Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Karolyte.. tu jo neklausyk, nes jis senas pošliakas...
niekas ant Aurio nestums ;D nebent as ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 537 538 539 540 541 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Karolyte.. tu jo neklausyk, nes jis senas pošliakas...
Nijolė, 20 parašė:Karolyte.. tu jo neklausyk, nes jis senas pošliakas...
ir as
Laba ryta per tuos pavasarejancius orus nelieka laiko net forumus pavartyt
Auri dekui, kad legalizavai mano statusa siame klube ir visiems dzekui uz sveikinimus istojus
Karolina sveikinu kartu istojus
Nijole na paskaicius tavo meeto aprasyma galima ne tik ranku, bet ir koju nagus nusigrauzt
Linas, 19 parašė:Nijolė, 20 parašė:Karolyte.. tu jo neklausyk, nes jis senas pošliakas...
ir as
Jo jo kalbant apie posluma.... cia jai nepriklausomas orbitras ivertintu tai kaikurie cia pirstais nerodysim, Nijolyte, gautu maximalu bala
sveikuciai mielieji mano draugai kaip einas :? as va po paskaitu parbraukiau namo uzvalgiau ir parasau ataskaita apie savo sekminga dienele ir eisiu akeles pamerkinet na pasnaust nes vakar 2 val miegot nuejau :V
va siandien atsiskaiciau apie ta paulinchen tai net ramiau parese 8 na visos gavom po 8 tik dviems parase po 10 bet man svarbiausiai kad jau du vargai nuo peciu nukrito
oi sveikinu sveikinu:)))) man rytoj parrieda dar viena sesija is informos, vektorines grafikos egzas :? :? :? Palinkekit ir man sekmytes !!! ))
Auri mes ten visi graziai zibejom todel istorija tegul apie tai nutyli
nea as nezybejau.. nieks nelaiste
nea as nezybejau.. nieks nelaiste
na tik jau Kalantos nesumanyk vaidinti
Auris, 19 parašė:nea as nezybejau.. nieks nelaiste
Linutai kam taip ziauriai
oi sveikinu sveikinu:)))) man rytoj parrieda dar viena sesija is informos, vektorines grafikos egzas :? :? :? Palinkekit ir man sekmytes !!! ))
oj tatukai tau sekmes visokeriopos linkiu pasiseks gi tau gi tu musu protinguolis :V
Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė:nea as nezybejau.. nieks nelaiste
na jis apie laistyma kalbejo o kai as isgirstu uzsipilkim arba laistykim man Kalanta pries akis isdygsta... :V
Lina, 23 parašė:Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė:nea as nezybejau.. nieks nelaiste
na jis apie laistyma kalbejo o kai as isgirstu uzsipilkim arba laistykim man Kalanta pries akis isdygsta... :V
na jis gal kaip koks hari hari krisna vandenuku svestu apsilaistys kad sektusi ar smilkalu apsiuostyts
Auri, tu man toks maximalus balas... o siaip as ir verta maximalaus balo ;D ;D visada jo gyvenime ir karjeroje siekiau.. as pareiginga ir atsakinga asmenybe, todel nusipelniau maximalaus balo bet kokioje srityje... aciu uz demesi.. geros dienos..
Auri mes ten visi graziai zibejom todel istorija tegul apie tai nutyli
o kadangi as istorijos ir taip nemegau ir siaip man ji negrazi ;D
nu jo jusu mintys.... :?
jo, ikurs jie mat italiska NIK ;D ;D
>> tipo MADE IN ITALY
Nieko cia Italisko Theo nuo Vardo Teodoras na turejo but Teodoras o uzdejo Fiodoras pakeite Te i Fi nezinau kodi mama sako kad tetis o ir siaip tais laikais labiau pageidautini vardai tarybiniai tai bent nike uzsidejau taip kaip mama pavadino
>>>>>>>> Ola !
>:? ale kur pone Diana padejei savo avatara mars ir idek Q nors zek Linuks kaip stenges
<<< Q veikiat habra
Fiodorai ir ko jau as stengiuosi taip ? kane mano pastangos :? ;D
> labas
sveiks Fiodorke ;p nubaude tave tewai ziuriu bet tu nesiparink, gyvenimas gal atsilygins kaip nors kitaip
Auri niekas cia jo nebaude o gal :? na tik jo tevam zinoti
sveiks Fiodorke ;p nubaude tave tewai ziuriu bet tu nesiparink, gyvenimas gal atsilygins kaip nors kitaip
taip galetu tuoi pat atsilygint 36000000 eurais ir grynais pageidautina 35000000 kad butu penkiasimtinem kupiurom o likes 1000000 kad butu po 50 va ir kad niekas nenervuotu kai as ilsiuosi
ir dar kad panos sakytu iskart ko nori kad nekabintu makaronu
<<< Nu tai Linuk as tai dar vaikuciams pasiziuriu:D tas placiakelnis man praeinn ti va dar pasiziuriu ir ogi ir tarakonus atsigaunu nuo smurtiniu filmu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 537 538 539 540 541 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~