Re: pazynciu rezultatai
NRB,
nepusryčiauju
Čia pasakėlė ir baigta ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Įvairūs → pazynciu rezultatai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
NRB,
nepusryčiauju
Čia pasakėlė ir baigta ?
save gebiantis vyras niekada nedaleis, kad moteris ji finansuotu.
o save mylintis - visada:)
Paslaptis parašė:Ir priešingai, pilna berniukų, kuriems jau plaukai pražilę, o gyvena pas mamytę, kuri juos apšokinėja, jie ieško moters su stora pinigine, o rankoje pastoviai buteliukas, su kokiu nors svaiginančiu gėralu, kaip kad mažiems pienukas, nes jaučiasi nesaugūs ir yra nesavarankiški...
save gebiantis vyras niekada nedaleis, kad moteris ji finansuotu.
Manau, kad ir moteris, jeigu jau atliko savo žmogiškąją pareigą, t.y. užaugino vaikus ir nori būti LNK...
Anna, tinkamai maitinuosi. Tiesiog ne visos mūsų tautybės tokios pačios, o esant visoms tokioms pačioms - ne pagal visas gali būti tinkama turėti vaikų, todėl trauks tik ta ar tos, pagal kurią, kurias - taip.
Taip taip trauks, bet neritrauks ir teks senberniauti...
Anna parašė:NRB,
nepusryčiaujuTai reiškia užteko reikiamo signalo iš manęs ir mano geros draugės vištienos.
tai ir sakau - labai patogu, kai atsakomybė už santykius tenka tau, nes tu pats renkiesi, ką valgysi visomis prasmėmis
NRB,
smagu ir puiku, kai vyras taip gražiai ir su jumoru pastato mane į vietą
Anna jau gudrauti eme
Anna, o tau tuomet tektų atsakomybė už pasirinkimą patekti į tokius santykius, žinant, kad jie tokie bus.
Bet jei žinome ir nesuprantame, kas tai yra - tas žinojimas nieko nereiškia.
mėgstu vaikščioti ir stebėti, kaip keičiasi kito žmogaus norai priklausomai nuo vaikščiojimo kiekio, jei jis pats buvo itin aktyvus vaikščiojimo iniciatorius:)
...geras…
Aš stebėčiau, kaip keičiasi Annos elgesys pasivaikščiojimo metu.
Keista, kai žinai, kad gali padaryti taip, kad kito žmogaus elgesys visiškai priklausytų nuo tavo.
Ar patiks tuo metu, tą laiką, visą būti kartu, ar visą nepatiks, ar patiks vienu metu, o kitu nebe.
NRB,
nepusryčiaujubet tai nuostabu - jei santykiai atšaltų, visa atsakomybė tektų tau - kad netinkamai maitiniesi
...kaip paprasta
Anna, o tau tuomet tektų atsakomybė už pasirinkimą patekti į tokius santykius, žinant, kad jie tokie bus.
Bet jei žinome ir nesuprantame, kas tai yra - tas žinojimas nieko nereiškia.
ką valgysi vakarienei? žuvį?
Laimute, ne paprasta, o kvaila. Moterys turi išmokti, jei tai įmanoma, prisiimti atsakomybę už savo veiksmus, o ne aklai ją bandyti perkelti vyrams. Jūs lygiai taip pat juos darote.
Anna, ne, manau žuvies nevalgysiu.
Taip taip trauks, bet neritrauks ir teks senberniauti...
Ką tai turi bendro su tikrove? Nepritrauks čia - pritrauks kitur.
Anna, turiu tau kai ką parašyti, nors dabar tau gali tai nepatikti, nes tai perduos mano baisioji kiaulienos tautybė, bet ankstesnio mūsų trijų, kartu su paslaptimi susirašinėjimo metu, pastebėjau, ir tai buvo tada, kai valgiau taip pat vištieną, kad tuo metu kai kuriais atvejais, tu puldavai paslaptį, parodydama, kad tavo variantai geresni, kad aš tai matyčiau, ir aš tai mačiau. Tu norėjai parodyti, kad mes galbūt, o gal ir ne galbūt - tinkame.
Bet aš sugrįšiu su vištiena, ir mes pratęsime mūsų meilės pradžią.
Laimute, ne paprasta, o kvaila. Moterys turi išmokti, jei tai įmanoma, prisiimti atsakomybę už savo veiksmus, o ne aklai ją bandyti perkelti vyrams.
Jūs lygiai taip pat juos darote.
zinoma, darome begale , bet suversti del to atsakmybe maistui butu paprasta abiems pusems. juokais kalbant.
Laimute, tu gal su vyrais tokiu intesyvumu tęsk. Ar maistas, nuo kurio esi nevaisinga, tau patinka labiau?
bandziau...niekas nesigauna man su tuo maistu...vieni nusivylimai
Anna, turiu tau kai ką parašyti, nors dabar tau gali tai nepatikti, nes tai perduos mano baisioji kiaulienos tautybė, bet ankstesnio mūsų trijų, kartu su paslaptimi susirašinėjimo metu, pastebėjau, ir tai buvo tada, kai valgiau taip pat vištieną, kad tuo metu kai kuriais atvejais, tu puldavai paslaptį, parodydama, kad tavo variantai geresni, kad aš tai matyčiau, ir aš tai mačiau.
nepatinka vienintelis dalykas - kad nepamenu tokio momento... bet jau esu pripratusi prie savo atminties kaprizų...
kiek pažįstu Paslaptį, ji žino, kad jei ir puoliau ją, tai ne dėl to, kad jai turėjau pretenzijų, o dėl to, kad tuo metu man ką nors skaudėjo... širdį arba koją bet naudodamasi šia proga, labai atsiprašau tiek Paslapties, tiek Laimutės, tiek tavęs, jei netyčia, juokaudama pernelyg aštriai pašmaikštavau ar netyčia užkabinau vidinį skausmą...
Taiką pasauliui ir torto visiems
Viskas merginos, manęs laukia Taylor Swift ir tos, kurios turi tai, kas joje.
Malonu pabendrauti ir labiausiai malonu pabendrauti su Anna, pavalgius vištienos. Tu nuostabi ir ta mano dalis tave jau beveik įsimylėjo.
Iki greito.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Įvairūs → pazynciu rezultatai