101

Re: ko nori moterys?

Ninada lia lia parašė:
Ponaitissss parašė:

Vaikas turi atitekti vyrui jei zmona paleistuve. Moteris neliks viena jei pati visko nesugadins. Dazniausiai skyrybos vyksta 80% moteru deka.

Vyrams pastoviai paleistuvės vaidenas visuose kampuose, o kad patys susivokti kalti - niekada. Kodėl ? Nes myžniai tie šiuolaikiniai vyrai yra. Skyrybos vyksta moterų iniciatyva tik todėl, kad vyrai šlaistosi su visokiomis mergšėmis visų pravarytomis. Kodėl moteris turėtų kentėti ? Geriau paskutinius skudurus atimti ir išspirti tą vyrą atgal iš kur jis atsibaladojo. Teismai - moterų pusėje. :::034Bet čia jau vyrų-dundukų problema. Po to šniurkščioja pakampiais susivokę. Tik juokas ima iš tokių "vyrų".

Pagal tave niekuo neprasikalte vyrai turi laikyti save prasikaltusiais? O jei vyras neina i kaire, o jo moteris eina? Tai vistiek vyras blogas visom prasmem? Del teismu, na kazkodel ir is durnu moteru atima vaikus. O uzsienieciui kokiam isvis paprasciau atimti durnos lietuvaites vaiko.

102

Ninada lia lia parašė:

kaip visada vyrai savo fantazijų pasaulyje. po skyrybų tikisi, kad galės toliau sau ramiai gyventi. reikėjo ramiai gyventi šeimoje. teismų praktika yra puiki tuo klausimu, kad viską moteriai atiduoti.  su moterimi lieka vaikai, o iš vyro net reikia maldauti alimentus mokėti. ar jums negėda iš viso tokius vėjus rašinėti ? tai ir gyvenkit vieni su savo chatomis, gerais darbais ir nerealiais automobiliais. bet kas iš to ?

Ne visada skyrybos vyksta tik dėl vyro kaltės. Tavo požiūris ganėtinai vienapusiškas. Ką pasakysi, kuomet jei moteris geria ar paleistuvauja, o vyras nori skyrybų neapsikentęs tokio jos elgesio? Manai, kad teisinga būtų tokiai moteriai (jei dar ją galima tokia pavadinti) priteisti namą, vaikus ar aliminetus? Aš taip nemanau, bet teismai vistiek pripaišys viską jos naudai, nepaisant kokia ji šliurė bebūtų.

Mano ankstesnis komentaras ir buvo remtinas tiek vienos, tiek ir kitos pusės galimomis padarytomis klaidomis. Tuom mūsų komentarai ir nuomonės skiriasi - vienpusiškas požiūris pries abipusišką..

O kas liečia 'chatą', automobilį ir pinigus - geriau jau tokius dalykus turėti negu neturėti visai nieko, nemanai?
Tai labai supaprastina Konstantino santykių teoriją - geriausiu atveju, ką moteriai galima pasiūlyti, tai gyvenimas susimetus ir jokių vaikų, kilus bėdai viskas paprastai išsisprendžia be jokių nuostolių abiejų naudai.

103

Ninada lia lia parašė:
Alex parašė:

Jos nori paprastos moteriskos laimes..jom nesvarbu ar tu grazus princas,ar su slapiu skuduru nudauzytu veidu,jom reikia silumos artimo zmogaus

Va, vyriškai ir teisingai  pasisakyta.

Tiesa, tačiau tai labiau taikytinas moterų požiūris iš 19a. laikų..
Šiuolaikinių moterų požiūris į vyrus yra visai skirtingas nuo tų laikų, neturintis absoliučiai nieko bendro su Alex teiginiu...

104

Tomas parašė:

Manau kad klysti. Jei atrinktume konkrečius dalykus, kurių nori visos moterys, vyrai išsikraustytų į kitą planetą. Tiesą sakant, jie dabar būtent tuo ir užsiima smile

Gal galėtum išvardinti bent keletą, tavo manymu, universalių moteriškų norų, kurie būtų tokie baisūs? Nes pvz. aš nesugalvoju, kuris mano noras galėtų ką nors išgąsdinti. Gal laikaisi požiūrio, kad visos nori turtuolio, kad jas išlaikytų? Bet tai tik specifinė moterų grupė, ne visa populiacija smile

105

Ninada lia lia parašė:

citata: " Vyras laiko kale tą moterį - iš kurios mato, kad  nepavyks padaryti savo durnelės".
Ir kaip čia iš karto svaidytis tokiais epitetais ?  Tokiame amžiuje labai negražu ir nevyriška. Reiškia: blogas auklėjimas+turbūt kokia "kalė" praspyrė ir dabar depresija ir visos moterys kalės, o kaip kitaip.

Čia ne citata, čia kliedesys. Kalė yra toks asmuo, kuris elgiasi kaip kalė. Vyriškas atitikmuo būtų "šunsnukis".
Čia straipsnis edukacijai:
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/r-statkuviene-gimti-vyru-lietuvoje-nenoreciau.d?id=69934424

106

Vik parašė:
Tomas parašė:

Manau kad klysti. Jei atrinktume konkrečius dalykus, kurių nori visos moterys, vyrai išsikraustytų į kitą planetą. Tiesą sakant, jie dabar būtent tuo ir užsiima smile

Gal galėtum išvardinti bent keletą, tavo manymu, universalių moteriškų norų, kurie būtų tokie baisūs? Nes pvz. aš nesugalvoju, kuris mano noras galėtų ką nors išgąsdinti. Gal laikaisi požiūrio, kad visos nori turtuolio, kad jas išlaikytų? Bet tai tik specifinė moterų grupė, ne visa populiacija smile

Čia daug pasakot... lengviau surast 1000 video ir straipsnių smile Jei paimt tik santykių temą:
https://youtu.be/2nZFhh76dwk
Arba gali pažiūrėt girwriteswhat youtube kanalą su Karen Straughan.

107

VortexWind parašė:
Ninada lia lia parašė:

kaip visada vyrai savo fantazijų pasaulyje. po skyrybų tikisi, kad galės toliau sau ramiai gyventi. reikėjo ramiai gyventi šeimoje. teismų praktika yra puiki tuo klausimu, kad viską moteriai atiduoti.  su moterimi lieka vaikai, o iš vyro net reikia maldauti alimentus mokėti. ar jums negėda iš viso tokius vėjus rašinėti ? tai ir gyvenkit vieni su savo chatomis, gerais darbais ir nerealiais automobiliais. bet kas iš to ?

Ne visada skyrybos vyksta tik dėl vyro kaltės. Tavo požiūris ganėtinai vienapusiškas. Ką pasakysi, kuomet jei moteris geria ar paleistuvauja, o vyras nori skyrybų neapsikentęs tokio jos elgesio? Manai, kad teisinga būtų tokiai moteriai (jei dar ją galima tokia pavadinti) priteisti namą, vaikus ar aliminetus? Aš taip nemanau, bet teismai vistiek pripaišys viską jos naudai, nepaisant kokia ji šliurė bebūtų.

Mano ankstesnis komentaras ir buvo remtinas tiek vienos, tiek ir kitos pusės galimomis padarytomis klaidomis. Tuom mūsų komentarai ir nuomonės skiriasi - vienpusiškas požiūris pries abipusišką..

O kas liečia 'chatą', automobilį ir pinigus - geriau jau tokius dalykus turėti negu neturėti visai nieko, nemanai?
Tai labai supaprastina Konstantino santykių teoriją - geriausiu atveju, ką moteriai galima pasiūlyti, tai gyvenimas susimetus ir jokių vaikų, kilus bėdai viskas paprastai išsisprendžia be jokių nuostolių abiejų naudai.

O mano komentaras buvo paremtas realiai situacija kokia yra teismuose. Kažkodėl čia pasisakantys mano, kad skyrybos, jūsų įsivaizduojamais geriausiais atvejais yra 50/50  dėl vyrų/moterų kaltės. Realiai skyrybos beveik visada vyksta dėl vyro kaltės. Į teismą dažnai, pavykus rasti kompromisą, einama skirtis ir "bendru sutarimu",nes taip paprasčiau.
Kad moteris gertų ir paleistuvautų. Tai pirmiausiai iš viso kas tokią moterį imtų į žmonas. Jei jau ima - tai jau patys kalti, kad imat ir nereikia po to bambėti, kad netokio elgesio iš jos tikėjotės. Tokioms moterims ir nepriteistų nieko. Bet ar yra tokių realiai situacijų ir, ar esant tokioms moterims-paleistvėms ir girtuoklėms iš viso yra ką priteisti. Dažniausiai, jei moteris paleistuvė ir girtuokė, tai yra asociali šeima. Asocialiai neina į teismus ir nesiskiria, jie ten vienas per kitą varo.
Jei jau taip baugina ta santuoka ir kyla noras gyventi susimetus vien dėl to, kad neva moteris atims viską, vertėtų pagalvoti apie vedybų sutartį.
Be to, tas Tavo požiūris labai jau viengungiškas. :::034

108

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

citata: " Vyras laiko kale tą moterį - iš kurios mato, kad  nepavyks padaryti savo durnelės".
Ir kaip čia iš karto svaidytis tokiais epitetais ?  Tokiame amžiuje labai negražu ir nevyriška. Reiškia: blogas auklėjimas+turbūt kokia "kalė" praspyrė ir dabar depresija ir visos moterys kalės, o kaip kitaip.

Čia ne citata, čia kliedesys. Kalė yra toks asmuo, kuris elgiasi kaip kalė. Vyriškas atitikmuo būtų "šunsnukis".
Čia straipsnis edukacijai:
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/r-statkuviene-gimti-vyru-lietuvoje-nenoreciau.d?id=69934424

Tas straipsnis - lindimas šiknon vyrams lepšiams.
Tikiu, kad vyriškos giminės puikiai įvertintas straipsnis.
Tikrai jau nieko nepadarysi, kad moterys "ima viršų", o vyrai taip ir liko kažkur toli, toli.
Negi tikitės, kad moteris bus nuolanki tarnaitė ir tenkins kiekvieną vyriškos giminės įgeidį ?
Dėl to kaip elgiasi šiuolaikinės moterys ir merginos, dėl to, ką turi neva "ištverti" vyrai - kalti patys vyrai, nes jie papraščiausiai išlepo, atsipalaidavo ir netobulėjo.

109

VortexWind parašė:
Ninada lia lia parašė:
Alex parašė:

Jos nori paprastos moteriskos laimes..jom nesvarbu ar tu grazus princas,ar su slapiu skuduru nudauzytu veidu,jom reikia silumos artimo zmogaus

Va, vyriškai ir teisingai  pasisakyta.

Tiesa, tačiau tai labiau taikytinas moterų požiūris iš 19a. laikų..
Šiuolaikinių moterų požiūris į vyrus yra visai skirtingas nuo tų laikų, neturintis absoliučiai nieko bendro su Alex teiginiu...

Yra dar moterų su požiūriu "išlikusiu" nuo 19 amžiaus laikų. :::034

110

Ponaitissss parašė:

Pagal tave niekuo neprasikalte vyrai turi laikyti save prasikaltusiais? O jei vyras neina i kaire, o jo moteris eina? Tai vistiek vyras blogas visom prasmem? Del teismu, na kazkodel ir is durnu moteru atima vaikus. O uzsienieciui kokiam isvis paprasciau atimti durnos lietuvaites vaiko.

Užsieniečiui paprasta atimti vaiką, nes lietuvės, kurios susideda su tais užsieniečiai, dažniausiai protu ir apsukrumu nepasižymi.

111

Konstantinas parašė:
Ninada lia lia parašė:

Geriau paskutinius skudurus atimti ir išspirti tą vyrą atgal iš kur jis atsibaladojo. Teismai - moterų pusėje.

Nuo tokiu moteru kaip tu begti reikia kuo toliau

:::034

Bėk, Konstantinai, bėk.
Vyrai įpratę bėgti nuo įsipareigojimų, santykių aiškinimosi ir sudėtingesnių  situacijų.
Špygą taukuotą skyrybų atveju tokiems vyrams. Teisėjos moterys teismuose karaliauja, vyrus ne itin skiria į teisėjus, tai...teisėja moteris supras besiskiriančią moterį ir "padės"atims paskutinius triusikus iš vyro.

112

Vik parašė:
Tomas parašė:

taip visos nori turtuolio. nes moteris pagimdys vaika pagimdziusi negales dirbti maziausiai du metus. visa ta laika ja tures islaikyti vyras. kad islaikyti buta save moteri ir dar vaika vyro pajamos turi buti ne maziau 1 tukst euru o dar geriau kad butu daugiau. tuo tarpu vid pajamos salyje kazkur 570 euru o minimalke pati zinai kokia. todel dauguma vidutiniu salies vyru tiesiog finansiskai nesugebes aprupinti moteri ir jos vaikus. ne todel kad vyrai blogi o todel kad salis tokia. todel moterys ir iesko turtingesniu. is vienos puses tai mane piktina bet is kitos suvokiu kad toks gyvenimas

113

Ninada lia lia parašė:
Konstantinas parašė:
Ninada lia lia parašė:

Geriau paskutinius skudurus atimti ir išspirti tą vyrą atgal iš kur jis atsibaladojo. Teismai - moterų pusėje.

Bėk, Konstantinai, bėk.
Vyrai įpratę bėgti nuo įsipareigojimų, santykių aiškinimosi ir sudėtingesnių  situacijų.
Špygą taukuotą skyrybų atveju tokiems vyrams. Teisėjos moterys teismuose karaliauja, vyrus ne itin skiria į teisėjus, tai...teisėja moteris supras besiskiriančią moterį ir "padės"atims paskutinius triusikus iš vyro.

kokiu dar isipareigojimu? as tau nieko neisipareigojes. kuo toliau nuo taves reikia laikytis tu keli gresme mano finansiniam stabilumui. as jau su savo trusikais geriau liksiu negu su tokia moterim.

114

jei pries vestuves yra pasirasyta vedybine sutartis net teiseja nieko nepadarys

115 (redagavo Tomas 2016-01-06 20:39)

Ninada lia lia parašė:

Tikrai jau nieko nepadarysi, kad moterys "ima viršų", o vyrai taip ir liko kažkur toli, toli.
Negi tikitės, kad moteris bus nuolanki tarnaitė ir tenkins kiekvieną vyriškos giminės įgeidį ?
Dėl to kaip elgiasi šiuolaikinės moterys ir merginos, dėl to, ką turi neva "ištverti" vyrai - kalti patys vyrai, nes jie papraščiausiai išlepo, atsipalaidavo ir netobulėjo.

Tavo atsakymas nelogiškas, neadekvatus, neprotingas ir neturi ryšio su realiu pasauliu. Tamstos komentarai labai panašūs į femi-nacių ir yra geras pavyzdys, kodėl vyrai apskritai neturėtų bendrauti su moterimis.

116

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

Tavo atsakymas nelogiškas, neadekvatus, neprotingas ir neturi ryšio su realiu pasauliu.

nes aš ne iš šio pasaulio. :::b18:::b18:::b18.

117

Konstantinas parašė:
Ninada lia lia parašė:
Konstantinas parašė:

Bėk, Konstantinai, bėk.

kokiu dar isipareigojimu? as tau nieko neisipareigojes. kuo toliau nuo taves reikia laikytis tu keli gresme mano finansiniam stabilumui. as jau su savo trusikais geriau liksiu negu su tokia moterim.

mano giliu įsitikinimu tu mielai liktum be triusikų mano dėka.

118

Ninada lia lia parašė:

Vienas iš dviejų – arba ne iš šio, arba komentarai psichopatiški (piktdžiugiškai kenkiant kam nors).

119

Tomas parašė:
Ninada lia lia parašė:

Vienas iš dviejų – arba ne iš šio, arba komentarai psichopatiški (piktdžiugiškai kenkiant kam nors).

na dabar prisipažinkit kam pakenkiau, ateikit pas mane į PM, paguosiu. :::740

120

Ninada lia lia

i PM pas tave neeisiu ir savo trusikais bei kitom gerybem su tavim dalintis tikrai nesiruosiu