Tema: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.
Sveiki šio forumo lankytojai. Prisiregistravau su gan įdomia problema manyčiau.. einu prie reikalo.
Kad ir kaip keistai skambėtų, prašau - nesmerkite.
Prieš 4 mėnesius susipažinau su mergina, bendraamže (19m), viskas klostėsi atrodo puikiai, bendravom ko ne kas dien, nors ir per atstumą. Susitikę buvom keletą kartų per kalėdas, žinoma išsakėm jog mylim vienas kitą ir visa kita, kaip visos kitos poros. Po kaledų grįžau į uk, o jinai pasiliko Lietuvoje kadangi mokslai ir gyvena su šeima. Bendraujam iki šios dienos bet po naujųjų daug kas pasikeitė, ji nustoto rodyti toki begalinį dėmesį, vis dažniau ir dažniau sako jog yra be nuotaikos, o paklausdamas ar viskas gerai, vis dar myli ji taria taip. Vasarą jinai atvažiuoja pas mane, ir nori gyventi su manimi. Bet pastaruoju metu tas bendravimas atrodo keistas, kartais atrodo lyg gautų per didelį dėmesį iš manęs, daug kartų sau pati prieštarauja, ir lyg nebijo manęs prarasti, mano jog amžinai aš būsiu čia, tikina jog viskas gerai, kodėl aš kabinėjuosi ir kaltina mane, labai greit susinervina kuomet pasidomiu dėl būsimos kelionės pas mane o kuomet paklausiu kodėl nebebendrauja tiesiog sako per daug užsiėmus. Pastoviai būna tame fb, bet laiko atrašyt neranda. Žinutes perskaito, arba į jas nekreipia dėmesio arba atrašo dalį ir po to vėl nekreipia dėmesio. Aš nežinau galbūt aš per daug noriu ? galbūt rodau per didelį dėmesį? galbūt nustot tiek visko teikt ir stebėt kaip jinai elgsis ? nežinau.. suprantu kad galbūt daug nepaaiškinau bet esmė tame, jog bendrauja tikrai ne taip kaip pirmuosius mėnesius.. nežinau net kaip elgtis, ką galvot. Gal kam panašiai buvę ?