1 (redagavo Jonas 2016-10-21 12:30)

Tema: Įgimtas tinkamumas arba Yin-Yang

Yra 5 vyriškumai/moteriškumai, kuriais gimstame. Kuriems visiems reikia priešingų nei jie, kad būtų Yin-Yang harmonijos derinys arba pilna Moteriškumo-Vyriškumo pora, kai viskas dera.

5 moteriškumai/vyriškumai kiekviename žmoguje:

1. Kūno (veido) vyriškumas/moteriškumas. Moteriškas - švelnių bruožų, vyriškas - grubių.

2. Antrųjų po didžiųjų kojų pirštų ilgis. Ilgesnis už didįjį reiškia vyriškumą/dominavimą, trumpesnis - moteriškumą/nedominavimą.

3. Intra/ekstra vertiškumas. Intravertai yra moteriški, ekstravertai - vyriški.

4. Gimimo metų savybės. Vyriški (gimę): žiurkės, tigro, drakono, arklio, beždžionės, šuns. Moteriški (gimę): jaučio, kiškio, gyvatės, ožkos, gaidžio, kiaulės.

5. Gimimo mėnesio dienos savybės: Vyriški: avinai, dvyniai, liūtai, svarstyklės, šauliai, vandeniai. Moteriški: žuvys, jaučiai, vėžiai, mergelės, skorpionai, ožiaragiai.

Esant bet kuriems iš šių tokiems patiems, toje vietoje vyksta kova. Vyriška arba Moteriška. Todėl nėra harmonijos, kai vyriškumas ir moteriškumas susijungia į 'besisukantį ratą'.

2 (redagavo Jonas 2016-10-21 12:31)

Re: Įgimtas tinkamumas arba Yin-Yang

Viena iš 6 žmonių rūšių sukurta rinkti žinias ir jas perduoti smile Jie vadinami Y smile Visos 6 rūšys atvaizduotos šachmatuose smile

3

Jonai, galbūt jums pavyko šiuos teiginius ir gyvenime pritaikyti?

4

Deivis parašė:

Kas tave iš virtuvės vėl išleido, moterie? xD

Grandinė nutrūko... sorry..
O jei rimtai, tai kaip apsispręsti? Gimiau arklio metais [vyras], bet esu jautis [moteris] - čia kažkur klaida yra.. Šie faktai nesueina niekaip smile

5

Gintautai, dar ne - juk man dar tik 31:)

Po kokių 5-10 metų galėsiu pasakyti, kai bus laikas kurti šeimą, ir tada reikės moters ilgam gyvenimui kartu:)

6

Jonas parašė:

Gintautai, dar ne - juk man dar tik 31:)
Po kokių 5-10 metų galėsiu pasakyti, kai bus laikas kurti šeimą, ir tada reikės moters ilgam gyvenimui kartu:)

Jonai, neįsižeiskite, bet ne nuo nugyventų metų kiekio priklauso sprendimas skelbti kitiems tik patikrintus, gerai bent jau sau žinomus dalykus ar nuogirdas ir nuosavus pamąstymus. Pastarieji nėra tokie jau blogi, bet juos turime aiškiai įvardinti - "aš manau", "man atrodo", "mano patirtis rodo" ir t.t. Astrologija yra itin subtilus, daugybę tūkstantmečių puoselėtas mokslas, išsaugojęs ne vieną metodologinę tradiciją, todėl derėtų apie tuos dalykus kalbėti atsakingai. Juo labiau, kad nemažai žmonių lengvai patiki tuo, ką perskaito ar išgirsta sakant, nesukdami sau galvos dėl to kas parašė, kiek jis tai išmano ir iš kur tai apskritai traukė. Todėl ir požiūris į astrologiją šiais laikais yra "tikiu-netikiu" lygio. Kaip, beje, ir apie daugybę kitų esminių dalykų.

7 (redagavo Gintautas 2016-10-25 09:27)

VortexWind parašė:

O jei rimtai, tai kaip apsispręsti? Gimiau arklio metais [vyras], bet esu jautis [moteris] - čia kažkur klaida yra.. Šie faktai nesueina niekaip smile

Apskritai suderinamumas remiasi į daug faktorių, bet jei esate gimęs Arklio metais, bandykite susiaurinti paiešką bent jau pagal gimimo metus - jums tinkamos būtų moterys, gimę Gyvatės, Avies (Ožkos) ir Šuns metais. Papildomai žiūrėkite į Zodiako ženklus - jei esate gimęs po Jaučio žvaigždynu, jums tinkamiausiomis bus moterys, gimę po tos pačios stichijos žvaigždynais - Mergelė ir Ožiaragis, gali dar tikti Vėžys; jūsų paties ženklo, Jaučio, moterys netinka. Ir žiūrėkite tik į jaunesnes už save smile

8

Vienu žodžiu, kaip viskas paprasta... o tuo pačiu - sudėtinga...

Dalija,
"mano kuklia nuomone" - kas valdo virtuvę, tas valdo ne tik savo šeimą, bet ir visą giminę. Tai pati mistiškiausia ir svarbiausia vieta iš senų laikų. Ilgainiui tai buvo sumenkinta ir nuvertinta... O juk ne be reikalo net ir dabar prasmunka esmė - žmogus yra toks, KĄ valgo. Taigi, moteris, gamindama maistą, faktiškai formuoja aplinkinius... na, jei ji gamina su intencija - manęs nevertina, aš vargšė - tai ir aplinkiniai bus tokie.
Dalija, link ko vedu - Deivis tau pasakė patį geriausią įvertinimą - tavo komentarai yra tobulas maistas forumo skaitytojams. Nepabėk iš virtuvės, maitink ir toliau mus savo pasisakymais smile Mums labai tinka tavo skleidžiama energetika ir pipirų naudojimas smile

9 (redagavo Jonas 2016-10-25 11:32)

Gintautai - visa tai pagal mano patirtį bendraujant ir stebint, koks yra tarpusavio elgesys, priklausomai nuo to, yin ir yang, yin ir yin ar yang ir yang yra tarp vienų ar kitų savybių.

Pavyzdžiui, pagal antrą pirštą, aš su ilgesniu. Bendraujant su moterim su ilgesniu - visada vyksta (vyriška) kova ir neįmanomas normalus, harmoningas (ne kovos) bendravimas. Viskas ok, jei mes susitiktume ringe pasiboksuoti ar kitaip pasimušti, bet poroje - tai būtų tragedija. Lygiai tas pats jaučiasi ir bendraujant bei stebint elgesį pagal gimimo metų ar mėnesio dienos savybes. Jei bendrauja žiurkė su žiurke (abiejų vyriškos savybės) - pasikartojančiai įvyksta vyriška kova. O jei bendrauja skorpionas ir mergelė (abu moteriški) - vėlgi nuolat pasikartoja bobiškas 'smaukymasis', kai neaišku, ką daryti, arba bobiškas 'tampymasis už plaukų', bobiški įžeidinėjimai (psichologinė kova). Neįmanomi normalūs santykiai. Bet kai bendrauju su tarkim liūte, kuri vyriška, ir moteriškų metų (pavyzdžiui, jaučio) - susibendravimas puikus. Toje vietoje būna viskas gerai. Bet jei ji bus su ilgesniu pirštu - bus batai:)

Taip, kad nereikia nieko laukti, o viską galima pamatyti, kam tai matosi - jau dabar. Kiekvieną kartą bendraujant su viena ar kita moterim, žinant, kada ji gimusi bei ar jos pirštas ilgesnis ar trumpesnis.

Intravertė ar ekstravertė bei vyriško veido ar moteriško - matosi ir taip.

Beje, mano veidas moteriškas, ir man daug labiau patinka vyriško veido moterys.

10 (redagavo Jonas 2016-10-25 11:27)

Anna, valdo ne kas valdo virtuvę, o kas yra stipresnis pagal klasės ir tautybių genus:)

11 (redagavo Jonas 2016-10-25 11:31)

Taip pat, tarp skirtingais metais gimusių, yra skirtingo dydžio tikimas.

Pavyzdžiui, toks:) http://chinese-astrology.co.uk

12 (redagavo Jonas 2016-10-25 11:42)

Mano supratimu - kautis reikia ne poroje. O poroje (šeimoje) - gyventi gerą, kokybišką gyvenimą.

Tam turi būti vyriškumų ir moteriškumų, esančių abiejuose žmonėse - deriniai.

Poros.

Nes jeigu dviejų žmonių įgimtos vyriškos ir moteriškos savybės, esančios juose, nėra porose - jie nėra pora.

Bet yra žmonių, kuriems reikia, kad būtų blogai, būtų daug problemų. Tai jiems tai netiks:) Gal, pavyzdžiui, vyrams svarstyklėms:)

Nors galbūt, pasirinkus darbą, kuriame būtų daug problemų - jų nebereikėtų poroje (šeimoje) - tokiu būdu būtų galima taip pat turėti kokybišką gyvenimą ten. Bet tik turint 'pragarą' darbe (ne šeimoje).

13 (redagavo Anna 2016-10-25 12:08)

Jonas parašė:

Anna, valdo ne kas valdo virtuvę, o kas yra stipresnis pagal klasės ir tautybių genus:)

Dėl to antrojo ilgesnio piršto... na, nėra maniškis trumpesnis, nėra... Bet kai vyriškos giminės atstovas pliaže puola į isteriką dėl to mano piršto ir kad esu linkusi valdyti... nežiūriu ne tik kad į jo pirštą, pėdą... Jis man su tokiu elgesiu - boba ir tiek.

Dėl virtuvės ir maisto - Jonai, ne apie kiaušinienę ėjo kalba... Apie tai, kad vyras yra toks, kuo jį maitina moteris. Plačiąja prasme. Ir jei vyras renkasi bendravimui barakudą, nevalą, kovotoją, egoistę ir pan. - tai čia ne moteris kalta, čia būtent toks maistas jam yra skaniausias. nesvarbu ką jis postringautų rimtu veidu smile

14 (redagavo Jonas 2016-10-25 12:50)

Jis boba ne dėl piršto, o dėl kitų moteriškų savybių arba/ir jis ir pagal tautybes/klasę už tave silpnesnis.

Pavyzdžiui, viduriniosios klasės genai yra dvigubai stipresni už žemosios, kai tautybių stiprumas lygus.

Dėl valgymo sutinku ir suprantu, išskyrus vyrus 'feministus' (tai yra maskulistus, nuo žodžio masculine, kurie yra už vyrų teises), kurie patys pasigamina valgyti ir atidžiai žiūri, jei valgo, ką pagamino moteris, kad tai būtų sveika ir jam nepakenktų, nes žino, kad moteris yra labai linkusi, neigiamų santykių atveju, gadinti vyro gyvenimą - gadindama jo maistą, ar maitindama jį ne tuo, ko jam reikia, įtikindama jį tai valgyti.

Taigi, aš maskulistas.

Man moteris turi daryti ką reikia, kad vyras būtų sveikas ir stiprus, o kitu atveju 'gauna per galvą' - paaiškinant kaip yra, arba ate smile

15 (redagavo Jonas 2016-10-25 12:41)

O tavo ilgesnis pirštas, jei pas vyrą irgi ilgesnis - ir turi nepatikti smile Nors man jie seksovi smile Tik bendrauti nebūna labai malonu dėl kovojimo smile Nepaisant viso kito - vieno piršto užtenka, kad santykiams būtų batai smile Bet. Jei vyras pagal klasės ir tautybių genus yra stipresnis už tave, jis ne bėgs, o pirma įveiks tave, parodydamas, kad yra stipresnis, nes du ilgi pirštai dominuoja, ir išsiaiškina, kuris kietesnis, ir tada, turbūt pasirinks nebūti kartu, bent jau nuolat, nes vienodi pirštai sukurti būti atskirai, ir yra kovinis, probleminis variantas smile

16 (redagavo Jonas 2016-10-25 13:16)

Yin-Yang veikimas taip pat pasireiškia ir vyro bei moters stiprumo santykiu. Jei moteriai reikia stipresnio už save vyro, ji nurimsta tada, kai tokį vyrą sutinka, su juo pabendrauja, ar bendrauja nuolat, jei reikia ilgalaikių santykių.

Tai Yin-Yang ryšys, kuriame moteris, kuriai reikia stipresnio už save vyro, yra Yin (moteriška), o stipresnis už ją vyras - Yang (vyriškas). Jei moteriai reikia silpnesnio už save vyro - ji yra Yang, o silpnesnis už ją vyras - Yin.

17

Deivis parašė:

Moteris maitina vyra tuo kuo vyras isako moteriai ji maitint. I vyro sirdi kelias per skrandi. Gaminsi kas nepatinka, ir zmona nebusi.

Be abejo, be abejo...
Bet kad laikai sunkūs atėjo - nevalgūs pasidarė. ir skrandžio opas iš nervų įsitaisė. Nori to, ko negalima, ko galima - nenori, kas yra - netinka. netgi įsakinėti nemoka, deja...

O dėl In ir Jan - susimaišė, susisuko jie, tvirčiausios dabar poros - kur vyras po moters padu, nes tada net klausimų nekyla, kas šeimoje vyras smile

18 (redagavo Jonas 2016-10-26 13:26)

Tai kad čia Anna labai susimaišiusi smile Nekalbant apie homoseksualizaciją, yra vyrų, kuriems reikia, kad moterys būtų už juos stipresnės, ir yra vyrų, kuriems reikia, kad moterys būtų už juos silpnesnės. Porose. Nekalbant apie tuos vyrus, už kuriuos jos nori nenori yra daug silpnesnės iš prigimties ir nieko negalima padaryti, kad būtų kitap, ir nori-nenori, tenka būti po jų padu smile

Kaip pavyzdžiui, Anna, gyvenimo su manim atveju būtų (ir yra jau čia) po mano padu, nes iš prigimties yra daug daug kartų silpnesnė už mane smile

Yra visokių vyrų ir visokių moterų, skirtingo įgimto vyriškumo, ir kam ko reikia smile

Bet tikrai ne kliedesių apie tai, kad geriausia pora, kai vyras po moters padu. Tai yra feministinis šlamštas iš durnų feminisčių galvų smile

Kaip visada moterys kliedi, kad jos protingesnės už vyrus, ir, kaip visada, toliau valdo vyrai smile

Neimant homoseksualistinės ir feministinės propagandos bei tam reikiamos mitybos, kuria stengiamasi iš normalių vyrų padaryti silpnus grybus, kurie arba būtų silpnesni už bobas arba gėjai, kuri, žinoma, būtina tiems tikslams pasiekti, dėl kurių tai yra propaguojama. Ir, žinoma, pagal įgimtą sveikumą, vienus tai paveiks, kitų - ne.

Pavyzdžiui, vienoje stipriausių pasaulyje (didžiosios dalies šveicarų genų) Rotšildų šeimoje, moterys neturi paveldėjimo teisės, ir seniausieji Rotšildai - pagal tautybių genus - daug stipresni už savo žmonas.

19 (redagavo Jonas 2016-10-26 13:35)

Yra vyrų, į kurių širdis moterų kelias eina per jų skrandžius, o į mano širdį moterų kelias eina per mano lūpas ir penį smile Nes visą maistą skaniausiai pasigaminu pats, ir moterys jo taip pat nori smile

Nors ir tai. Man geriausia neįsimylėti. Tada laisvė, kuria galima mėgautis ir tuo pačiu gyventi maloniai - kiek to reikia smile Na, aišku, įsimylėjimas kada įvyksta, tada smile Bet daug maloniau, kai jo nėra smile Nes kai nėra jo - nebūna po to sekančių kančių - įsimylėjimui pasibaigus smile O tai daug stabiliau malonumo gyventi prasme smile

20

Jonas parašė:

Tai kad čia Anna labai susimaišiusi smile
Kaip pavyzdžiui, Anna, gyvenimo su manim atveju būtų (ir yra jau čia) po mano padu, nes iš prigimties yra daug daug kartų silpnesnė už mane smile

Yra visokių vyrų ir visokių moterų, skirtingo įgimto vyriškumo, ir kam ko reikia smile

Bet tikrai ne kliedesių apie tai, kad geriausia pora, kai vyras po moters padu. Tai yra feministinis šlamštas iš durnų feminisčių galvų smile

Kaip visada moterys kliedi, kad jos protingesnės už vyrus, ir, kaip visada, toliau valdo vyrai smile
.

gerb. Jonai,

tiesiog mūsų jumoro jausmas skirtingas. Štai, beveik patikėjau, kad iš tiesų nesupratai, kad išsišaipiau ir iš feminisčių, ir iš kai kurių vyrų.
po tamstos padu - mielai, tik kad vietos gal mažoka? o jei rimčiau - manau, kad tvirtai stovi ant žemės, tad po padu nėra vietos nė vienai moteriai smile