Re: mini TEMOS
Gabija, 21 пишет:i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kaip tai ziurim i anketa:? as sakau kad ziurim kitomis akimis aplamai i gyvenima ;D
aaa,o as matai pamaniau,kad i ta Ingos 24 anketa kurs virs taves buvo ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS
Gabija, 21 пишет:i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kaip tai ziurim i anketa:? as sakau kad ziurim kitomis akimis aplamai i gyvenima ;D
Fiodoras, 25 пишет:Gabija, 21 пишет:i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kokia tu supratinga ;D
KOkie ledai skaniausi?
Tema (KOkie ledai skaniausi?) Na nežinau, turbūt vaisiniai ant pagaliuko. Mmm
o jega man ir tokie patinka nors aisku kartais ir tos grietines patinka kaip mano brolis sako gerai nes is kart zinai is kur tie 2kg priaugo ;D
Vaiva> Nuo grietininių auga svoris?
Vaiva> Nuo grietininių auga svoris?
tau ne apie svori galvoti tokiame amziuje :# LEDAI SUTEIKIA DZIAUGSMA IR PAKELIA NUOTAIKA nebusi nuliudusi ir nevirsi kokia gote ar emo kuri is nelaimes uzsidarys spintoj ir piaustysis venas ;D stai tau ledu
gero apetito
Viktorija, 14 пишет:Vaiva> Nuo grietininių auga svoris?
tau ne apie svori galvoti tokiame amziuje :# LEDAI SUTEIKIA DZIAUGSMA IR PAKELIA NUOTAIKA nebusi nuliudusi ir nevirsi kokia gote ar emo kuri is nelaimes uzsidarys spintoj ir piaustysis venas ;D stai tau ledu![]()
gero apetito
Ne, man tik taip įdomu, beje dar kaip tik šiandien parsinešiau pilną dėžę vanilinių ledų . o kokia emo ar gote, net nesiruošiau būti, net baisu pagalvoti ;D
Dėkuj, Fiodorai, tokių ledų nė už ką neatsisakyčiau, va tie pirmi labai skaniai atrodo
Fiodorai> nebutina masinti...dabar seile tista...
o ka as zinau auga ar ne... koks skirtumas valgau kad tik skanu
reikia reikia nejau malonumo atsisakyti ?:D? taip ir velniai zino ko galima atsisakyti ...
Gal bus vaziuojanciu 2-3d.prie juros kur renkasi dainuojamoji poezija?
kur kur kur kur kur ji renkasi? eee pala tai 2-3 dienom tu KLaipedoj ?;]~
taip as klaipedoj busiu...(dar nesu isitikinus gerai, nes gal mama nenores vaziuot nes ji snd dirba) nes mamos krikstasunis labai jau nori mama vestis drauge i delfinariuma o as ji kaskaip nelabai noriu..
tai kaip ar kas vaziuoja prie juros pasiklausyti dainuojamosios poezijos?
o kur ja gros? kurioj vietoj ta prasme? :]
tai kad nezinau
tia kaip dabar tu vaziuoji i koncerta? :?
tai as dar nevaziuoju juk as dar namuose ir dar klausimas ar vaziuosiu... snd musu kaime vestuves mano klasiokas(kuris tur 2vaikus vestuves kelia) ;D ;D ir dar vienais etais jaunesnis uz mane
KOkie ledai skaniausi?
Sovietiniai ,nu Tarybų sajungos
tai as dar nevaziuoju
juk as dar namuose ir dar klausimas ar vaziuosiu... snd musu kaime vestuves mano klasiokas(kuris tur 2vaikus vestuves kelia) ;D ;D ir dar vienais etais jaunesnis uz mane
hey... tai veseles ir tau arteja ne tik man
Auri> tai kad nelabai man jie arteja nes taip manes nekviete..bet vis tiek zinai ten tu pyragu gausiu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS