41

Re: Antros pusės paieškos. Teorija ir praktika

neieskokit antros puse, blogai baigsis, tiksliau baigsis kaip visada nebent busit tas vienas is tukstancio laiminguju. saunant i "santykiu taikini" pernelyg daug galimybiu prasauti, nervams geriausia likt vienam... ramybe

42

Re: Antros pusės paieškos. Teorija ir praktika

dalija parašė:

Antra puse rasti lengva tik sunkiau palaikyti siltus ir ilgalaikius santykius. Kodel taip yra? Nes zmogus netobulas ,o galvoja apie save geriau nei yra is tikruju. Zmogus yra tinginys ir egoistas is prigimties,va ir reikia pirma su savim sutarti ismokti o tada ir kiti geresniais ir grazesniais ima atrodyti.

na sakyciau netgi rasti darosi sunku, jeigu pradedi kelt kazkokius (adekvacius) reikalavimus savo antrajai pusei. Netgi rades, pirmaja savaite jauti susizavejima kiekvienu pirstelejimu, po to (arba del to), nepastebi keliu esminiu dalyku (dazniausiai geruju), na o po to, prasideda dazniausiai vienas kito badymas ju minusais (cia ne autobiografija). Sakyciau, turbut viena esminiu bedu/problemu, nemokejimas komunikuot (arba nenoras tai daryt). Aisku, po skyrybu, turi labai labai daug laiko permastyt tam tikras savo reakcijas i tam tikrus ivykius ir tada daraisi gal kitokias isvadas, negu padarei tuo momentu. O, bet, taciau, jau tenka vel ieskotis naujos antrosios puses, su jau pakoreguotais reikalavimais. Viskas galutiniam rezultate gal ir butu neblogai (juk po 3-4 bandymo, jau reikalavimai gaunasi butent tie, kuriu tau ir reikia, ir pats esi pasimokes/pasimokiusi nemenkai), bet laikas nugyventas siame sviete, nedaro musu, nei baltais, nei pukuotais. Ir rast, kazka atitinkanti esamus reikalavimus darosi is esmes nerealu.