Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
klaida (Puslapis 1 iš 3)
Puslapiai 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 48
- Kęstas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: klaida
Aš kaip tyčia klausiau šitą dainą... https://www.youtube.com/watch?v=f9atcJA5CWM
Nežinau ką patarti, tiesiog neieškok kaltų ir nesigėdink. Skirk laiko suprasti, kad nieko blogo nepadarei.
- auguste
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Kęstas parašė:Aš kaip tyčia klausiau šitą dainą... https://www.youtube.com/watch?v=f9atcJA5CWM
Nežinau ką patarti, tiesiog neieškok kaltų ir nesigėdink. Skirk laiko suprasti, kad nieko blogo nepadarei.
Tiesiog labai sunku atleisti sau.. kaip toliau bendrauti su tuo zmogumi? bijau buti palaikyta nerimta mergina..
- Kęstas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
auguste parašė:Kęstas parašė:Aš kaip tyčia klausiau šitą dainą... https://www.youtube.com/watch?v=f9atcJA5CWM
Tiesiog labai sunku atleisti sau.. kaip toliau bendrauti su tuo zmogumi? bijau buti palaikyta nerimta mergina..
Už ką save kaltinti arba už ką sau neatleisti? Nepadarei nieko netinkamo, tiesiog galbūt nusižengei savo principams ir įsitikinimams, ir dabar jie tave graužia... Tai, ką padarei, yra normalu, ir tai, kaip jautiesi, irgi yra normalu. Ir toliau bendrauk taip, kaip tau atrodo tinkamiausia...
5 Atsakymas nuo Teo 2016-01-02 23:36 (redagavo Teo 2016-01-02 23:37)
- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
auguste parašė:sveiki labai reikia jusu protingu patarimu.. (jei nezinot ir neturit ka pasakyt, tiesiog patylekit)
zodziu, nauju metu nakti padariau didziule klaida ir nezinau kaip elgtis. PASIMYLEJAU SU VAIKINU, kuris buvo man neabejingas, bijau, kad sugriuvo musu draugyste... kaip man elgtis???? mokomes vienoj mokykloj (nesijaudinkit esu seniai pilnamete) matomes kasdien. Jauciu didziule geda.. padekit!!!
Neabejingas ? Jei as pasimyleciau su mergina kuri man patinka , as labai noreciau kad ji taptu mano mergina . Jei tau jis patinka imk ir paklasuk jo .Draugai kaip pirma ar ,rimciau ?
- Nerijus
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Dabar pradėkime "verkti" dėl to, iš kur vaikai atsiranda...O jei rimtai ir dar tiksliau, mylėtis yra normalus dalykas, nedaryk problemos, kur jos absoliučiai nėra...ar tu kažką nužudei, pavogei kažką, primušei??? Ne? Tai už ką reikia savę ėsti??
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
nematau kitos iseities, kaip pasimyleti antra karta... gal tada bus aiskiau?
- Vik
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Gal aš čia per primityviai mąstau, bet jei abu viens kitam esat patrauklūs ir patinkat kaip žmonės, ar nereikėtų tuo tik džiaugtis ir tapti pora? Tada ir nerimtumo problemos neliktų.
- timas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Oi,vaikeliuk,viskas tvarkoj!!!!Svarbu,kad sexas buvo vykes(taip manau).Jei bicas"asilas",tada pabegs ausis suglaudes,tad kam tau toks???
Jei protingas-pamastys-jau paragavau-visai skanu:-man ji patinka kaip zmogus-valio;-tikiuosi vaikelio nepadariau-dvigubas valio;-o kodel man su ja nepratesti,bet jau rimciau,bendravima?.....
Jei jis sudrefino,spjauk ir ieskokis kitu!Asilu-pilna,normalaus,protaujancio,mokancio myleti ir myletis-RETA!Sekmes,nepulk i panika!
- auguste
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Tomas parašė:nematau kitos iseities, kaip pasimyleti antra karta... gal tada bus aiskiau?
šmaikštu, puikus patarimas
- auguste
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Teo parašė:auguste parašė:sveiki labai reikia jusu protingu patarimu.. (jei nezinot ir neturit ka pasakyt, tiesiog patylekit)
zodziu, nauju metu nakti padariau didziule klaida ir nezinau kaip elgtis. PASIMYLEJAU SU VAIKINU, kuris buvo man neabejingas, bijau, kad sugriuvo musu draugyste... kaip man elgtis???? mokomes vienoj mokykloj (nesijaudinkit esu seniai pilnamete) matomes kasdien. Jauciu didziule geda.. padekit!!!
Neabejingas ? Jei as pasimyleciau su mergina kuri man patinka , as labai noreciau kad ji taptu mano mergina . Jei tau jis patinka imk ir paklasuk jo .Draugai kaip pirma ar ,rimciau ?
bet ar tu nemanytum, kad panelė pasileidusi? norėtum bendrauti toliau..?
- auguste
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Vik parašė:Gal aš čia per primityviai mąstau, bet jei abu viens kitam esat patrauklūs ir patinkat kaip žmonės, ar nereikėtų tuo tik džiaugtis ir tapti pora? Tada ir nerimtumo problemos neliktų.
gaila, bet džiaugtis nesinori.. nors jis man siūlo susitikti, man geda.. nežinau kodėl jaučiuosi kalta
- auguste
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
timas parašė:Oi,vaikeliuk,viskas tvarkoj!!!!Svarbu,kad sexas buvo vykes(taip manau).Jei bicas"asilas",tada pabegs ausis suglaudes,tad kam tau toks???
Jei protingas-pamastys-jau paragavau-visai skanu:-man ji patinka kaip zmogus-valio;-tikiuosi vaikelio nepadariau-dvigubas valio;-o kodel man su ja nepratesti,bet jau rimciau,bendravima?.....
Jei jis sudrefino,spjauk ir ieskokis kitu!Asilu-pilna,normalaus,protaujancio,mokancio myleti ir myletis-RETA!Sekmes,nepulk i panika!
Na kolkas nesupratau asilas ar ne, nes dar tą pačia diena jis parašė žinutę, bet jis kitoks.. ne tas, kurį pažinojau kaip klasioką.. bijau, kad laiko mane ne tokia rimta, kokia laikė anksčiau, labai bijau to..
- auguste
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Nerijus parašė:Dabar pradėkime "verkti" dėl to, iš kur vaikai atsiranda...O jei rimtai ir dar tiksliau, mylėtis yra normalus dalykas, nedaryk problemos, kur jos absoliučiai nėra...ar tu kažką nužudei, pavogei kažką, primušei??? Ne? Tai už ką reikia savę ėsti??
na nepradėkim su tais vaikais kaltinti yra už ką, juk nedera pulti į lovą su betkuo. Nusivyliau labiausiai savimi.
- Vik
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
auguste parašė:gaila, bet džiaugtis nesinori.. nors jis man siūlo susitikti, man geda.. nežinau kodėl jaučiuosi kalta
Trumpai tariant, problema tik tavo galvoje. Bet jei to vidinio barjero neįveiksi, nutiks būtent tai, ko bijai – nebegalėsit normaliai bendraut, nei kaip pora, nei kaip draugai...
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
auguste parašė:Vik parašė:Gal aš čia per primityviai mąstau, bet jei abu viens kitam esat patrauklūs ir patinkat kaip žmonės, ar nereikėtų tuo tik džiaugtis ir tapti pora? Tada ir nerimtumo problemos neliktų.
gaila, bet džiaugtis nesinori.. nors jis man siūlo susitikti, man geda.. nežinau kodėl jaučiuosi kalta
Nesusitiksi problema isliks. Manau esi savanaude , galvoji tik apie save. As nezinau kas jis per zmogus ? Jei blogas tada geraiau tau . Jej geras ir tave myli geriau jam kad tokios kaip tu savanaudes atsikratys.
- Geras
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Blem kad tik tokios bedos butu, rado cia ko stradalinti, jai jau padarei tai kam gailetis juk atgal nesugrazinsi nieko, tai arba diaugiesi ir eini toliau arba viska baigi jomajo. Prisimasto problemu lygioj vietoj
18 Atsakymas nuo Konstantinas 2016-01-19 18:59 (redagavo Konstantinas 2016-01-19 19:01)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
auguste parašė:nauju metu nakti padariau didziule klaida ir nezinau kaip elgtis. PASIMYLEJAU SU VAIKINU,
sveikinu puikiai atsventei naujus metus)
auguste parašė:sveiki mokomes vienoj mokykloj (nesijaudinkit esu seniai pilnamete) matomes kasdien. Jauciu didziule geda.. padekit!!!
jau seniai pilnamete ir vis dar mokykloje?) cia kazkas ne taip
- Eliga
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Mieloji, tu nieko blogo nepadarei ir baik jaudintis. Tu pilnametė ir gali tvarkyti savo jausmus ir potyrius taip, kaip pačiai tinka, o ne "kas ką" pagalvos. Nepasimesk, nusišypsok ir būk laiminga
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 48
Puslapiai 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.