hey, vaikai vaikuciai
pirmiausia kloju geles ir vainikus Dianai... tai ka.. mergina, jau ale didele esi 19 turi sveikinu hmmm.. ko cia tau vaikuti, palinketi :V kokiu dainu pridainuoti ? bet vienaip ar kitaip manau mes kooperuosim tuos gimtadienius :-) jei tavo planai nepasikeite
----------------
o dbr jau rimtas pokalbis ai vaikai, tingejau parasyti paskaityti tai snd va nusprendziau brukstelt trumpai :-) priraset daug, sveikatos neturiu skaityt :V bet maciau viena dedziu sugrizusi :H [pats laikas ) ]
>>>dar matau Vijos nesamones nu, ponia/panele moderatore ir visokia kitokia didziai gerbiama ) manau, sitas jums iskiles klausimas kaip temos uzrakinimas buvo jau aptartas prie apskritojo ieskoko stalo su edvardu, kuris mus globoja :H myli ir visaip kitaip nerealiai tausodamas uztaria tad, jau cia galite neisradineti dviracio.... nepavyks musu apgauti
>>>>>na, papasakosiu kaip as leidau pastarasias kelias sav. ) .. turbut miegojau, miegojau... na, miegojau ka dar cia pasakoti ir ka dar meluoti pries sav buvau susitikus Auste su sese (kuri jau manimi nebesistebejo) ir Lina, kuris suvalge mano pyraga grizau namo ir ejau miegot, nes 6dieni vaikai didi diena buvo >>> <<< kazkokiu nesuvokiamai nepaaiskinamai kosmiskai fantastiniu su mistikos elementais budu as rytoj einu pasiimti tokios plastikines korteles ) ACIUUUUUUU nereikia tiek geliu ne.. nu nesveikinkit, nereikia juk sakiau aciu na, bet jus nerealus, kaip mane sveikinat o pabandykit i masina kartu sest ) baisu bet toks likimas
tai va, velykos kaip ir nieko prasidejo.. bet turbut buvo pirmieji metai, kai nenudaziau ne vieno kiausinio :V kazkaip kazkas ne taip.. bet viena suvalgiau, is grazios idejos ir visokiu kitokiu minciu taciau maniau, kad per velykas rasysiu savo referatus, nes nevaziavom niekur (kadangi nera kaip ir t.t.) taciau, mano brangus kaimynai isjunge neta... ir as sedejau neparasius darbo... .... ... nu zdz. geriau patylet, nes geltona man prie akiu netinka ) 2dieni nusprendziau, kad neturiu ka veikt visa sav, tai pradejau planuotis 2dieni viska i prieki. 3dieni susitikau su vienu forumo berniuku, kuris pasirodo esas mano kursiokes brolis :-) tai isgere arbatos nulekem pas ja, tai pazaidem toki nerealu stalo zaidima. visai fun buvo ) 4dieni niekas man laiko nerado tai su kambarioke palaistem jos issikraustyma << zo... lieku gyvent viena.. is pradziu maniau, kad ieskosiu buto.. bet kai akys pamate kainas, nusprendziau, kad ai.. gal kukliau pagyvensiu )
>> beje, buvau ana sav labai geras zmogus.. daviau kraujo.. mama sake, kad man uzkaltu viena uz toki poelgi (nes tipo ir taip nusilpus, o dar puslitriais kraujo svaistausi) bet siaip dziaugiuosi, bliamba, pasauliui kazka gero padariau.. bet kazkaip nekaip jauciausi per visa savaitgali << turbut del to kraujo davimo ) bet dzin ) svarbu dbr geriau
tai va, draugai.. taip ir gyvenu... lb pasiilgau visu :H