Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ohoho koks darbininkas labai jau graziai papasakojai savo dienos darbus, bet! nu jau kaip nemegstu kai moteriskosios lyties sunis "k...." vadina nzn kodel, bet negaliu ju taip vadint
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 676 677 678 679 680 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ohoho koks darbininkas labai jau graziai papasakojai savo dienos darbus, bet! nu jau kaip nemegstu kai moteriskosios lyties sunis "k...." vadina nzn kodel, bet negaliu ju taip vadint
na taip as lb tiesiog Ponas veiklos zmogus :-) na kai reikia as galiu viska bet siaip esu lb daznai apkerpejes tinginys kuris darbus pasilieka paskutinei minutei
o as tai pramiegojau :V neseniai pabudau nors dar gerai kad popietine pamaina galesiu dar pamiegot
oo sesiau su maske leket :? ar dar nedrisai :V
na as Linkiu kad Nijole dristu juk ji saunuole gi sake kad varys ten kazkur toli toli vaziuos tai tegul pasipraktikuoja
pasisnekek dazniau su mano biciuku ir zinosi, kodel as dar vis masina nevaziuoju :-)
>> na, o jei jau neleksiu maskium,tai puikiai pasitarnaus ir autobusas
jau aisku kodel tu su ja nevaziuoji as dabar ziurejau sukuosenu tipus..... geriausia iseitis plikai ;D
o tu foto ir as noreciau tik dabar nzn kokiu tai todel ir apsieisiu (chuckle) siaip kazkada galvojau visas pasidaryt kiek kompe yra (chuckle)
tu gal isprotejai ;D as atsirinkau 200 << ir pakanka ju ) pacias graziausias ir kvailiausias esu atsirinkus ;D ir dar ta, kai buvom kaune akropoly ant to suoliuko ;d kur kai ziurkes ;D
>> vaikai, jei nzn, tai bent jau kaune copy1 akcija, kadfoto daro uz 25ct 10x13 formatu :V
nuo kada copy1 vienam foto daro?? kiek ta akcija truks??
na, seniai jau daro :V lb seniai :V o siaip iki kt sav sestadienio :-) tai 2dieni nesu foto, kad galeciau pigiau apsifotografijuoti )
o, tai ir as dar spesiu aciu uz info siaip galvojau, kad ten tik visokius puodelius ir kt daro
einu foto atrinkinet..
sesiau as visai neisprotejaau ir nesisupsiu ant pusies ;D as tik noriu kad ggrziausias akimirkas galeciau pavartyt ir paziuret o ne kompe kad reiktu ieskot
bet tai gal ne visas :? nes as kai paziuriu, kad vos ne is keliu valandu yra 200 :? tai nnz nzn ;D as tiek neuzsidirbau ;D
as gal grizus pasidarysiu nes cia tiek popieriaus man neuzteks (chuckle) mano maziukas printeriukas uzlus daar
jezow kiek priraset ;D galva paskaudo skaityti ;D
p.s.: dar karta pasigirsiu - as atostogoseeeeee ;]~~~~~~~~~
tu ten maziau girkis tomis atostogomis ;D nes jos gali sutrumpeti, kai zmones atvaziuoja ;D
tu ten maziau girkis tomis atostogomis ;D nes jos gali sutrumpeti, kai zmones atvaziuoja ;D
grasini atvaziavimu ? :H
vai as siandien prisgeriau :V padaugianau :V bet atleistina darbe susiedziau su viena tailandiete nes jau uzkniso....
tai reikejo ta tailandiete i drabuziu spintele uzrakint Juk jie ten visi miniaturiniai zmogeliukai, telpa visur ;D Tai nei nervu butu buve, nei gert reiktu )
nereikejo nei spinteles as tik kuo greiciau kudasiu nesiau is cecho kad jos nesunesiociau (chuckle) nes galvoju gali negerai baigtis :V o gerem dar ne del to kad sunervino, siaip savaitgalio pradzia siandien gal pratesimas bus (chuckle) kieme batutas stovi tai vakar vos nenuejom pasokineti (chuckle)
NeLinute batutas yra lb smagus pramogu irenginys na tik jei ant jo nusileidi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 676 677 678 679 680 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~