Konko пишет:dalija пишет:Skirybu staiga nebuna.
Puikiai visa musu pasirinkima,kokiais kriterijais remiantis mes renkames sau antra puse, atskleidzia atliktos apklausos turtinguju seimu ir eiliniu pilieciu. Keista tai,kad zmones lyg ir visi vienodi ,ir lyg visi norime buti laimingai ir amzinai sukure seimas,bet yra priezastys del, kuriu turtinguju seimose teivyksta iki 3%skyrybu(iskaitant mirtis,nelaimingus atvejus),kai tuo tarpu eiliniu zmoniu tarpe -70%skyrybu,is kuriu antra,ir trecia karta tuokiasi ir vel skiriasi. Tos priezastys yra vertybiu skale,kurioje yra apie 10 punktu. Ir tie punktai kardinaliai skiriasi,jei lyginti tarp turtinguju ir eiliniu pilieciu pasirinkimu.
O i tema,tai teise apsaugoti savo poreikius turime mes visi. Ir visi gauname viska pagal nuopelnus.
Matote Dalija man nuomone sia tema idomi tuom, kad pamatyti kaip zmones samprotauja tuo klausimu, apskritai mazai kas viesai apie tai sneka, kaip keiciasi moters santykiu psichologija, gavus salyga, kad po skyrybu ji gali likti be busto, kitu patogumu ir t.t.
As tokios sutarties pasirasyti neturejau reikalo,bet mano drauge tekedama uz vyro,kuris atejo i jos namus tik su lagaminu,pateike busimam vyrui toki rasta ir jis mielai sutiko ,ir pasirase ,ir vede . Ir man atrodo,kad atvirai kalbanciu zmoniu galvose nedaro ,toks rastas,jokio zalingo poveikio.
O ,vat jei issirenki sau partneri jo gerai nepazindamas, tada tokios sutartys gali buti garantas,apsauga,ar net pagal zmogaus reakcija i tokius rastus galima spresti,kokia mastymo pozicija zmogus remiasi.
Norint zinoti,su kokiu zmogumi nori susieti savo gyvenima,pirma turi zinoti, kuo remiantis tu ji issirenki.
O,atskirai kalbant del moters psichologijos,kiek as suprantu,tai moteris tekedama is meiles sutiks su visokiomis vyro "gudrybemis". Net ir iseis is namu su vaikais ,plika ,basa jeigu tironijos neimanoma bus istverti. Cia turtai itakos tures tik vaiku islaikymui. Bet jei moterele turi plana prasisukti,ten iklius vyras net ir sutartys neisgelbes(principo reikalas).