Tema: Ar šią vasarą vyksite į festivalį?

Lietuvoje 'užderėjo' festivaliais, jų tiek daug ir įvairių, kad net galva svaigsta.
Ar turite savo mėgstamą ir, apskritai, ar planuojate į kokį nors važiuoti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar šią vasarą vyksite į festivalį?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Lietuvoje 'užderėjo' festivaliais, jų tiek daug ir įvairių, kad net galva svaigsta.
Ar turite savo mėgstamą ir, apskritai, ar planuojate į kokį nors važiuoti?
Jau buvau viename, ir dar į du planuoju nuvykti šią vasarą: į Karlę ir į ''VAROM! summer fest’14'' ![]()
Į "Berlin Atonal" http://www.berlin-atonal.com/
Norėjau varyti į Kilkim Žaibu,bet varysiu į Roko naktis ![]()
cj varysiu i turndra, granatas ir karkle
vaziuosiu i Karkle ir Menuo Juodaragis ![]()
Velnio akmuo 2014 ![]()
buvau radistuose ir laukiunesulaukiu karkles nes bilietas jau nuo kovomenesio laukia ant lentynos ![]()
šią vasarą po kelių vasarų pertraukos nusprendžiau, kad reikia vėl aplankyti festivalį kokį, prisiminti studijų dienas
)
Tikiuosi Granatos Live pateisins lūkesčius ![]()
Taip buvau jau Download feste (Avenged Sevenfold Linkin Park, Trivium) ir ka tik Sonisphere (Iron Maiden, The Prodigy, Metallica) ir beliko nusigaut iki Bloodstock festivalio \m/ (megadeth, Amon amarath, children of bodom).
Į Karkle butinai butinai butinai
)
Į Karlę, žinoma ![]()
Karklė ^^
Aš tai būsiu prie savo prūdo, su nemokama muzika iš youtube ar radijos ir nereiks tryntis į prakaituotas pažastis bei stebėti girtus veidus (:
Karkle zinoma! ![]()
Keliausiu į Karklę vien tik dėl H.I.M'ų (:
Taip . Keliausiu į Berlyne vyksiantį festivalį - Berlin Atonal
Aš tai būsiu prie savo prūdo, su nemokama muzika iš youtube ar radijos ir nereiks tryntis į prakaituotas pažastis bei stebėti girtus veidus (:
+1
ir dar kaimo geguginej kur sadunai dainuoja ![]()
o as keliausiu i Yaga ![]()
Taip, i Wacken Open Air.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar šią vasarą vyksite į festivalį?