1

Tema: klaida

sveiki smile labai reikia jusu protingu patarimu.. (jei nezinot ir neturit ka pasakyt, tiesiog patylekit)
zodziu, nauju metu nakti padariau didziule klaida ir nezinau kaip elgtis. PASIMYLEJAU SU VAIKINU, kuris buvo man neabejingas, bijau, kad sugriuvo musu draugyste... kaip man elgtis???? mokomes vienoj mokykloj (nesijaudinkit esu seniai pilnamete) matomes kasdien. Jauciu didziule geda.. padekit!!! sad

2

Re: klaida

Aš kaip tyčia klausiau šitą dainą... smile https://www.youtube.com/watch?v=f9atcJA5CWM

Nežinau ką patarti, tiesiog neieškok kaltų ir nesigėdink. Skirk laiko suprasti, kad nieko blogo nepadarei.

3

Kęstas parašė:

Aš kaip tyčia klausiau šitą dainą... smile https://www.youtube.com/watch?v=f9atcJA5CWM

Nežinau ką patarti, tiesiog neieškok kaltų ir nesigėdink. Skirk laiko suprasti, kad nieko blogo nepadarei.

Tiesiog labai sunku atleisti sau.. kaip toliau bendrauti su tuo zmogumi? bijau buti palaikyta nerimta mergina..

4

auguste parašė:
Kęstas parašė:

Tiesiog labai sunku atleisti sau.. kaip toliau bendrauti su tuo zmogumi? bijau buti palaikyta nerimta mergina..

Už ką save kaltinti arba už ką sau neatleisti? Nepadarei nieko netinkamo, tiesiog galbūt nusižengei savo principams ir įsitikinimams, ir dabar jie tave graužia... Tai, ką padarei, yra normalu, ir tai, kaip jautiesi, irgi yra normalu. Ir toliau bendrauk taip, kaip tau atrodo tinkamiausia... wink

5 (redagavo Teo 2016-01-02 23:37)

auguste parašė:

sveiki smile labai reikia jusu protingu patarimu.. (jei nezinot ir neturit ka pasakyt, tiesiog patylekit)
zodziu, nauju metu nakti padariau didziule klaida ir nezinau kaip elgtis. PASIMYLEJAU SU VAIKINU, kuris buvo man neabejingas, bijau, kad sugriuvo musu draugyste... kaip man elgtis???? mokomes vienoj mokykloj (nesijaudinkit esu seniai pilnamete) matomes kasdien. Jauciu didziule geda.. padekit!!! sad

Neabejingas ? Jei as pasimyleciau su mergina kuri man patinka , as labai noreciau  kad ji taptu mano mergina . Jei tau jis patinka imk ir paklasuk jo .Draugai kaip pirma ar ,rimciau ?

6

Dabar pradėkime "verkti" dėl to, iš kur vaikai atsiranda...O jei rimtai ir dar tiksliau, mylėtis yra normalus dalykas, nedaryk problemos, kur jos absoliučiai nėra...ar tu kažką nužudei, pavogei kažką, primušei??? Ne? Tai už ką reikia savę ėsti??

7

nematau kitos iseities, kaip pasimyleti antra karta... gal tada bus aiskiau? big_smile

8

Gal aš čia per primityviai mąstau, bet jei abu viens kitam esat patrauklūs ir patinkat kaip žmonės, ar nereikėtų tuo tik džiaugtis ir tapti pora? Tada ir nerimtumo problemos neliktų.

9

Oi,vaikeliuk,viskas tvarkoj!!!!Svarbu,kad sexas buvo vykes(taip manau).Jei bicas"asilas",tada pabegs ausis suglaudes,tad kam tau toks???
Jei protingas-pamastys-jau paragavau-visai skanu:-man ji patinka kaip zmogus-valio;-tikiuosi vaikelio nepadariau-dvigubas valio;-o kodel man su ja nepratesti,bet jau rimciau,bendravima?.....
Jei jis sudrefino,spjauk ir ieskokis kitu!Asilu-pilna,normalaus,protaujancio,mokancio myleti ir myletis-RETA!Sekmes,nepulk i panika!

10

Tomas parašė:

nematau kitos iseities, kaip pasimyleti antra karta... gal tada bus aiskiau? big_smile

šmaikštu, puikus patarimas big_smile

11

Teo parašė:
auguste parašė:

Neabejingas ? Jei as pasimyleciau su mergina kuri man patinka , as labai noreciau  kad ji taptu mano mergina . Jei tau jis patinka imk ir paklasuk jo .Draugai kaip pirma ar ,rimciau ?

bet ar tu nemanytum, kad panelė pasileidusi? norėtum bendrauti toliau..?

12

Vik parašė:

Gal aš čia per primityviai mąstau, bet jei abu viens kitam esat patrauklūs ir patinkat kaip žmonės, ar nereikėtų tuo tik džiaugtis ir tapti pora? Tada ir nerimtumo problemos neliktų.

gaila, bet džiaugtis nesinori.. nors jis man siūlo susitikti, man geda.. nežinau kodėl jaučiuosi kalta hmm

13

timas parašė:

Oi,vaikeliuk,viskas tvarkoj!!!!Svarbu,kad sexas buvo vykes(taip manau).Jei bicas"asilas",tada pabegs ausis suglaudes,tad kam tau toks???
Jei protingas-pamastys-jau paragavau-visai skanu:-man ji patinka kaip zmogus-valio;-tikiuosi vaikelio nepadariau-dvigubas valio;-o kodel man su ja nepratesti,bet jau rimciau,bendravima?.....
Jei jis sudrefino,spjauk ir ieskokis kitu!Asilu-pilna,normalaus,protaujancio,mokancio myleti ir myletis-RETA!Sekmes,nepulk i panika!

Na kolkas nesupratau asilas ar ne, nes dar tą pačia diena jis parašė žinutę, bet jis kitoks.. ne tas, kurį pažinojau kaip klasioką.. bijau, kad laiko mane ne tokia rimta, kokia laikė anksčiau, labai bijau to..

14

Nerijus parašė:

Dabar pradėkime "verkti" dėl to, iš kur vaikai atsiranda...O jei rimtai ir dar tiksliau, mylėtis yra normalus dalykas, nedaryk problemos, kur jos absoliučiai nėra...ar tu kažką nužudei, pavogei kažką, primušei??? Ne? Tai už ką reikia savę ėsti??

na nepradėkim su tais vaikais wink kaltinti yra už ką, juk nedera pulti į lovą su betkuo. Nusivyliau labiausiai savimi. hmm

15

auguste parašė:

gaila, bet džiaugtis nesinori.. nors jis man siūlo susitikti, man geda.. nežinau kodėl jaučiuosi kalta hmm

Trumpai tariant, problema tik tavo galvoje. Bet jei to vidinio barjero neįveiksi, nutiks būtent tai, ko bijai – nebegalėsit normaliai bendraut, nei kaip pora, nei kaip draugai...

16

auguste parašė:
Vik parašė:

Nesusitiksi problema isliks. Manau esi savanaude , galvoji tik apie save. As nezinau kas jis per zmogus ? Jei blogas tada geraiau tau .  Jej geras ir tave myli geriau jam kad tokios kaip tu savanaudes atsikratys.

17

Blem kad tik tokios bedos butu, rado cia ko stradalinti, jai jau padarei tai kam gailetis juk atgal nesugrazinsi nieko, tai arba diaugiesi ir eini toliau arba viska baigi jomajo. Prisimasto problemu lygioj vietoj big_smile

18 (redagavo Konstantinas 2016-01-19 19:01)

auguste parašė:

nauju metu nakti padariau didziule klaida ir nezinau kaip elgtis. PASIMYLEJAU SU VAIKINU,

sveikinu puikiai atsventei naujus metus)

auguste parašė:

sveiki smile  mokomes vienoj mokykloj (nesijaudinkit esu seniai pilnamete) matomes kasdien. Jauciu didziule geda.. padekit!!! sad

jau seniai pilnamete ir vis dar mokykloje?) cia kazkas ne taip

19

Geras patarimas: pereik i kita mokykla ir viskas. Ten bus viskas nauja(nebent pasirinksi mokykla,kurioje bus tavo pazystamu) galėsi būti nauja, ir toką ką padariai tiesiog pamiršti. Nauja pradžia visada padeda smile
Be h8'inimu smile)))

20

Mieloji, tu nieko blogo nepadarei ir baik jaudintis. Tu pilnametė ir gali tvarkyti savo jausmus ir potyrius taip, kaip pačiai tinka, o ne "kas ką" pagalvos. Nepasimesk, nusišypsok ir būk laiminga