21

Re: Kokie skaudziausi zodziai ?

Arminas, 20 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:
Arminas, 20 parašė:
Diana, 18 parašė:
Arminas, 20 parašė:

o jeigu zmogus zino  ko nori?

tada kam sakyt atleisk? jei nori išeit, vadinas tau kaip ir neberūpi kitas žmogus tiek, kad būtų verta dar ir atsiprašinėt ar kažką tai vaidint.

skaitau gal jau  10 karta tavo posta. Bet taip ir nesuprantu ka nori pasakyt.

jo, cia tai ziaurus pasakymas. nemanau, kad visi jausmai ar siaip minimalus etiketas ar sazines jausmas isnyksta akimirksniu. jei skaudini zmogu, tai bent MINIMALIAI ka gali padaryt, tai atsiprasyt!

Pala, pala ko tu cia reki juk ne as tos zodzius istariau.Tik rasiau treciuoju asmeniu.

siaip tai visai ne ant taves rekiau, o ant dianos big_smile

22

o man tie zodziai tokie be rysio,tj ir neskaudina big_smile

23

Daug yra tu skaudziu zodziu,kartais netycia ka pasakei ir zmogu gali labai izeisti-iskaudinti,man tai gal skaudziause yra tai kai tau brangus zmogus meluoja,ir tie melo pilni zodziai tikrai labai skaudina.

24

Man skaudzhiausia buna ne tiek KA zhmones sako bet tai KAS tai sako.

25

negirdejau dar tokiu zodziu kurie taip butu iskaudine big_smile nors... :? prisiminiau vienus kurie tada man buvo begalo skaudus,per daug asmeniski kad viesinciau..

26

Nezinau...Nors as esu girdejus zodzius... "Myliu, bet palieku Tave" iki siol nesuprantu... Buna velniskai skaudu... Bet imanoma viska isgyvent wink

27

man buvo skaudziausi - taves nebemyliu, isimylejau kita... tada pasijauti tokia sh... Tada uztinsta akys nuo verkimo ir galvojimo o ka as blogai padariau kad mane nustojo mylet... juk sakoma kol vartai uzdaryti i juos nepasibelsi... vadinas isimylet kita galima tik nebemylint. ex ta meile smile

28

man tai būt tokie: myliu, noriu, negaliu.

29

skaudziasi zodziai. \radau geresne smile\

30

manau ne zodziai o veiksmai!!!!

31

Manau zodziai "Jusu auglys piktybinis" yra skaudesni uz visokius "nebemyliu" ir t.t. big_smile

32

Dora, 19 parašė:

Manau zodziai "Jusu auglys piktybinis" yra skaudesni uz visokius "nebemyliu" ir t.t. big_smile

va būtent! :::833 tada atsiranda rimtesnių problemų už "nebemyliu" ar "radau geresnę"... :::047

33

...tyla. ji iskalbingesne ir gali buti skaudesne uz bet kokius zodzius...

34

ziauriausi zodziai turiu kita bet wis dar tawe myliu:(:::225:::225

35

Būna liūdna ir graudu kai pasako sėskis... du!

36

man ziauriausiai tai tyla

37

Zodis piktas yra nukreiptas tam kad sugriautu vidini zmogaus pasauli!Nereiketu piknauziauti jeis :::a55

38

"as laukiuosi".. o jeigu rimtai tai dziaugsmo zodziai... smile
Manau, subyrejimas poros irgi nera pats baisiausias dalykas.. nes ne siaip sau tai nutinka.. Anksciau ar veliau vistiek taip nutiks..  todel zodeliai "myliu ir iseinu" skamba kaip auka.. bet ji iseina....

Aisku visi negatyvus zodziai tai nera labai grazu ir padoru... todel i juos zmones megsta atreaguoti (nes zodeliai reti)... o geriausiai yra nusijuokti ir pasakyti : Koks tu dar mazas(ir kvailas)...

39

Kristina, 36 parašė:

...tyla. ji iskalbingesne ir gali buti skaudesne uz bet kokius zodzius...

Teisybe sakai Kristute wink ... tyla - tai neatsakimas mums.. tuomet mes dar labiau pasimetame - nezinioje.... Todel ir butina zmonems ismokti - sneketis(bendrauti) wink

40

visi zhodzhei su "NE" skaidzhjausi - nebemyliu.. ne myliu...negausi...neduosiu...negeras....ne gausi algos... ir t.t visokiu zhmoniu yra pasauli ir kiek vienas supranta savaip........:)