11821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu vat tada garsiai ir viesai kreipiuosi i Pona Klubo Pirmininka Auri (jau palaikyma turiu, tai gal kaip nors isventins cia mane..:D ) ir prasau mane ipaisyti kaip nors sicia:D

11822

o i meeta atvaziuosi? big_smile big_smile big_smile big_smile

11823

aij beje, man tipo reik kokios sustros citatos big_smile

11824

beje... tu visu fainu epitetu kaip Ponas Klubo Pirmininkas... nereik big_smile tiesiog yo tewai big_smile ir viskas bus ore big_smile

11825

pala pala meetas tai cia si savaitgali klp, ane?.. mielai atlekciau, bet kad striuka man su pinigeliais db kad tokiom tolimom kelionem uzsiimt:::734
o db mastom citata..:D mmm..:::041 "mazas padarelis, kuris megsta kai jo buna daug ir visur.. ir kaip kazkas kazkada taikliai apibudino "pas sita zmogu turbut visada dantys matosi:D"

11826

Auste, 19 parašė:

pala pala meetas tai cia si savaitgali klp, ane?.. mielai atlekciau, bet kad striuka man su pinigeliais db kad tokiom tolimom kelionem uzsiimt:::734
o db mastom citata..:D mmm..:::041 "mazas padarelis, kuris megsta kai jo buna daug ir visur.. ir kaip kazkas kazkada taikliai apibudino "pas sita zmogu turbut visada dantys matosi:D"

Auste tai tranzuokit is nuo IX forto i klp tongue su Nijole wink
> mes su Karolyte zadam tranzuoti nes as irgi ubagas laabai didelis ubagas :S

11827

Linas, 19 parašė:
Auste, 19 parašė:

ooo.. cia tai mintis:D o kuria jus ten diena zadat issibelst?..

11828

Auste, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:
Auste, 19 parašė:

ooo.. cia tai mintis:D o kuria jus ten diena zadat issibelst?..

parasyk Nijolei ir tada viskas paaiskes wink nes as su Karolina tariausi is vln vaziuoti arba trakiniu arba tranzu smile
>> tai tu parasyk nijolei kokia ų kai ji jau bus darba  pabaigusi wink

11829

Ooooooooooooo nauji linksmi faini žmogai :::833 :::a48
Aš manau,  Linai, kad važiuosim mes su gerais dėdėm ir tetom nes kaip ir gi nelyt žada :::008 O jei sutaupysim iš viso 40lt nuo ciukio pukio, tai dar žiek beveik bonkele tekilitos išeina :::b18

11830

oi kokas cia sujudejimas :::b18
:::110 laba hebra :::b18

11831

liabu liabu Fiodorai .........
a va kaip cia :::b18 apipliotkino trumpai ir paliko likimo valiai mastyt cia viena :?
>> na jo.. va kaip cia yra.. destau as savo mintis.. kadangi o bet taciau :? vienas vaikas buvo pakviestas irgi (tik anksciau ir jis dvejojo), tai dbr nebezinau. trise galetume tranzuoti su plakatais :::156 5dieni atlektume i klaipeda .. tik va... jei mes trise :? tai ir turetu prijamti.. o del grizimo nzn..
>> siaip man dzin.. as galiu ir autobusu nulekt :? nes jei bus blogas oras, tai jau as savo sikes neslapinsiu.. o jei draugas saulius aplankys mus, tai tik tranzuojam.. panele tekila (kaip Karolina sake) iseis :? va.. nu zdz.. as nznz..
3.14 sakau as jums.. zdz.. man dzin.. jus kooperuojates ir mes jamam klaipeda

11832

3.14 zekit kad pikti zmones i miska neisveztu :::b11

11833

tai nors karta miesta miske pamatysim ;D

11834

viens du trys ir pirmas puslapis sutvarkytas wink

o siaip manau jei jus trys tranzuosit tai klp labai greit pasieksit smile manau stos kas antra masina big_smile

Na o del nakvynes nesijaudinam. Cia jau mano problemos smile

11835

Karolina, sakai nelis?..:D nu tai jegele:p zodziu keliauju as:D:D tranzas man tinka, o Nijoles kompanijoj tai isvis:::b18 jau laukiu.. :::a48

11836

sveiki sveiki meiles mano wink kaip jums einasi? va grizom po darbo ir padarem toki faina atradima kad pas mus name jau interas veikia big_smile tai laimes pilnos kelnes galesiu dazniau cia uzsukti ir su jumis pakalbeti big_smile vat :::818

11837

Lina, 24 parašė:

sveiki sveiki meiles mano wink kaip jums einasi? va grizom po darbo ir padarem toki faina atradima kad pas mus name jau interas veikia big_smile tai laimes pilnos kelnes galesiu dazniau cia uzsukti ir su jumis pakalbeti big_smile vat :::818

NeLinute tai nuostabi zinia kad dazniau busi etery wink labai jau baisiai pasiilgom tavees wink Norvegishku peizazu prisiziurejusi visa patenkinta atsiedai prie neto wink zavu zavu big_smile
>> na mes tai visai sveiki gyvi tik (rain) jau atsibodo big_smile big_smile

11838

Auste, 19 parašė:

Karolina, sakai nelis?..:D nu tai jegele:p zodziu keliauju as:D:D tranzas man tinka, o Nijoles kompanijoj tai isvis:::b18 jau laukiu.. :::a48

na, o jei lis... tai danguole mes pasigausim kaune... as pazadu ;D ;D
>>> o va va... o jei tikrai lis :? kas tada :? as viena vaziuosiu :::921 (tpfu tpfu tpfu)

11839

o tai... skeciai siais laikais neegzistuoja? big_smile big_smile big_smile big_smile

11840

nu malonu malonu kad cia jus manes pasiilgot big_smile bet matau kad ir be manes turejot ka veikti (chuckle) nu pas mus irgi lyja va dabar biski apsiniauke, 14.30 i darba reik ir dirbsim iki 23val. cia tipo popietine smile o jus ziurekit man po meeto pasipasokit ir pasidalinkit savo nuotykiais big_smile nu gerai einu as toliau blynus keptis tipo pusryciai bus big_smile paskui leksim i toki miesteli Fillan wink