Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as verkiu.............. laukiu (bow)..
kol Kauno gatves nebus svarios tol i Mare nevaziuok
> na gi tu zn kad as nepiktai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 608 609 610 611 612 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as verkiu.............. laukiu (bow)..
kol Kauno gatves nebus svarios tol i Mare nevaziuok
> na gi tu zn kad as nepiktai
bet vis tiek as laukiu (bow) nes as buvau gera, ir issiunciau tau 3 dainas, todel laukiu (bow) ... nes noriu (bow) .. nu nu.. nu laukiu .. (wasntme)
>>>>ir neberk druskos man ant zaizdos.. zn kada as 5dieniais is paskaitu grisiu.. ar zinai??? verkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tayp, kad net nzn.. bet kuris miestas pavydes Kaunui svaros per mano asaras.............. 20.00 baigiasi paskaitos.. nes eisiu su vakariniais, kad paskaitu nepraleisciau........ tai zdz.. >> m@rei....
MES UZ LIETUVA TEVYNE MYLIM LIETUVOS RINKTINE JEJ EUROPA NESUPYK LIETUVA PASAULIO KREPSINIO SALIS AS LAIMIGAS
o jau bauda... o (bow) tai nesulauksi nes ieskoko forume nusikaltai tu tu mergele
>> neprasyk nedainuosiu "mergaites pipiriukes dainos "
ooo sesiau tai ne kas tau o sesiau koks ten laiskas :? as i visus tavo laiskus parasiau ieskoke, ir siandien dar atsakiau parasyk dar tada i emaila nes dabar nzn apie kun kalbis
tai paieskok prisegto failo, kazkur ar ieskoke ar kur:?
>>>>>>> as kurioj vietoj.. gal citata pametekit, nes as savo kaltes nikeur nematau.. nebent ale tipo ta (o cia nesamone) kad as tave groziu lenkiu... bet ten tikra true true...
>>> jei pipiriuke, tai sulauksi ziemos anksciau nei isivaizduoji
MES UZ LIETUVA TEVYNE MYLIM LIETUVOS RINKTINE JEJ EUROPA NESUPYK LIETUVA PASAULIO KREPSINIO SALIS AS LAIMIGAS
nerasyk vien DIDELEM dievai uzsirustins , busi pakrykstytas kaip AS ;D__--__-->> <<
tai paieskok prisegto failo, kazkur ar ieskoke ar kur:?
>>>>>>> as kurioj vietoj.. gal citata pametekit, nes as savo kaltes nikeur nematau.. nebent ale tipo ta (o cia nesamone) kad as tave groziu lenkiu... bet ten tikra true true...
>>> jei pipiriuke, tai sulauksi ziemos anksciau nei isivaizduoji
>>> Nijole.. db tingiu ieskot bet ne viena karta esu mates tavo kelis postus is eiles.. :V
>> na o del dainos... tai man ji nedieviska ne ne ne
as su tavim issiaiskinsiu asmeniskai branguti.. cia bus seimyninis pasitarimas as tau sakau... tu taip lengvai cia sikarta neissisuksi :{} tu pamatysi...... laukiu.. paieskok.. ka tu ten veiki ??/
manu:V Linai galima pateisinti tuos kurie raso kelis is eiles postus jei Citoja du atskirus zmones nu bet jei taip varo po visur ir po tris kartus tai jau tikrai virsija ir nesilaiko taisykliu piktybiskai
visi jus vienodi todel nesinervink as tuos postus kur pasiraso netucia č kartus paspaudus atsakyti tai istrinu kaip pamatau
ai tai sitie isvis klaidu klaidos kartais netas subludija:V , del kokiu trigdziu issijungia prisijungia butent ta akimirka kai spaudziaum ant migtuko "SIŲSTI ŽINUTĘ" tada neuzfiksuoja siuntimo ir ja siungcia dar karta, taip atsiranda dubliai :V ir as noredamas tokias zinutes pasalinti paprasau kokio moderatoriaus arba ta zinute koreguoju ir pakeiciu minti cituoju kita zmogu ir vedu dar viena pokalbi atskira nuo pirmos zinutes taip maskuoju dvigubas zinutes ir nepalieku dubliu nors kartais ir nepastebiu to nes issiuntes zinute, kartais iskart varau i kita tema o zinutes palieka dvigubos likimo valai,vat tada jau tikrai neapseinama be jusu MELIEJI MODERATORIAI aiku jei ta diena ne JUS neatostogaujete ,valgote, ar mokykloje mokotes.Tai jau reikia manyti kad kuria kita diena jus viska tikrinsite ir pastebesite dubli ...:D
va
ai tai sitie isvis klaidu klaidos kartais netas subludija:V , del kokiu trigdziu issijungia prisijungia butent ta akimirka kai spaudziaum ant migtuko "SIŲSTI ŽINUTĘ" tada neuzfiksuoja siuntimo ir ja siungcia dar karta, taip atsiranda dubliai :V ir as noredamas tokias zinutes pasalinti paprasau kokio moderatoriaus arba ta zinute koreguoju ir pakeiciu minti cituoju kita zmogu ir vedu dar viena pokalbi atskira nuo pirmos zinutes taip maskuoju dvigubas zinutes ir nepalieku dubliu nors kartais ir nepastebiu to nes issiuntes zinute, kartais iskart varau i kita tema o zinutes palieka dvigubos likimo valai,vat tada jau tikrai neapseinama be jusu MELIEJI MODERATORIAI aiku jei ta diena ne JUS neatostogaujete ,valgote, ar mokykloje mokotes.Tai jau reikia manyti kad kuria kita diena jus viska tikrinsite ir pastebesite dubli ...:D
va
Ka čia nusišneki
<<<liaba kaip vaziuoja jums rugsejis as tai isgyvenau tuos vargus , bet uzpuole kiti tai vadinama S-A-V-A-R-A-N-K-I-S-K-A-S -------------------- G-Y-V-E-N-I-M-A-S
labas jei esi susitinkam 3zp
sveiki
Tomai nepanikuok tik
Fiodorai ;D gi jau nesi 11 metu vaikas moki gyventi savarankiskai todel neprikrauk i kelnes ;D
? nu gi cia db uz save vyresnius vyrrukus turesiu mokyti gyvenimo...
>> as truputi piktas nes miegojau tik 2 valandas.. todel einu db nusnusiu truputi nes bus man zopa...
Galima pas jus zmogai vieno patarimo??? KAIP MAN SUSITAUPYT ANT MASINOS?? :s dirbu daug uzdirbu bet per daug islaidus esu ir nemoku taupyt.. wiska wis kazkur isleidziu...
tai tu netikes ;D ne ne.. juokauju... taupyk..
>>> as tai ziuresiu kaip bus su litais ir turbut taupysiu ant teisiu vasarai ir ant maskes, sakiau terminuota indeli desiu, kad litai augtu :V taip save isipareigosiu taupyt ir tipo neisleisiu, nes tu pinigu isimt negali , nes jei terminas pasirasytas, tai eta vsio ... bet cia preliminariai, dar nzn kaip kas manes laukia (chuckle) <<< va kaip taupyt reikia, o ne litus metyt belekur, mielasis Edgarai (wait)
Galima pas jus zmogai vieno patarimo??? KAIP MAN SUSITAUPYT ANT MASINOS?? :s dirbu daug uzdirbu bet per daug islaidus esu ir nemoku taupyt.. wiska wis kazkur isleidziu...
na as kai taupau kam nors.. tai stengiuosi neimti kreditines kortos is namu arba muimtus litus duodu saugoti sesei ir sakau kai nuspresi kam man ju tikrai reikia tada duok (tai ji uz mano litus prisiperka skuduru, o paskui jau ir neturi mano pinigu bet kai jau ateina laikas man ta sutaupyta daikta pirkti tada grazina )
>>> Linai .. na matai as ir siaip paduodu tik mamkai.. ji ir isleidzia.. bet per daznai man jus wis prisireikia kazkam man matai wis kisene drasko toks jau as gerietis... puse dazniausiai isleidziu net ne sau
>>>> Nijole.. laikykis teises ir pirk masina.. jauciu greiciau uz mane nusipirksi
>>> Linai .. na matai as ir siaip paduodu tik mamkai.. ji ir isleidzia.. bet per daznai man jus wis prisireikia kazkam man matai wis kisene drasko toks jau as gerietis... puse dazniausiai isleidziu net ne sau
>>>> Nijole.. laikykis teises ir pirk masina.. jauciu greiciau uz mane nusipirksi
mano bolidui pradinio kapitalo ketvirtadali padovanojo mociute :-)
> o jau kita suma pats sukrapsciau
>>> matai kai ledi pinigus kad ir ne sau bet savu ratui. (seimai) tai ir siridies neskauda
> bet jei metai litus mergelem tai shame on u
Puslapiai Ankstesnis 1 … 608 609 610 611 612 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~