261

Re: Ištekėti už užsieniečio....

Aleksandras, 22 пишет:
Artura, 27 пишет:
Marija, 20 пишет:

Gal atsiras zmoniu kurie susikure savo seima uzsienije( bet ne su lietuviais,o tos salies pilieciu)?Kur?Ir kodel?

istekejus uz italo...........7m  gyvenu netoli milano.............niekada nenoreciau grizti atgal as laiminga................

tai issiregistruok ir eik italiskuose forumuose sedet.

Aleksandrai, negi tau gaila. Visi gyvena taip kaip nori. Be to jei zmogus gyvena ne Lietuvoj tai nieko nuostabaus kad tuokiasi ne su lietuviu. Koks galu gale skirtumas kokia jis kalba sneka ir kaip jis atrodo - visi mes zmones.

262

Jurgita, 26 пишет:

as ne per seniausiai suzinojau, kad viena is geriausiu draugiu istekejo is uzsieniecio (ji jau keli metai gyveno UK). viskas butu gal ir normaliai, jei tas uzsienietis nebutu musulmonas, prieme ji islama ir vaiksto dabar tom skarom apsimaturiavusi. sako patenkinta tokiu gyvenimu, vyras labai geras, bet kazkaip man neramu del jos, juk tiek blogu istoriju apie tai ir per TV prirodyta ir spaudoje prirasyta...

vargse tavo drauge....nors ka gali zinoti,juk kai kurioms ir pasiseka,bet kokiu atveju manau,kad teks taikytis jai prie jo,o ne jam prie jos....pirmas dalykas,kad jau prieme ji islama,o dar tas ju greitas isizeidimas del ne tokiu ir reiksmingu dalyku,beto kiek man  teko su jais bendrauti-baisiausiai pavydus,jeigu jau sutinki vakare mieste pasivaikscioti,neduok dieve niekas kitas i tave paziureti negali ir paciai geriau i kitus nespoksoti ir nesisypsoti....aisku kaip ir visur tikriausiai buna isimciu.bet kokiu atveju as pati uz musulmono netekeciau

263

as mokausi ir givenu meksikoj ir turiu vaikina meksikietis

264

daug cia nuomoniu.. bet ta tema tokia bereikalinga:)

265

pabandyti verta

266

As isvaziavau is Lietuvos i Vokietija su sudauzyta sirdimi,tikedamasi sugrizti po metu.Dirbau su amerikieciais ir patikekit gavau tiek demesio ,kad net nezinojau kaip elgtis.Ten mes lietuvaites kaip egzotika:).Sutikau zmoniu is skirtingu pasaulio saliu.Ir galiu pasakyti tik tiek- nebijokit naujoviu ir pasikliaukit nuojauta.
As jau antri metai istekejus uz amerikiecio,ir nei karta per ta laika nesigailejau del to.O del kulturos ir tradiciju skirtumo,tai dar ivairiau ir smagiau.Man idomu kas cia pas juos vyksta,visi nori suzinoti apie lietuviskas tradicijas.Musu seimoje mes svenciam amerikietiskai ir lietuviskai.
Aisku tai nereiskia ,kad visi uzsienieciai geri,o lietuviai blogi.Bet kad lietuviai islepe tai faktas,ir cia musu mociuciu,mamu ir musu kalte..Kad ir kiek belepinciau savo vyra-visada susilaukiu tokio pat demesio is jo.
As nemanau,kad galeciau grizti i Lietuva ir buti su lietuviu,bet niekada nesakyk niekada:)
Ir nesvarbu ar isteketi uz lietuvio ar uzsieniecio...Santuoka lyg tuscia deze,jei nieko i ja neidesi ji ir liks tuscia:)

267

Mano kaimyne uz indo istekejus big_smile kartais ji atskrenda i lietuva big_smile ir sake, kad is meiles viskas big_smile vaiku neturi big_smile ir juokingai keista pavarde big_smile na taip ir turi buti big_smile sake kada atleks i lietuva su vyru savo... eisiu pasnekyti ir pakibinti big_smile

268

as tai mastau, kad tu uz kino tekesi :Datspejau? tongue

269

Ingrida> neizeidineki zmoniu...
Musu destytojos dukte uz turko istekejusi... ir labai dziaugiasi kad ji pasirinko toki sprendima... net mums palinkejo susirasti uzsieneti nei koki smurgi lietuvi taip va pasake..manau kiekvienas laime suranda atrades kita zmogu nesvab juk tautybe svarbu kad suranda rysi...

270

as ir neizeidineju :? man tai keista, kad visi lietuvius laiko kazkuom tais blogu...

271

Tai kd lietuviai aplamai dar atsilike keliais metais savo mastymu

272

oj ne visi lietuviai atsilike, vaiva, ne visi. aisku, pirma bachuriukaui reik uzaugt, kad ne 19-os butu, gal dar moxla pabaigt. uzsienieciu irgi tokiu dunduku buna,  kad bar bar kaip i tuscia puodyne...  zinoma, del daugumos- tu teisi, turiu nepatenkinta pripazinti, bet visur visokiu buna. ir isvis- kad ir kox vyras butu, jei su antra puse gerai susiklijuoja- kox skirtumas. svarbu teisinga antra puse atrast, o tada jau dzin kokia tautybe..

273

Geriausia yra partneris is savo krasto savo kulturos ir tos pacios religijos tu paciu moraliniu vertybiu.
Uzsieniecei yra nei geriau nei blogiau bet tiesiog kitaip tai reiskia kad bus daug daugiau gyvenime aspektu prie kuriu reikes prisitaikyti jieskoti kompromisu ir t.t. Sunkumai ne visas poras suartina buna ir atvirkscei ....

Jei tureciau is ko rinktis niekada nebekciau is lietuvos ir tikrai mielai gyvenciau su lietuvaite.

bet as jau ne tas ir nelabai lietuvis ir zinoma niekada neprilygsiu vietiniams kurie cia gime ir uzauge

As tapau hibridas pusiau lietuvis/swedas nebe pazystantis savo tautos nes tie laikai kai gyvenau lietuvoi nuskriejo i praeity negryztamai. Dabartinei lietuvei pasikeite ir man jie svetimi. Lietuvoi galiu pasijusti kaip koks dinozauras atsibudes muziejuje viskas jau kitaip.

Bet is teigamos puses mano akiratis daug platesnis nes as zvelgiu y pasauly balto skandinavo lenko anglo ir ruso akimis ir puikei suvokiu kaip jie keistai atrodo vienas kitam, nors as pats nepriklausau nei vienai isvardintai menteliteto grupei smile

apibendrinus su uzsienieciu bus visada daugiau problemu netiketumu ir nesusipratimu jei jau ryztiesi tai ziurek kad meiles uztektu  pereiti viska smile

274

o as noreciau ...is lietuviu nieko gero...

275

Net nezinau nuo ko pradet. na gal nuo to kad man asmeniskai labai zemai akyse krenta lietuvaites merginos kurios apsivinioja aplink kakla uzsenieciui. uztenka ir pavyzdziu. tarkim dabar visa Lietuva skamba kad viena lietuvaite teisiasi su vokieciu del dukreles. o kodel taip ivyko? o gi todel kad naivi mergaite mane kad istekes uz vokiecio ir nereikes gyvenime nieko veikti. o va kuom viskas baigesi... ir apskritai sitos diskusijos autore pareiske kad nieko neveikia ir  jai yra viskas suteikiama. o as tai nenoreciau tokios merginos o tuo labiau zmonos kuri nieko neveikia! gyvenimo gerove manau reikia kurti abipusiai. ir siaip zmones su patirtim sako kad geriausiai gyvenasi zmonem kuriu materialine gerove yra panasi. del alkoholio tai viskas priklauso su kokia auditorija bendrauji. jei atsikraustei is kokio Lietuvos rajono i ispanijos didmiesti tai beabejo kad viskas atrodo kaip rojus. teko ir man pagyventi ir uk ir airijoj ir zinau kaip visokie "kazanovos" turkai ar afrikieciai bando kabint naivias lietuvaites ar lenkaites...

276

Ingrida, 22 пишет:

greiciau uz japono man ju kalba grazesne ir visai noreciau ismokti ;D

277

Rasa, 21 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

greiciau uz japono man ju kalba grazesne ir visai noreciau ismokti ;D

ai, man jie visi vienodi big_smile:D:D

278

ach mergynos,jei norisi tai tekiekit uz kino ar japono,o po to isiskirti ir vel teketi uz  vokiecio anglo ar olando.paziuriekit ka kino ,ar muzikos zvaigzdes daro.svarbu sugebekit savo ateiti,gerai aprupint!:::822

279

Aš už tai kad merginos tekėtų už užseniečiu. Lietuviams vyrams bus daug lengviau, nereikės jų išlaikyti. Mažiau gersim ir t.t. Jei pagerės gyvenimas Lietuvoje. Susitvarkysim, skirsim sau daugiau dėmėsio. Žinau ne vieną šeima kur vyrai nusižudo, nes namie du vaikai kurie nor idviračio nori naujo telefono nori apsirengti, žmona nedirba augina vaikus ir rėkia koks tu vyras namie valgyt nėra ir t.t. O vyras aria dirba kol nusprendžia kad sau galą lengviau pasidaryt. Darbdaviui riekalingas kad jam turtus krautum šeimai kad pinigus neštum. O kaip vyro vertė yra nulinė. Nes be pinigų esi ne vyras. O kaip čia sakoma išlepintas ir t.t. nelinkėčiau merginos jums pamatyti kaip tie vyrai kruvinu prakaitu pinigus uždirba ... kaip profesinės ligos žmones invalidais daro. Gyvenkit rožiniam gyvenime nes tik jūs manot kad esat jo vertos. Nes tie lietuviai(Tėvai) kurie geria ir visokie kitokie suteikė jums tokia išvaizda, kuria galit apkerėt puse pasaulio. Ką padarysi kad mes esam išgamos. Bet atrodo iš gražuolių ir pabaisų gimėt jūs.

280

Idomus poziuris, bet ir as turiu kai ka prideti. Nebutina gerti, kad galetum islaikyti seima, nebutina gerti, kad galetum atsipalaiduoti, ir bandymas suversti kalte merginoms yra tik budas lengvai ishsisukti nuo atsakomybes. BET kas as esu kaltinti smile visi mes ieskom lengviausios iseities is padeties... Meile ir grozis isgelbes pasauli wink cheer up guys wink