1

Tema: suomalaiset

suomiai neįkyrūs, bet labai nuoširdūs, beprotiškai jautrūs kiekvienai pastabai, intonacijai ir didžiausias nepatogumas, jei ko nors jie nesupranta, nes tuomet tiesiog apsisuka ir bėga kaltindami save. beprotiškai kuklūs. Suomijoje nesijaučia tokio begalinio patriotiškumo, ir kiekvieno talentas nėra pasaulio bamba. dauguma žmonių puikiai kalba anglų kalba, nors kai kurie ypatingu suomišku akcentu, kai norisi "įspirti", kad greičiau pabaigtų žodį sakyti, nes ties kiekviena priebalse užstringa. čia jau suomių kalbos ypatumai.

dalis to, ką galiu pasakyti. ką manote jūs?

2

Re: suomalaiset

As Suomijos visiskai nzn, ir asmeniskai nepazystu neivieno is ten zmogaus..Bet suomiai man patinka tuo kad kogero daugiausiai garsiu pasaulyje lenktynininku yra is Suomijos..:)Tai: M.Hakinnen,K.Raikonnen, M.Salo, M.Gronholm, K.Hirvonnen, H.Rovanpera, J.Kankkunen, A.Vatanen, T.Makinen ir t.t..

3

Re: suomalaiset

pusmeti praleidau helsinkyje, siek tiek pazinau ta tauta. Sutinku su praktiskai visom issakytom pastabom. Man suomiu kalboje dar patinka, kad dauguma nesugeba jokio šveplo garso ištart smile Š išvirsta i s, ž i c smile A pačių suomiu tai visokių yra: tačiau kuklumas ir santūrumas tai kaip vizitinė kortelė. Baisu kai užkalbini mergina, o ji taip pasimeta ir paraudonuoja visa big_smile Mane jis trikdė labiau nei jų "naturaliai" neskubus minčių dėstymas.