Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ojeee, ka tik baigiau apibaigiau savo cv rasyt, dar pusbroliukas mestelejo kelias zavesio turincias mintis
tai jau ne taip prastai atrodau, kaip maniau
bet dar jis mane panervavo, nes jo cv ten zydi visokiais vasariniais/pavasariniais ziedais, medaliais ir tauremis..... o as ka, vargse, nabage studente
bet nieko, susitvarkiau
>> laikykit istisa savaite uz mane kumscius
>>>>> as per savo vokieciu egzaminiuka viska supratau, bet labai nervino, kad ten ne kalbejo, o vos ne STAUGE :{} bet jau, gink dieve
rusu tikrai neislaikyciau, nebent ta klausymo dali...
----------------
oooooo vaikai
meetas
neminekit jo vardo be reikalo 

ir antra karta man per laisvas...
nerviva 
tikriausiai del to Milane taip ir nepasirode kad ŠEE!!!!uztat kruvini deimantai paremti tikrais faktais dabar milane kalbos eina kad is treciu saliu nepirkti tu akmenuku nes tie pinigai eina karams teroristu atakoms remti treciose salyse
baisus dalikas nuperki suzadetini zieduka o us tuos pinigus penkiamisciai vaikai verciami genocidu uzsiimineti

), bet jau esu beveik oficiali vilniaus banko praktikante privacios komercijos skyriuje (o aiskiau, tai dalinsiu visiems pinigelius ir svaistysiesiu paskolomis
) tai va, mielieji,,,, labai laiminga esu, nes prieme, tik sutartis pasiskaityt reikia ir nunesti jas pasirasytas
, nes tas direktoriukas nepiktas, bet labai jau kamantinejantis pasirode :? todel streso doze siek tiek vis tiek su draugute gavom, tai nuejom alucio nusipirkom

laikiau ir as tik is mobilaus nezinojau kaip atrasyt
ciucika miela uzsidejai, tai negaliu atsiziureti