Re: Kava ar arbata?
kava
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kava ar arbata?
kava
gera kava geriau nei bloga arbata ir atvirkščiai bet šiaip aš už arbatą, nes penktadieniais jin mano mėgstamiausias gėrimas būna... ;D
kavos megejams siulyciau atsigerti kavos "gera" ar kaskas panasaus nes ji ne viena karta leituvoje laimejusi kaip skaniausia kava...siaip kava nemegstu bet bet kai jos paragavu kavineje tai patiko
Zalioji arbata!
jus cia sakot kad kava tonizuoja geriau,siaip tai geriau tonizuoja zalia arbata jeigu ka:) megstu ir kava ir arbata:)
as jau anksciau parasiau tinklapi kuriame baisiai daug geru patarimu tiek apie kava tiek apie arbatas...
tai uz ka nubalsavot?
Sendien gersiu daug arbatos, nes pagirioms kava man nelabai tinka...
Dovilė, 21 wrote:Linas, 19 wrote:Dovilė, 21 wrote:Linas, 19 wrote:
>> as tik uz arbata nzn kodel ir zalia arba metu
>>
va sita arbata ir mano megstamiausia! super!!! o kava - tai sesijos gerimas
>> as tai kai nesveikas tai man per sesija kavo nereikia ir taip iki 7 galiu nemiegoti :-)
puiki nervu sistema
Pries sesija lb gerai ir arbata nes joje kofeino yra tiek pat kiek kavoje tik zalios aratos kofeinas veikia ilgiau tik ne taip stipriai kiek mano makaulkei yra zinoma :-)
ne visose arbatose yra kofeino. jeigu geri naturalia (jos galima isigyti vaistinese arba spec parduotuvese) tai ten kofeino nera. tarp kitko as daznai geriu ivairias vaistazoliu arbatas organizmui stiprinti. jos specifinio skonio, bet man patinka
yra net vaistazoliu rinkiniai nuo rukymo ir alkoholizmo
na o ka manot apie kava be kofeino :?
man tai arbata, kavos lanai retai ragauju
Arturai, as dar negerus kavos be kofeino :?
<>>> siaip dabar geriu arbata ryte, ,o per pietus siurbcioju kavyte, nes taip geriau man
Turėčiau sakyti "Diiieeevinu kavą!". Žinot, kodėl? Todėl, kad tam tikra visuomenės dalis įsitikinus, kad požiūris į kavą atspindi požiūrį į seksą... Nors ir nepagaunu, kame čia ryšys...
idomiai cia tu Andriau :? idomiai... nes siaip dauguma merginu ir moteru kava labiau megsta nei vyrai ir vaikinai
kava
Nijole, taigi viskas teisingai gaunasi Darykite išvadas
padareme isvadas )
>> bet tada idomu, kodel ne visi vyrai megsta kava :?
Hmm... čia jau sudėtingiau paaiškinti. Gal tai būtina sąlyga, bet nepakankama (ar atvirkščiai?)?
jau as cia nepaaiskinsiu ;D ;D
>>> reikia cia laukti kitu.. ir tegu desto mintis, aiskinasi pries mus
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kava ar arbata?