D siaip draugai Dianyte vadina:)
>>megstu pilstyt is tuscio i kiaura ir daznai nieko protingo nepasakyti:)
>>esu is Alytaus, nors dabar jau du metai kaip mano pastovesne gyvenamoji vieta yra Kaunas:D >>siaip visad maniau, kad esu ne kukli mergaiciuke, taciau kai kurios situacijos gyvenime leido suprasti kad ir as gi kuklumo kupina :::734:D
>>esu optimiste,nors nuotaika priklauso nuo oro labai daznai:) baisiai nemegstu lietaus ir pupeliu sriubos big_smile
>>esu romantike idealiste, turbut todel ir viena(bet ne vienisa) big_smile o mano brolis maziukas sake, kad liksiu senmerge big_smile:::019 kaip ten sakoma - vaikai ir girti zmones nemeluoja ;D
>>megstu gitara pabrazgint, na tiksliau dar mokausi ir bandau igyvendinti svajone savo:) kai kas sirdele uzgauna tai ir eilerascius rasyt pradedu,dainuot labai megstu visur ir visada,tik va kita beda siaubingai megstu ledus, todel daznai uzkimusi bunu :::305
>>nugi nebezinau ka cia dar papasakot:::011 sakiau juk, kad megstu is tuscio i kiaura pilstyt ir nieko gero nepasakyt big_smile

10290

Gers ta popeliu sriuba man patiko :DTikriausiai kazkas nemoka pagamint, as Tau kobra su pupeliu sriuba paruosciau ir sakyciau kad vistiena ;D taip galvotum kokia ta popeliu sriuba skani o apie mesa ,net negalvotum :::b02:::b02
<  tas Toms kazkur kalnu papedei vienoi seimoi Liokaju dirb:::b02 paprasiau kad kalnu vaizdu prifotkintu ir atidaviau savo fotika o baterija neidejau ;D daba sake kad nupies:::b02:::b02

10291

as tai manau kad cia man turbut kokia trauma is vaikystes big_smile;D jauciu kokiam dazely liepe man ja valgyt, o as nenorejau big_smile nes siaip tai viska megstu big_smile tik va tos pupeles:)

10292

Diana, 20 parašė:

as tai manau kad cia man turbut kokia trauma is vaikystes big_smile;D jauciu kokiam dazely liepe man ja valgyt, o as nenorejau big_smile nes siaip tai viska megstu big_smile tik va tos pupeles:)

Kaip pirstu i aki big_smile Man ir sake valgyt da darzoviu sriuba virta piene hmm pfuiiii! :::a36
morkos bulbes burokeliai ir ta mase plauke piene hmm kas sake kad tai valgoma :? kiaulias taip, bet as zmogus ten turejo but tam piene  ryziai ir truputis cukraus o darzoves turi savo vieta :? po taokiu traumu niekada neliesiu tam tikru darzoviu kuo labiau vercia tuo labiau bloga daros, man valgit ta ROBA nekas hmm !!!!!!!

10293

sveikas sugrizes Fiodorai :::207 seniai begirdetas esi smile
>>> Diana, ta pupeliu sriuba tai tavo lemtis dabar bus :::b02

10294

Aciu, Diana, taw labai labai uz toki ispleeeeeeeeeeestini saviraiskos rasineeeeeeeeli big_smile alia man aisku uzteko ir keliu eiluciu big_smile) bet dabar taip saunu tave pazinot ir zinot kuo ten tave maitint reikes per meeta ;D Pupelem visokiom sustrom ;D

10295

Apie Dianos pupeles gerai arbe nieko o kadangi ji ju ne itin megsta tai nieko :::b18 nes as busiu piktas Linutas ;D kurio niekas nebijo :::b02

10296

niu jooo, dabar tu pupeliu dar labiau nemegsiu ;D
tai ka, malonu buti priimtai i jusu kluba :::024 :::228

10297

jojo.. Linuk, jei nebutu piktesniu, butum pats pikciausias ;D ;D ir gerai, kad pasitaisei, kad niekas taves cia nebijo :::b49
>>> nieko, Diana, nieko.. pamegsi... per meeeta tu jas dievinsi :::b02

10298

Nijolė, 20 parašė:

jojo.. Linuk, jei nebutu piktesniu, butum pats pikciausias ;D ;D ir gerai, kad pasitaisei, kad niekas taves cia nebijo :::b49
>>> nieko, Diana, nieko.. pamegsi... per meeeta tu jas dievinsi :::b02

:::a46 nesulauksit

10299

oi laukiam laukiam mes pupeliu laukiam :::b16 big_smile

10300

big_smile geraas big_smile vai kaip as cia jau senokai rasiau :V