Topic: Atsibodau savo vaikinui
Turiu problemėlę, merginos reikia jūsų patarimo !!!!! Su vaikinu išdraugavome jau 9 mėnesius, iš pradžių viskas buvo labai gerai.Vaikinas man patiko ir aš jam,kaip ir daugumą vaikinų iš pradžių pirko dovanas,visur vežiojo buvo tobula , pamilome vienas kitą stipriai, abiejų labai sunkūs charakteriai,dažnai pykstamės.Prieš porą mėnesių išvažiavau dirbti į užsienį grįžau po 2 ir pusės mėnesio, jis manęs laukė... Tačiau kai gryžau jis buvo pasikeitęs ir viskas buvo ne kaip seniau, dabar jo taip nebedominu, jis beveik visada užsiėmęs kitais dalykais, retai besako ,kad myli.Nors visada darau viską pagal jį,patenkinu, rūpinuosi, atlieku merginos (moters) paskirtį. Tačiau pastebiu, kad jis nebėra švenus, visada piktas, jam reikia tik naudos ir paskutiniu metu jis keikia mane dėl menkiausių nesamonių,siuntinėja negražiais žodžiais, jis visiškai draudžia bendrauti su kitais eiti į klubus su draugėmis ar keltis nuotraukas į Snapchatą ar instagramą. Tiesiog nežinau kas darosi, visada turiu prie jo taikytis, o tai man nusibodo, bet negaliu jo palikti, esu visiškai priklausoma nuo jo, nes myliu. Patarkit.