1

Tema: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Sveiki šio forumo lankytojai. Prisiregistravau su gan įdomia problema manyčiau.. einu prie reikalo.
Kad ir kaip keistai skambėtų, prašau - nesmerkite.
Prieš 4 mėnesius susipažinau su mergina, bendraamže (19m), viskas klostėsi atrodo puikiai, bendravom ko ne kas dien, nors ir per atstumą. Susitikę buvom keletą kartų per kalėdas, žinoma išsakėm jog mylim vienas kitą ir visa kita, kaip visos kitos poros. Po kaledų grįžau į uk, o jinai pasiliko Lietuvoje kadangi mokslai ir gyvena su šeima. Bendraujam iki šios dienos bet po naujųjų daug kas pasikeitė, ji nustoto rodyti toki begalinį dėmesį, vis dažniau ir dažniau sako jog yra be nuotaikos, o paklausdamas ar viskas gerai, vis dar myli ji taria taip. Vasarą jinai atvažiuoja pas mane, ir nori gyventi su manimi. Bet pastaruoju metu tas bendravimas atrodo keistas, kartais atrodo lyg gautų per didelį dėmesį iš manęs, daug kartų sau pati prieštarauja, ir lyg nebijo manęs prarasti, mano jog amžinai aš būsiu čia, tikina jog viskas gerai, kodėl aš kabinėjuosi ir  kaltina mane, labai greit susinervina kuomet pasidomiu dėl būsimos kelionės pas mane o kuomet paklausiu kodėl nebebendrauja tiesiog sako per daug užsiėmus. Pastoviai būna tame fb, bet laiko atrašyt neranda. Žinutes perskaito, arba į jas nekreipia dėmesio arba atrašo dalį ir po to vėl nekreipia dėmesio. Aš nežinau galbūt aš per daug noriu ? galbūt rodau per didelį dėmesį? galbūt nustot tiek visko teikt ir stebėt kaip jinai elgsis ? nežinau.. suprantu kad galbūt daug nepaaiškinau bet esmė tame, jog bendrauja tikrai ne taip kaip pirmuosius mėnesius.. nežinau net kaip elgtis, ką galvot. Gal kam panašiai buvę ?

2

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Kai myli tai visada laiko atrandi ir negali sulaukt kada susimatysi. Manau jos jausmai jau nežinia kur dingę...
Draugui taip buvo, išvyko mergina į kitą miestą studijuoti. Keli mėnesiai praėjo ir prasidėjo jos šaltumas, priežasčių ieškojimas kodėl ji negali susitikti, net kai jis pats pasisiūlydavo atvažiuoti. Išaiškėjo vėliau kad ji jau su kitu.....

3

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Moteris arba gerbia savo isrinktaji arba jau ne. Jei pagarba mazeja vadinasi yra tam priezastis. O ji visada islenda lyg yla is maiso.
Gal, kaip tik per mazai ja domiesi ir nesupranti jos . As tavo vietoj pasinagrineciau literatura apie santykius tarp vyru ir moteru,kol nieks neaisku palik ja ramybej..ir tik laikas ir issami informacija tau pades susivokti ,kas vyksta Jos galveleje ir sirdyje.

4

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Mano nuomone, dar labai jauna, kiek suprantu devyniolika, aš pati įsimylėjau kai buvo tiek, bet tikrai mylėjau, nieko nemačiau, tik jį.....
Gali labai daryti didelę įtaką šeimą, bent man taip buvo, o šeimos privalai klausyti... tai gal uošvienei būsimai paskambink ar dovaną nustebink, sėkmės, jeigu tu tikrai ją myli - nebus jokių kliūčių.

5 (redagavo Anri 2016-03-05 23:53)

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Tu pažysti ją per internetą, 2 susitikimai nėra rodyklė,kad jūs vienas kitam skirti.
Atstumas ir ne gyvai bendravimas yra labai apgaulingas dalykas santykiuose.
ieškok merginos arčiau tavęs ir ne grimsk į LDR liūną. Nes kitaip pabaigoje skaudės ir nežinosi kodėl kai nustosite bendrauti.

6

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Patarciau is patirties tai eit toliau nebebut su tokiu zmogum jau nieko nebepakeisi ir nekeisk nes zmogus jau pasirode koks yra.O ka ten dalija svaigsta tai patarciau net neskaityt kaip gryna feministe raso pastoviai vyras visad kaltas big_smile Zodziu esi jaunas esme turet zmogu salia su kuriuo tas problemas spresi kartu o ne vienas begs nuo ju reikia ismokt viena zmogu mylet bet tik kuris to vertas.

7 (redagavo Red 2016-03-06 12:44)

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Manau tavo išrinktoji yra nepasiruošus rimtiem santykiais , be kita ko akivaizdžiai ji abejoja ar nori būti ir toliau bendrauti su tavimi. Galimai netgi sutiko kitą patinkantį vaikiną gyvenantį netoliese ir svarsto kurį pasirinkt. Išeitis nuoširdžiai ir atvirai pakalbėti su drauge, pasakyt kas tau neduoda ramybės..vyliuos ji supras.  Kita išeitis duoti jai laiko apmastyti viską ir padaryti galutinį sprendimą. Apskritai 4 mėnesiai bendravimo daugiausia virtualaus yra per mažai pradėti gyvenimą kartu. Tad neskubėkit ir pažinkit vienas kitą.
Nepergyvenk jei tavęs nepasirinks , tai bus tik į gerą , nereikia šalia laikyti netinkamo žmogaus . Sėkmės wink

8

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

dėkui visiems už pasisakymus. Tame ir esmė jog kartais jinai žiauriai nori bendraut o kartais ne, parašo ilgas žinutes jog viskas gerai, tiesiog per daug dalykų.. mokslų ir t.t. Kartoja jog nustočiau jaudintis nes jei norėtų susirastų ką iš Lietuvos o ne pas mane važiuotu.. nežinau.. neįsivaizduoju kas jos galvoje, aš nusprendęs laukti ir žiūrėti ar ištikro jinai atvažiuos ar visa tai buvo melas, bet bijau jog nebūtų tiesiog didelė nuoskauda ir apgavystė.. aš ją buvau įskaudinęs kartą nes žadėjau grįžt bet negrįžau.. buvom ne kartą susipykę bet jinai vistiek kartoja jog mane myli.. nežinau... daugelis draugų seniai siūlė ja palikt bet kodėl aš toks esu ir vis įžvelgiu gera, ir laukiu iki tos vasaros jog isitikinti.. esu begalo pasimetęs..

9

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Pasiūlyk pats atvažiuoti, jei bandys atkalbėt tai jau didelis įtarimas.

10

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Mergom neidomu kai per daug lendi i akis. Nemyzk ant kulnu, kaip sakoma. smile Tvarkyk savo reikalus, dirbk ir t.t. O jai nelysk i akis tiesiog, pabuk ir Tu neva uzsiemes. Pamatysi, jei istikro rupi jai, pati prades daugiau Tau demesio rodyti. Jei ne, tai nieko nepakeisi.

11

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

ji rado kita, bet kol nera isitikinus, laiko tave kaip atsargini varianta. jei manim netiki, nusipirk kokio zurnalo paauglems tipo ''panele'' numeri ir isitikinsi, kokiais patarimais visokio plauko rasytojai jaunas kvaiseles aukleja nuo mazens. pats dukra auginau, nuo tokios rasliavos iki siol plaukai siausiasi.
todel linkiu uzsiauginti krokodilo oda ir primenu klasiko, kurio niekada neskaitei, zodzius: moteris kaip seselis. kai ja vejiesi, ji nuo taves bega. kai tu begi nuo jos, ji vejasi. nuo saves pridesiu, kad kartais ir su sautuvu smile

12

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Modestas parašė:

Patarciau is patirties tai eit toliau nebebut su tokiu zmogum jau nieko nebepakeisi ir nekeisk nes zmogus jau pasirode koks yra.O ka ten dalija svaigsta tai patarciau net neskaityt kaip gryna feministe raso pastoviai vyras visad kaltas big_smile Zodziu esi jaunas esme turet zmogu salia su kuriuo tas problemas spresi kartu o ne vienas begs nuo ju reikia ismokt viena zmogu mylet bet tik kuris to vertas.

Matosi kokia "saunia " begimo patirti turi. Jei nepazisti raidziu tai todel ir begi is santykiu. Patarineti feministinius patarimus yra tavo paties preriotetas.

13

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

na kaip ir visi galiu pasakyti iš patirties , jei mergina nustoja tau demesi rodyti ir tiesiog tu jai lieki nebeaktualus , tada jau gali predeti taikytis su skirybomis wink. tiesiog taip jau būna kad nebesitas, kuris ja domina, dažnai tam įtakos turi atstumas, aplinkiniu nuomone, ar kokie nors trukumai. tavo atvejis labai panašus į mano, ji tai bendraudavo tai vėl ignoruodavo .  ir to priežastis buvo kiti smile na tiesiog  aš visad sakau kad . jei jau išvyksti ilga,ilgam ir toli, gali ruoštis skiryboms smile nes kiekvienam reikia šilumos ir ir kiekvienas nori to dėmėsio, ir meiles. nesvarbu kad mylit vienas kita bet tu jausmų trūkumas padaro savo.
Aš išvažiuodamas  jau žinojau kad ji mane išduos.  ir po 1,5 men tai ir ivyko. tiesiog as jau žinojau tai. nes visad taip buvo visad bus. tik dauguma to nežino, arba bando neigti.  bet išduoda visi vienaip ar kitaip .
    o tie kas sako jog tikros meiles  neiškirs niekas, tiesiog yra fantazuotojai, realybe tokia , kad jei taves nera šalia, bus kaškas kitas. Nesvarbu kiek ji tave myli, ar kaip tu ja myli, tiesiog kai tau kaškas parodo susidomeji, dėmėsi ir simpatija tiesiog taip nutinka smile  o tavo atveju manau jau viskas aišku, žinoma galima būti kartu lyg nieko nebuvo, bet tie klaustukai išliks ir dar labiau skausdins su laiku . patariu išsakyti viska jai, nors garantuoju kad išvadins paranojiku ir kad tik prisigalvoji, bet taip visos sako wink
Beja sms draugyste yra vilčių žudike, nes taip bendraujant visad į santykius teiksi vilčiu daugiau nei kada jie bus tokie. smile patarčiau padaryti ką nors drastiško. tarkim gryžimas nustebinti. jei atstums bent jau nereikės sukti galvos wink

14 (redagavo Anna 2016-07-17 21:35)

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Mielas Tomai,

psakysiu tau gerą naujieną smile Ir tu jos nemyli, gali būti ramus. Jau net nekalbant apie tikrąją meilę (tada ir atstumai nebaisūs, ir laikas, bet tai kad gal vienas iš tūkstančio taip gali mylėti, ne nuo žmogaus noro priklauso - arba duota, arba ne). Ir paprastos meilės tarp jūsų nėra. Prieštarausi, kad tu įsimylėjai iš tiesų? O aš paklausiu - KĄ tu įsimylėjai? KĄ? Tuos laiškus? žinutes? balsą telefonu? Ar merginos įvaizdį per du pasimatymus? Atsipeikėk - tas įvaizdis ar laiškai neturi nieko bendro su REALIA mergina. O gal ji iš prigimties yra flegmatikė? Gal jos nuotaikos nuo oro priklauso? Gal ji gyvenime nežino išvis ko nori? Va, gal dabar rodo savo tikrąjį veidą, o tu jau pyksti, jau kažkas ne taip. O KAS ne taip? Paprasčiausiai tavo paties susikurtas įvaizdis neturi nieko bendro su realybe.
Jei kuris ir nežinojote, tai labai dažna moteris naudoja paprastą taktiką - vyrui pateikia tokį įvaizdį, kokio jis nori. Ir jis patiki. O paskui stebisi - ach, kaip ji pasikeitė. O ji tiesiog pavargo būti tokia, kokios tas vyras nori smile o jei yra atstumas ar laikas - ji primiršo, kokie jo pageidavimai moteriai smile dar variantas - gavo ko norėjo ir daugiau nededa pastangų (vyriškėja šiais laikais moterys, faktas...)

15

Re: Esu pasimetęs, prašau pagalbos.

Anna, bravo !! smile