Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu vat tada garsiai ir viesai kreipiuosi i Pona Klubo Pirmininka Auri (jau palaikyma turiu, tai gal kaip nors isventins cia mane..:D ) ir prasau mane ipaisyti kaip nors sicia:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 590 591 592 593 594 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu vat tada garsiai ir viesai kreipiuosi i Pona Klubo Pirmininka Auri (jau palaikyma turiu, tai gal kaip nors isventins cia mane..:D ) ir prasau mane ipaisyti kaip nors sicia:D
o i meeta atvaziuosi?
aij beje, man tipo reik kokios sustros citatos
beje... tu visu fainu epitetu kaip Ponas Klubo Pirmininkas... nereik tiesiog yo tewai ir viskas bus ore
pala pala meetas tai cia si savaitgali klp, ane?.. mielai atlekciau, bet kad striuka man su pinigeliais db kad tokiom tolimom kelionem uzsiimt
o db mastom citata..:D mmm.. "mazas padarelis, kuris megsta kai jo buna daug ir visur.. ir kaip kazkas kazkada taikliai apibudino "pas sita zmogu turbut visada dantys matosi:D"
pala pala meetas tai cia si savaitgali klp, ane?.. mielai atlekciau, bet kad striuka man su pinigeliais db kad tokiom tolimom kelionem uzsiimt
o db mastom citata..:D mmm.. "mazas padarelis, kuris megsta kai jo buna daug ir visur.. ir kaip kazkas kazkada taikliai apibudino "pas sita zmogu turbut visada dantys matosi:D"
Auste tai tranzuokit is nuo IX forto i klp su Nijole
> mes su Karolyte zadam tranzuoti nes as irgi ubagas laabai didelis ubagas :S
Auste, 19 parašė:pala pala meetas tai cia si savaitgali klp, ane?.. mielai atlekciau, bet kad striuka man su pinigeliais db kad tokiom tolimom kelionem uzsiimt
ooo.. cia tai mintis:D o kuria jus ten diena zadat issibelst?..
Linas, 19 parašė:Auste, 19 parašė:pala pala meetas tai cia si savaitgali klp, ane?.. mielai atlekciau, bet kad striuka man su pinigeliais db kad tokiom tolimom kelionem uzsiimt
ooo.. cia tai mintis:D o kuria jus ten diena zadat issibelst?..
parasyk Nijolei ir tada viskas paaiskes nes as su Karolina tariausi is vln vaziuoti arba trakiniu arba tranzu
>> tai tu parasyk nijolei kokia ų kai ji jau bus darba pabaigusi
Ooooooooooooo nauji linksmi faini žmogai
Aš manau, Linai, kad važiuosim mes su gerais dėdėm ir tetom nes kaip ir gi nelyt žada O jei sutaupysim iš viso 40lt nuo ciukio pukio, tai dar žiek beveik bonkele tekilitos išeina
oi kokas cia sujudejimas
laba hebra
liabu liabu Fiodorai .........
a va kaip cia apipliotkino trumpai ir paliko likimo valiai mastyt cia viena :?
>> na jo.. va kaip cia yra.. destau as savo mintis.. kadangi o bet taciau :? vienas vaikas buvo pakviestas irgi (tik anksciau ir jis dvejojo), tai dbr nebezinau. trise galetume tranzuoti su plakatais 5dieni atlektume i klaipeda .. tik va... jei mes trise :? tai ir turetu prijamti.. o del grizimo nzn..
>> siaip man dzin.. as galiu ir autobusu nulekt :? nes jei bus blogas oras, tai jau as savo sikes neslapinsiu.. o jei draugas saulius aplankys mus, tai tik tranzuojam.. panele tekila (kaip Karolina sake) iseis :? va.. nu zdz.. as nznz..
3.14 sakau as jums.. zdz.. man dzin.. jus kooperuojates ir mes jamam klaipeda
3.14 zekit kad pikti zmones i miska neisveztu
tai nors karta miesta miske pamatysim ;D
viens du trys ir pirmas puslapis sutvarkytas
o siaip manau jei jus trys tranzuosit tai klp labai greit pasieksit manau stos kas antra masina
Na o del nakvynes nesijaudinam. Cia jau mano problemos
Karolina, sakai nelis?..:D nu tai jegele:p zodziu keliauju as:D:D tranzas man tinka, o Nijoles kompanijoj tai isvis jau laukiu..
sveiki sveiki meiles mano kaip jums einasi? va grizom po darbo ir padarem toki faina atradima kad pas mus name jau interas veikia tai laimes pilnos kelnes galesiu dazniau cia uzsukti ir su jumis pakalbeti vat
sveiki sveiki meiles mano kaip jums einasi? va grizom po darbo ir padarem toki faina atradima kad pas mus name jau interas veikia tai laimes pilnos kelnes galesiu dazniau cia uzsukti ir su jumis pakalbeti vat
NeLinute tai nuostabi zinia kad dazniau busi etery labai jau baisiai pasiilgom tavees Norvegishku peizazu prisiziurejusi visa patenkinta atsiedai prie neto zavu zavu
>> na mes tai visai sveiki gyvi tik (rain) jau atsibodo
Karolina, sakai nelis?..:D nu tai jegele:p zodziu keliauju as:D:D tranzas man tinka, o Nijoles kompanijoj tai isvis jau laukiu..
na, o jei lis... tai danguole mes pasigausim kaune... as pazadu ;D ;D
>>> o va va... o jei tikrai lis :? kas tada :? as viena vaziuosiu (tpfu tpfu tpfu)
o tai... skeciai siais laikais neegzistuoja?
nu malonu malonu kad cia jus manes pasiilgot bet matau kad ir be manes turejot ka veikti (chuckle) nu pas mus irgi lyja va dabar biski apsiniauke, 14.30 i darba reik ir dirbsim iki 23val. cia tipo popietine o jus ziurekit man po meeto pasipasokit ir pasidalinkit savo nuotykiais nu gerai einu as toliau blynus keptis tipo pusryciai bus paskui leksim i toki miesteli Fillan
Puslapiai Ankstesnis 1 … 590 591 592 593 594 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~