Tema: Ar šią vasarą vyksite į festivalį?
Lietuvoje 'užderėjo' festivaliais, jų tiek daug ir įvairių, kad net galva svaigsta.
Ar turite savo mėgstamą ir, apskritai, ar planuojate į kokį nors važiuoti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar šią vasarą vyksite į festivalį?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Lietuvoje 'užderėjo' festivaliais, jų tiek daug ir įvairių, kad net galva svaigsta.
Ar turite savo mėgstamą ir, apskritai, ar planuojate į kokį nors važiuoti?
Jau buvau viename, ir dar į du planuoju nuvykti šią vasarą: į Karlę ir į ''VAROM! summer fest’14''
Į "Berlin Atonal" http://www.berlin-atonal.com/
Norėjau varyti į Kilkim Žaibu,bet varysiu į Roko naktis
cj varysiu i turndra, granatas ir karkle
vaziuosiu i Karkle ir Menuo Juodaragis
Velnio akmuo 2014
buvau radistuose ir laukiunesulaukiu karkles nes bilietas jau nuo kovomenesio laukia ant lentynos
šią vasarą po kelių vasarų pertraukos nusprendžiau, kad reikia vėl aplankyti festivalį kokį, prisiminti studijų dienas )
Tikiuosi Granatos Live pateisins lūkesčius
Taip buvau jau Download feste (Avenged Sevenfold Linkin Park, Trivium) ir ka tik Sonisphere (Iron Maiden, The Prodigy, Metallica) ir beliko nusigaut iki Bloodstock festivalio \m/ (megadeth, Amon amarath, children of bodom).
Į Karkle butinai butinai butinai )
Į Karlę, žinoma
Karklė ^^
Aš tai būsiu prie savo prūdo, su nemokama muzika iš youtube ar radijos ir nereiks tryntis į prakaituotas pažastis bei stebėti girtus veidus (:
Karkle zinoma!
Keliausiu į Karklę vien tik dėl H.I.M'ų (:
Taip . Keliausiu į Berlyne vyksiantį festivalį - Berlin Atonal
Aš tai būsiu prie savo prūdo, su nemokama muzika iš youtube ar radijos ir nereiks tryntis į prakaituotas pažastis bei stebėti girtus veidus (:
+1
ir dar kaimo geguginej kur sadunai dainuoja
o as keliausiu i Yaga
Taip, i Wacken Open Air.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar šią vasarą vyksite į festivalį?