41

Re: klaida

Geras parašė:

Protingas mokosi is svetimu kad nedarytu savo, o idiotas mokosi is savu todel jas ir daro tongue

Protingi mokosi is svetimu klaidu,kad darytu savas,o idiotas nepasimoko is nieko.Taip butu tiksliau...

42

gytis parašė:
Geras parašė:

Protingas mokosi is svetimu kad nedarytu savo, o idiotas mokosi is savu todel jas ir daro tongue

Protingi mokosi is svetimu klaidu,kad darytu savas,o idiotas nepasimoko is nieko.Taip butu tiksliau...

Na tada klausimas ar jis istikruju toks protingas bet geriau nei kvailas tai faktas big_smile

43

Jei čia rimta situacija tai nusiimu prieš auorę kepurę. Pasirodo dar yra ir aukštą moralės kartele turinčių. O jei į temą - nieko tu blogo nepadarei. Nu ir ką kad jį matai. Viskas tik tavo rankose. Nori viską tęsti- bandyk, nenori - nu ir **** jį, bus ir kitų. Atsistoji, pakeli galvą ir eini puošti pasaulį smile
PS.
Variante su nafg yra tikimybė kad vaikinas pagalvos kad jis netikęs lovoje ir gali paleisti apkalbas - visgi gal geriau pakalbėt

44

Pastebėjimas čia pagrinde ateina žmones su problemom dėl gyvenime ivykusios traumos ( nemalonaus įsimintino ivykio ) norėdami kad pasakytu kas tapatį ka jie galvoje ir čia yra dvieju tipų žmones tai suprantantys ir apsimetantys kad nesupranta big_smile

45

aš Tavo vietoje daryčiau ir daryčiau vėl ir vėl tokią pat klaidą ...jei yra noras ,svarbu būk sau sąžininga ir apie Jį negalvok kaip Jam .Jis juk nesuka galvos apie tai .

46

Baltaisplaukais parašė:

aš Tavo vietoje daryčiau ir daryčiau vėl ir vėl tokią pat klaidą ...jei yra noras ,svarbu būk sau sąžininga ir apie Jį negalvok kaip Jam .Jis juk nesuka galvos apie tai .

daryti sia klaida yra malonu tik po tokios klaidos paskui vaikuciai gimsta)

47

auguste parašė:
Geras parašė:
dalija parašė:

Neaisku del ko ir pries ka geda?
Argi svarbu ,kas, ka galvoja ...juk nuo to tau nei silta nei salta,jei pati zinai ko nori. O gal tu tiesiog gailiesi padariusi skubota poelgi. Tuomet duok sau laiko,tik jis tau uzgydys visas zaizdas. Is klaidu pasimokiusi nebeuzlipsi ant to pacio greblio niekada.

Klausimas ar ji bent mokysys is klaidu jai taip masto big_smile ji net nzn ka padare ne taip tai is kur ji zino kas klaida yra big_smile

Kaip jūs galit taip kalbėti?? graudžiai atrodot. Aš aiškiai žinau ką blogo padariau ir kas yra klaida man, tą jau įvardinau, taigi siūlau tiesiog patylėti, gal protingesniu atrodysit smile

Tai jai zinai ka blogai padariai tai ka cia skiedi per nesamones jomajo kviesa

48

Saulius parašė:

Jei čia rimta situacija tai nusiimu prieš auorę kepurę. Pasirodo dar yra ir aukštą moralės kartele turinčių. O jei į temą - nieko tu blogo nepadarei. Nu ir ką kad jį matai. Viskas tik tavo rankose. Nori viską tęsti- bandyk, nenori - nu ir **** jį, bus ir kitų. Atsistoji, pakeli galvą ir eini puošti pasaulį smile
PS.
Variante su nafg yra tikimybė kad vaikinas pagalvos kad jis netikęs lovoje ir gali paleisti apkalbas - visgi gal geriau pakalbėt

kvailumas o ne aukstos morales, butu aukstos morales iki tokio dalyko nebutu daeja net big_smile