Hm... Naktinejam toleliau..
Lina, ooo taip, taip lauksma mes jusu mielieji, mielosios ir mylymos !;] su geliu puokste ir smelio maisu ;D
Diana, tai bent ekodiena.. Bet gerai tu ten padarei, kad tam bachurui paskambinai! nesuprantu ko tavo drauge ant taves supyko :] viskas ore keep it up ;D smagu skaityti apie visokius pazystamus jausmus, kaip kad nenumaldoma ritma sokiui net prie baro ;D ~
Nijolyt, mano tekila? Kaip tu... Man sirdies smugio vos neistatei! Dziaukis, kad laiku parasei, kad nupirksi kita, nes man vos sirdis nesustojo ir nebuciau daskaites iki to nupirkimo ! :? Vat ir butu poto po gimtadienio !! ) )
Edgaras, is anksto uzsakymus deti cia reikia :} Bo sunkiai cia impulsyvuot einasi NIKe
...hmm. Ka veike Auris savaitgali?
Buvau Kaune. (sshshh... nerekit, mielosios mylymos ir mielieji, tuoj viska paaiskinsiu ;D ) buvo LSS konferencija... :? Tai rimtas reikalas beveik. 3 val jaunuolis pasakojo kiek daug nuveike per metus LSS ir kaip jis didziuojas kad jie tiek daug visko nuveike - efektyvi kalba... Ikisiol prisimenu ja ;D na, bent jau sapna tai tikrai prisimenu, nes toks neblogas gavosi ;D
Po konferencijos seke uber naktine programa - sukiso mus i metropoli (baras tipa) ir mes ten bazarijom, kontaktus saudemes ir geres aisq ;D draugas Brendis ir kirvis Viskis liejosi laisvai... :? Vis bandziau ji isnaikinti is tos vietos, kad isgelbeciau kitus ir sie nenusinuodytu per baisiausiai... Bet keisciausias paradoksas! Kiek tik geriau - vis nenyksta. Net gi dar blogiau ! Ne tik kad nenyko, bet wapse daugejo ;D dauginos tiesiog ;D vietoj vieno butelio ant stalo kur buves kur nebuves atskrido kolega Viskis. :? Oi sunkiai man ten ejosi su tuo viskiu susikalbet - jis labai rimta primete tipo. Sake, kesinosi mane uzversti, bet cha! niekada nenuvertink savo priesininko! Ogi, pats protingiausias varzovas Auris sumaste, kad reikia atsitempti dviguba sulciu ir kolega Viski dabaigt easy mode. ;D Bet deje... kolega viskis buvo nevienas - atsivede draugu: tamsta didziai gerbiama tekila, madam vyna, inteligenta sompana ir kavencka alu.
Taigi. Po sunkios darbo dienos... isauso rytas. :? Smagus sestadienio rytas... :? Labai... :? Telefonas rankose drebete drebejo ir vis sukosi mintis skambtelti kolegoms NIK. Bet smakst baisiausias velnias salia isdygo (kursioke) ir prigrasino, kad jei as negrysias mat Klaipedon, tai neparasysias projekto, kuri darome drauge, ir ji gaus prasta pazymi del manes. (koks santazas pagalvojau...) Bet deje tironijai teko pasiduoti ir plystancia sirdim nepaskambijus ir neprasinesus ir nepasilabinus ir neissiglebesciavus ir net paxmelo nepadarius blemba... 9 ryto i Klaipeda riedete riedejom.
Taigi. Sveikata sugrizo - prikaupem pakankamai jegu ir parasyt apie nerealiai nuobodzias LSS konferencijas. ) ) )
P.S.: Stai ir baigesi mano 3 menesiu negerimo maratonas... :? :? :?