Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Nu o negalit jus paprasciausiai garsa isjungti :? kam kompa lauziti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nu o negalit jus paprasciausiai garsa isjungti :? kam kompa lauziti
tai gal jau sitrynei panele garso plokstes draivus :?
nezinau nu jo gali but kad ir istriniau kazka panasaus is control panel
Ar kas žiūrėjot "INLAND EMPIRE"? Kokie įspūdžiai?
Na, aš atsiprašau, kad rašau antrą postą iš eilės, bet šiuo atveju man labiau rūpi pasiklausti, o ne laikytis kažin kokių taisyklių...
Klausimas paprastas, bet ne prastas:
Kas, po velniais, pasikeistų mūsų keliuose ir supuvusiose policininkų smegeninėse, jei Grigaravičius atsistatydintų??? Ar tada vaikai nebebus traiškomi visokių girtų idiotų? Jėzus marija, tarsi nuo vieno žmogaus kažkas galėtų priklausyti... Nesuvokiu aš šitų Adamkaus ir Co pareiškimų. Kas nors turi minčių?
siaip nesidomiu politika ir grietineles gyvenimu, bet kiek suprantu is antrasciu, tai jis yra pasinaudojes savo padetim asmeniniais neleistinais tikslais. pasitikejimas juo zluges. toks zmogus nebegali vadovauti auksciausiam poste. plius neaisku ar jis kazka ten apskritai daro, gal uzsisedejes, sedi sau ir karaliauja. o naujas zmogus galetu ivesti kazkokiu permainu.
Mhm, kad ir koks jis ten bebūtų... aišku, palanku taip atsikratyti nepageidaujamu žmogum, mat atsirado pretekstas.. Kaip suprantu, Aleksandrai, žinios tavęs dar nepasiekė, tai painformuosiu, kad kažin koks girtas policininkas už vairo vakar užmušė tris 10mečius (2mirė vietoj, trečias po komos ligoninėj) ir movė iš nusikaltimo vietos. Tai štai dabar Grigaravičius neva DĖL TO turi atsistatydinti. Tiek to reikalo...
O Grigaravičius kas? Tėtis to mento? Asmeninė auklė? Kodėl jis turi atsakyt už kažkieno neatsakingumą ir durnumą? Čia tas pats, kad jei aš grupės seniūnė, tai turiu atsakyt už visus grupiokus ir savaitgaliais ir naktim? Ir jei kuris užgėręs susimuš ir ranką kam nors sulaužys, aš dėl to kalta būsiu? Absurdas.
girdejau as apie ta avarija, vakar zinias ziurejau, ko niekad nedarau. man sokas.
Martyna, dar biski pasigilinau, tai supratau, kad greiciausiai cia tik pretekstas ji nuversti. nes jau ne viena karta bande. korupcija pas mus valdzioj isisaknijus ziauriau nei ziauriai.
Tiesog antra karta pakliuvusiems girtuokliams turetu buti atimamos teises visam laikui "Girtas ???"."Tai nusikaltimas !!!":V ar zinot kad alkoholis nuzudo daugiau zmoniu nei cigaretes, kokainas, opijatai, LSD ir visos likusios narkotines medziagos sudejus kartu
(tik nesakykit kad cigarete ne narkotikas , ten esantis nikotinas tai kas :?-> Senelis Saltis . )
Turbut nuzudo daugiau nei kiti svaigalai , nes skaiciuojamos ne tik eismo ivikiai bet ir ligos (kepenu inkstu) seimininiai konfliktai (zudosi apsvaige sutuoktiniai budami neblaivus ) sokuose karts nuo karto apsvaiges jaunimas kazka isjungia per amzius amen ;D
---gal but atrodo kad perliankiau nu bet pagalvokit ir tikrai prisiminsit kai per zines rodo kriminalus ir sako "buvo apsvaige "girtumo laipsnis 2-3 promiles "girtam stovi " neblaivus " po isgertuviu atrastas negyvas " mire nuo apsinuodijimo alkoholiu" ir panasiai ...
---tai musu kulturos dalis vyrai gere vyrai gers kol zemele apsivers kai zemele apsivers vyrai ant griuvesiu Gers ;D
o tas grygaravicius tai ka as zinau :? nepakeis Lietuvos :? tai pasiziuriu kad tai visai ne lietuvos problema bet it Italu Vokieciu -apie Lenku ir Rusu isvis patyliu ;( neisimtis ir Lietuva nu cia kaip ir visa europa reikia grieztinti taisykles tokiu metodu kuri as minejau antras paskutinis
pleibijau, zaibus laidai :D:D
...
<< kad daryti su valkatom narkomanais ;? benamiais,vandalais...
<<<< kita problema tie kurie siuksles meto pakelese ?? atvaro ir ispila siuksles tiesei pakelyyyy nezinau kaip juos gaudyti
nu policininku nepradejau dirbti bet jau mano aplinka siukslynu virsta
(paskutini siki kai gryzau namo atrode kad sieures lietuvos siukslynus uzdare
) dabar net zvairai siuriu i tuos kurie cigareciu pakeli ismeta nant zemes ar alaus buteli palieka ant gatves kampo ;( rodos kad visi kaip susitare
tikrai prasau, kas zinot, pasakykit man .. nes nuprotesiu.. ekranas kompe issitese ir nzn kaip nustatyt, ka butu viskas OK. labai jau platu pasidare >> nu plotis tas pats, bet ilgis tai nzn. kazkoks nesveikas vaizdas, negaliu normaliai net foto ziureti..
>> gal kas zino kur ten nustatyti reikia... bandziau per display properties ten kazka daryti, bet man nepasidaro teisingai.. zdz.. neviltis. laukiu pagalbos
tikrai prasau, kas zinot, pasakykit man .. nes nuprotesiu.. ekranas kompe issitese ir nzn kaip nustatyt, ka butu viskas OK. labai jau platu pasidare >> nu plotis tas pats, bet ilgis tai nzn. kazkoks nesveikas vaizdas, negaliu normaliai net foto ziureti..
>> gal kas zino kur ten nustatyti reikia... bandziau per display properties ten kazka daryti, bet man nepasidaro teisingai.. zdz.. neviltis. laukiu pagalbos
Ant monitoriaus turėtų būt rodyklytės (bent pas mane yra), kur reguliuojasi plotis ir aukštis.. Pabandyk
taip ant monitoriaus ir as zinau, kiad yra, bet ant laptopo ju nera
Na, aš atsiprašau, kad rašau antrą postą iš eilės, bet šiuo atveju man labiau rūpi pasiklausti, o ne laikytis kažin kokių taisyklių...
Klausimas paprastas, bet ne prastas:
Kas, po velniais, pasikeistų mūsų keliuose ir supuvusiose policininkų smegeninėse, jei Grigaravičius atsistatydintų??? Ar tada vaikai nebebus traiškomi visokių girtų idiotų? Jėzus marija, tarsi nuo vieno žmogaus kažkas galėtų priklausyti... Nesuvokiu aš šitų Adamkaus ir Co pareiškimų. Kas nors turi minčių?
na as jau veluoju su atsakymu savu, bet visgi pasireiksiu..
kai paskaiciau tai visiems po truputi pritariu
tikrai manau kad vieno zmogaus pakeitimas kitu (kad ir geresniu) nieko nepakeis musu valstybelej. kaip kazkas sake cia jau yra isisaknije... turbut visi mentai tik savo kisenes ziuri ir apskritai ju normaliai net nubaust neiseina uz va tokias zmogzudystes... idomu kiek sis bjaurybele gaus uz triju gyvybiu nusinesima... 8 metus o dar pritaikant amnestija liks kokie 4 meteliai...hm kur cia teisybe? apskritai kiek girdejau taj cia tik laiko klausimas visiems jo pazystamiems buvo nes jis jau daug metu taip lakste... ir kas leidzia tokius dalykus? tie patys mentai...o cia dar pats saviskis mat
aj ner teisybes ir nebus sitoj "zemoj" saly ...
Kas man pirmiausia akyse sumirgejo tai "Oral B"...:D
Taip ir turejo buti dantukai juk turi buti grazus
o ir iPodas dar neikam nepamaise
o ten kuo daugiau visiem issiunti tuo didesne galimybe kad laimesi? o cia kad dejaj nuoroda irgi skaitos? idomu ar apsimoka prasidet noreciau pas prof kirpeja
(cia priziuks toks..)
Baik policininku dirbti nes esi susitepes ir pats
------------------------------------------------------------apie oral b nemanau nieko geriau aipodas, gali buti ir be baltas
kas zinot is kur gauti -katana-?
<<<vaziuok i japonija :D:D:D
<<< kodel moteriskes nori grazaus ,protingo,mandagaus ir turetu visada ilga :?
kodel negerai zemas storas ir apzeles(istvirkes seksualiai ir pan. :D:D)
<<<vaziuok i japonija
:D:D:D
kodel negerai zemas storas ir apzeles(istvirkes seksualiai ir pan.:D:D)
apie koki tu ilga sneki? nes nuo ilgumo tikrai nedaug kas priklauso
nzn manes tj netraukia stori ir apzele , o tave traukia bepapiukes ir pazelusios? tj ciuju nea ;D
Fiodoras, 25 parašė:<<<vaziuok i japonija
apie koki tu ilga sneki?
nes nuo ilgumo tikrai nedaug kas priklauso
![]()
nzn manes tj netraukia stori ir apzele , o tave traukia bepapiukes ir pazelusios? tj ciuju nea ;D
nu ilga turejau uomeni gerąąąą turejau paimti kabutese
soriuks
Doroteja, 21 parašė:Fiodoras, 25 parašė:<<<vaziuok i japonija
apie koki tu ilga sneki?
nes nuo ilgumo tikrai nedaug kas priklauso
![]()
nu ilga turejau uomeni gerąąąąturejau paimti kabutese
soriuks
**** tas geras, svarbu kad zmogus butu nerealus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų