121

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

big_smile prikuolni zmuonis esat zaib ka tokiu yra

122

Lauras, 20 parašė:
Viktoras, 20 parašė:

http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2028&ma=27&wh=1&pa=2

viena galim netekti

naivuolis.. ten ji prikolina.. mintyse ji manes nekencia ir galvoja koks as bjaurus alkogolikas durnas.. wink galim kirst lazybu, kad ish visu klubo nariu as ilgiausiai lixiu vienisas smile

na cia gincytinas klausimas nes priklausai vilniaus padaliniui o cia bent jau stengsiuos sita problema kaip galima greiciau issprest big_smile

123

Tautvydas, 20 parašė:
Lauras, 20 parašė:
Viktoras, 20 parašė:

http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2028&ma=27&wh=1&pa=2

viena galim netekti

naivuolis.. ten ji prikolina.. mintyse ji manes nekencia ir galvoja koks as bjaurus alkogolikas durnas.. wink galim kirst lazybu, kad ish visu klubo nariu as ilgiausiai lixiu vienisas smile

na cia gincytinas klausimas nes priklausai vilniaus padaliniui o cia bent jau stengsiuos sita problema kaip galima greiciau issprest big_smile

o tai pala dabvar bukim ziaurus bet teisingi.. mielas klubo kolega kokia tavo patirtis? smile kad tu taip drasiai kitu problemas sprendi? patirtis ne nepazistamu merginu uzkalbinime, o merginu su kuriom draugavot skaicius smile man siaip tiesiog idomu.. ir dar + prisivartojau pagiriom savo avataro gerio.. wink

124

na as turejau 3 su dviem po ilgiausiai 2 metai nepilnai draugystes su viena su kitom po pusmeti ir daugiau

125

alia baikit jus mane gundyt as irgi noriu sudalyvaut :DDD EEEE Klaipeda dawai krutam ka nors darom !!! :DDD Viktorai mars i Klaipeda is tu Telsiu greitai !!! :DD

126

tai **** dabar niekaip neiseina kad iseiu tikrai manes nebutu cia vena bieda intika nera klp pas manes

127

butina atsakyt :::141 juk svarbiausia ideja !!! big_smile

128

big_smile manau kad butina

129

Viktoras, 20 parašė:

tai **** dabar niekaip neiseina kad iseiu tikrai manes nebutu cia vena bieda intika nera klp pas manes

tai juk yra mobilieji smile

130

negi dabar kankinsim vyruka? jis bijo kad ish klubo neismestumem, kai pamatysim jo dydelius skaicius.. wink
mano grazus skaicius.. per viduri skaiciaus tuscia.. o jis toks ovalus.. wink tai vat tiek manoji patirtis.. wink

131

nenukreipk temos TAutvydas

132

10 , ilgiausiai 2 metus , trumpiausiai 1.5 men ,vidurkis truputi maziau negu pusmetis pusmetis ...

133

tai jam gal irgi reiketu parupint pareigas mokytojas su patirtim? smile

134

jo pritariu skaiciai stulbinantis ir dar vienisius

135

nemaza kad vienisius bet ir kuklus

136

Nu zinot kad is musu to Ernesto mokytojas ne koks...;))) pazystu as ji Klaipedietis yra ;D tad zinau as jo "Drasuma" ir merginu "kabinima" kuo puikiausiai...:)))))))) Bet kaip vienisius narys tai jis super ;DDDD jam tokia lemtis kaip tik big_smile o vat mokytojo tikro mum reiketu istikruju... :V

137

niu tikrai is manes mokytojas nekoks nes 90% merginos mane nukabindavo o ne as jas ;D
o jei reikia uzkalbint ta kuri man patinka tai net skysti laipsniai nepadeda ...
db jau gerus metus gyvenu gan uzdara gyvenima tai manau reiktu man paciam issijudinti , o tam reikia paramos moralines , tai butu isties smagu jei mane paremtu ir dar as galeciau kam nors padet, nes sedint namie ne tik kad merginos,draugu ar bendraminsciu nesusirasi, bet ir pats nesijausi gyvenantis pilnaverti gyvenima smile
manau sitas klubas ir yra tam kad bendraminciai galetu puikiai leist laika ir patys su kitu pagalba issprest savo amenines bedas ...

lyg ir pasakiau ka norejau big_smile

138

apsviesk !!!?

139

Tautvydas, 20 parašė:

niu tikrai is manes mokytojas nekoks nes 90% merginos mane nukabindavo o ne as jas ;D
o jei reikia uzkalbint ta kuri man patinka tai net skysti laipsniai nepadeda ...
db jau gerus metus gyvenu gan uzdara gyvenima tai manau reiktu man paciam issijudinti , o tam reikia paramos moralines , tai butu isties smagu jei mane paremtu ir dar as galeciau kam nors padet, nes sedint namie ne tik kad merginos,draugu ar bendraminsciu nesusirasi, bet ir pats nesijausi gyvenantis pilnaverti gyvenima smile
manau sitas klubas ir yra tam kad bendraminciai galetu puikiai leist laika ir patys su kitu pagalba issprest savo amenines bedas ...

lyg ir pasakiau ka norejau big_smile

taip tu esi velniskai teisus ! big_smile~ todel sis klubas ir susikure kad bendraminciai susibure lengviau isgyventu ir gal issigydytu ta liga... smile))))))))))) Tad stiprybes ir neprisikabinekite prie jo, patys ne ka geresni big_smile as irgi big_smile)

140

Tautvydas, 20 parašė:

sakiau kad pagal fotke tu tikras seksas ir kad turetum neatsigint merginu wink
viskas Vilniuj buutinai susitiksim.. reikes Ginos paklausinet ar ji dar draugiu kokiu neturi... jei turi, tai skaityk atsisesim pas ja ji aprodys vilniu mes alaus pagersim pas ja mashinoj.. ash paziuresiu, kaip jos abi tave kabins.. wink)