Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 241 iki 260 iš 355
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Ištekėti už užsieniečio....
erika>>daug kas priklauso ir su kokiu lietuviu susidedi,jei jam rupi tik pinigai gyvenime,aisku nieko gero nesitikek.betgi yra isimciu visur gyvenime.
wnz,nezinau kiek dar galima pletot sita tema,nes kiekviename puslapyje nuskambejo ta pati fraze:visur visokiu yra.
- Simona, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Neesu.Bet tikrai norėčiau:}Aišku,priklauso nuo tautybės,tiksliau nuo pačio žmogaus..:)
- Andzelika, 22
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Uzsienieciai dosnus lietuvos merginoms
- Marija, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Tomas, 27 parašė:jus panos visiskai teisios,sakydamos apie santykius su vyrais.aisku visur visokiu yra,bet atsitinka tokiu dalyku gyvenime apie kokius net negalvojate paprasciausiai.uzsienieciai labai myli savo vaikus tarp kitko,o kas jei po kokiu 10 metu santuokos jusu santykiai pabloges.noresite palikti ji,ka tada.vaikuciai taip iar liks svetimoj sali gyvent,o jus raudosite savo visa likusi gyvenima,arba busite ten su jais,bet nebebus taip gerai,o visiems meluosite apie savo nuostabu gyvenima uzsienyje.as to tikrai jums nelinkiu,bet pamaciau laida viena,kai moteris teisminiu budu prarado savo vaika.o ji gyvena lietuvoje,kovoja dar del to,as galiu isivaizduot koki skausma ji kencia,gaila man jos.o jei lietuvoje tas nutiktu,nepasisektu vedybinis gyvenimas,tai manau is tevo puses tokiu nesamoniu nebutu,jam butu tikrai malonu kad jo vaikas lietuvis o ne vokietis ar dar kazkas.gyvenam mes 21 amziui,labai daug santuoku isyra,baisu....
uzsienije sutinka taip kad vyrai kovoja uz savo vaikus,kaip ir moteris.o lietuvoe dazniausiai vyrui nesvarbu,paima vaika per savaitgali viena karta per menesi ir gerai...o dar geriau palieka juos mamai ir nemato daugiau vaikai savo tevo...
- Alius, 36
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
kiek esu deaugaves, tai lietuvaites pacios geriausios, nuosirdziausios...
- Donatas, 26
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Marija, 21 parašė:Tomas, 27 parašė:jus panos visiskai teisios,sakydamos apie santykius su vyrais.aisku visur visokiu yra,bet atsitinka tokiu dalyku gyvenime apie kokius net negalvojate paprasciausiai.uzsienieciai labai myli savo vaikus tarp kitko,o kas jei po kokiu 10 metu santuokos jusu santykiai pabloges.noresite palikti ji,ka tada.vaikuciai taip iar liks svetimoj sali gyvent,o jus raudosite savo visa likusi gyvenima,arba busite ten su jais,bet nebebus taip gerai,o visiems meluosite apie savo nuostabu gyvenima uzsienyje.as to tikrai jums nelinkiu,bet pamaciau laida viena,kai moteris teisminiu budu prarado savo vaika.o ji gyvena lietuvoje,kovoja dar del to,as galiu isivaizduot koki skausma ji kencia,gaila man jos.o jei lietuvoje tas nutiktu,nepasisektu vedybinis gyvenimas,tai manau is tevo puses tokiu nesamoniu nebutu,jam butu tikrai malonu kad jo vaikas lietuvis o ne vokietis ar dar kazkas.gyvenam mes 21 amziui,labai daug santuoku isyra,baisu....
uzsienije sutinka taip kad vyrai kovoja uz savo vaikus,kaip ir moteris.o lietuvoe dazniausiai vyrui nesvarbu,paima vaika per savaitgali viena karta per menesi ir gerai...o dar geriau palieka juos mamai ir nemato daugiau vaikai savo tevo...
moteriske,ar tau kada daveis ar ne ,galvoji Italijoj jau nebuna tep?per tuos makaronus tai jau vapsie nieko nematai
- Austėja, 30
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
labai pritariu donatui,jau tikrai matosi,kad mergaitei per daug spagetti bolonesse....
- Vaida, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Nu perskaiciau viska..:) nuomones skkirtingos ganetinai.Nesu rasiste.Gerbiu kiekviena, ar bent dali pazystamu, nepaisant to, kad daugelis is ju yra ne lietuviai:) Tiesiog, tokia aplinka supa..O del vyro,niekada nesakyk niekada,bet noriu tik lietuvio:) kad ir kaip ten bebutu...visur visokiu yra;)
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
reik skelpt akcija :DAUZOM UZSIENIECIAMS DANTIS.o tai isves visas musu merginas.siaulei maladec ,savo darba zino:)
- Renata
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Marija, 20 parašė:lietuviams ir lietuviai patinka....Palaikysim savo kaima...
lietuwiai nepatinka?hmm.nzn.turbut tawyje problema... o kas tau yra normalus..?
- Renata
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Erika, 26 parašė:Ramunys, 19 parašė:sakot myli vaikus uzsenieciai,taiso zmonom valgyt,tvarko kambarius....kas cia ?tobulas vyras?**** ir viskas, uzmauta ta moteriskoji dalis ant galvos, imaut gauna ir tyli patenkintas.o kas bus kai seima i beda papuls?kas bus vaduotojas?zmona?
Na bent kai as i beda papuoliau, kai reikejo mama laidot, jei ne mano vyras kazin kaip buciau visa ta nasta pakelus, va tokie uzsienieciai! Svarbu kad yra i kieno peti atsiremt ne tik gerais gyvenimo momentais.
Manau lietuvis vyras butu tik delnus trynes kad liko turtas
is citatos sprendziu,kad demesio truko is lietuwiu..kodel?reikia iswadas daryti..
man atrodo,kad greitai jau lietuwiu tauta isnyks:))bus wisi maisyti-tai su musulmonais,ar su hansais,ar dar kuo... nesamone...
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
net nz ar labai noreciau susituokti su uzsienieciu,nors siuo metu man ju demesio tikrai uztenka,sunku kartais net nuo ju pabegti,net darbe neleidzia ramiai dirbti,man tas kitos kalbos snekejimas atsibosta,nz gal as is principo tik savo kalba noriu bendrauti ir istikruju..Lietuviai seksualus vyrukai,tad man pakolkas ju uzteks
- Eisvina, 28
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
musu lietuviai tokie pat pilki ir salti kaip ir baltijos jura, nors saule kaista iki 30 laipsniu, taciau baugu koja ikelti - svilina net nuo salcio:))))))
o adrijos, vidurziemio jura? ar tai savaime nera atsakymas kodel musu lietuvaiciai taip pamego uzsienio kurortus?:) tiek del juros, tiek del tokiu vyru:)
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
lame iki vestuviu o paskiau asaros.
- Marija, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Renata, 28 parašė:Marija, 20 parašė:lietuviams ir lietuviai patinka....Palaikysim savo kaima...
lietuwiai nepatinka?hmm.nzn.turbut tawyje problema... o kas tau yra normalus..?
priblema ne manyje, susitkinejau ir su lietuviais.nepatinka jie man ir viskas.yra didelis skirtuman ir tarorusu ir lietuviu....man labiau ptinka rusai,dabar gyvenu su uzsienieciu ir patinka dar labiau!!!!
- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Renata, 28 parašė:Erika, 26 parašė:Ramunys, 19 parašė:sakot myli vaikus uzsenieciai,taiso zmonom valgyt,tvarko kambarius....kas cia ?tobulas vyras?**** ir viskas, uzmauta ta moteriskoji dalis ant galvos, imaut gauna ir tyli patenkintas.o kas bus kai seima i beda papuls?kas bus vaduotojas?zmona?
Na bent kai as i beda papuoliau, kai reikejo mama laidot, jei ne mano vyras kazin kaip buciau visa ta nasta pakelus, va tokie uzsienieciai! Svarbu kad yra i kieno peti atsiremt ne tik gerais gyvenimo momentais.
Manau lietuvis vyras butu tik delnus trynes kad liko turtas
is citatos sprendziu,kad demesio truko is lietuwiu..kodel?reikia iswadas daryti..
man atrodo,kad greitai jau lietuwiu tauta isnyks:))bus wisi maisyti-tai su musulmonais,ar su hansais,ar dar kuo... nesamone...
...kad ir nenoromis.... turiu sutikti.. kazkoks miglotas man lietuvos likimas.... o gaila... mes unikali tauta....
- Artura, 27
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Marija, 20 parašė:Gal atsiras zmoniu kurie susikure savo seima uzsienije( bet ne su lietuviais,o tos salies pilieciu)?Kur?Ir kodel?
istekejus uz italo...........7m gyvenu netoli milano.............niekada nenoreciau grizti atgal as laiminga................
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
viena mano pažįstama draugavo su italu apie porą metų. kai abu baigė mokslus, jis pareiškė, kad vesti jis jos negali nes ji - "nepakankamai graži".... du metus kol draugavo buvo lyg ir pakankamai graži... va toks ir šeimos kūrimas - čia kaip kam pasiseka ir ne tiek labai svarbu užsienietis ar ne...
- Jurgita
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as ne per seniausiai suzinojau, kad viena is geriausiu draugiu istekejo is uzsieniecio (ji jau keli metai gyveno UK). viskas butu gal ir normaliai, jei tas uzsienietis nebutu musulmonas, prieme ji islama ir vaiksto dabar tom skarom apsimaturiavusi. sako patenkinta tokiu gyvenimu, vyras labai geras, bet kazkaip man neramu del jos, juk tiek blogu istoriju apie tai ir per TV prirodyta ir spaudoje prirasyta...
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Artura, 27 parašė:Marija, 20 parašė:Gal atsiras zmoniu kurie susikure savo seima uzsienije( bet ne su lietuviais,o tos salies pilieciu)?Kur?Ir kodel?
istekejus uz italo...........7m gyvenu netoli milano.............niekada nenoreciau grizti atgal as laiminga................
tai issiregistruok ir eik italiskuose forumuose sedet.
Žinutės: nuo 241 iki 260 iš 355
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.