1

Tema: INTP- kas ką studijuojat?

Sveiki, įdomu ką studijuoja ar kuo užsiima Intp tipo žmonės, nes ir pats toks esu.

2

Re: INTP- kas ką studijuojat?

Man mbti visada ji atrodo iš piršo laušta teorija, be jokių pamatų, tiesiog remta žmogaus pomėgiais ir savybėmis kurias galima išugdyti.

3

Re: INTP- kas ką studijuojat?

Labai artima astrologijai, dar neatmenamais laikasi žmonės pastebėjo, kad kai kurių žmonių charakteriai panašųs.

4

Re: INTP- kas ką studijuojat?

Pamatai yra. Pagal atsakymus į klausimus papuoli į tam tikrą grupe kuri elgiasi panašiai. Kitaip nei astrologija kur viską "magiškai" nulemia gimimo data... O klausiu todėl kad neapsisprendžiu kur stoti ir maniau kas nors pametės kokių pavyzdžių.

5

Re: INTP- kas ką studijuojat?

Stok į programavimą. Kai baigsi studijas, o gal ir baigti nereikės darbas pats tave susiras, turėsi pinigų, galėsi lengvai kurti gyvenimą, nusipirkti namą ar butą susirasti merginą ją vesti, už auginti vaikus ir kartu pakeliauti po pasaulį. smile

6

Re: INTP- kas ką studijuojat?

stok bet kur, nes jei nesi apsisprendes, tai vadinas nieko tu dar nezinai ko nori. suzinosi po 3-5 metu. kol studijuosi gausi ten nuolaidu studentisku, bus lengviau gyvent.

7

Re: INTP- kas ką studijuojat?

Bet kur jau stojau hmm verslo administravimą paskubom nes visi stojo iškart po vidurinės, tėvai taip pat spaudė. Po pirmų metų pasiėmiau akademines, ir dabar dar jas prasitęsiau... Programavimas man tikras pragaras, baisiau už chemiją turbut, net nebežinau ar galėčiau prasilaužt per jį. Šiaip traukia pramoninis dizainas, bet ir vėl abejoju savo jėgom, nors eskizuot patinka ir šiaip darbų pamokos sekės ir patiko, tačiau vis abejoju todėl ir klausiu.

8

Re: INTP- kas ką studijuojat?

tai stok i ta dizaina. paskui vistiek suprasi, kad esi lietuvis, teks vaziuot i anglijos fabrikus dirbt, nes niekam cia neidomu ka baiges, ka sugebi.. jei nori vis del to mokytis, vaziuok i uzsieni tai daryt..
Nesupyk, kad taip vaizdziai as cia destau, bet tokia tiesa.. nebent esi genijus ir sugebesi kazkaip prasisukt ir lietuvoj, arba dar jei pazistamu turi tose srityse.
sekmes smile

9

Re: INTP- kas ką studijuojat?

Nu ačiū, turbūt... big_smile