Re: Liūdna.Noriu susirašinėti,o gal čia dar kas ir anekdotu parašys? Būtų linksma...
Vyras sako žmonai:
-Brangioji, tu nenoretum būti vyru?
-Ne, o tu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Liūdna.Noriu susirašinėti,o gal čia dar kas ir anekdotu parašys? Būtų linksma...
Vyras sako žmonai:
-Brangioji, tu nenoretum būti vyru?
-Ne, o tu?
Nusprende Rusai paskelbti kara ciukciams.Nu ka nuvyko i ciukciu sali ir sako:
-tai kiek jusu atejs i kara?
-nu kokie 3000 , o jusu?
-na ~3.000.000
ciukcius pasdejo , pagalwojo ir tare:
-ech idomu kur mes ju tiek palajdosim:)
cha cha cha kaip idomu pasijuokti,o jus toliau wisi rasykit okey???
nori suzinot,kaip blondine nori numesti svori jaj reikia nuo weido kosmetika nusiplauti(;:D;/
waikinas su mergina flirtuoja:ir sako eime pas mane parodydiu fokusa.mergina sako.gerai bet jaj ka pats ta fokusa ir auklesi...:-]:-]
Kodel blondine ziuri pro langa kai zaibuoja???Mano, kad ja fotografuoja...
chi chi chi cha cha cha kaip juokinga ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D:D~:D~:D~:D~:D~:D~:D~:D~:D~:D):D):D):D):D):D);D;D;D;D;D
:S Tenajs vaiva ka sakey tjz... nusisnekejaj ash turiu virsh kazhkiek tj 60 draugu... che mano nesamones...
Mama klausia dukters:
-Kaip islaikei vairavimo egzamina?
-nezinau...Mokytojas dar be samones
kitas
Draugas pamato kita drauga dziugaujanti. Jis ir klausia:
-Ko toks linksmas?
-Katik pas dantista buvau !!!
-nu ir?
-Sendien jis nedirba !!!
dar daugiaw nesamoniu zhn..
sedi du seniokai,vienas sako.krokodilas turi 54 dantis,koala 22,žmogus 32.Antras pamaste ir tare. Valio aš KOALA!!
Ar blondine gali turet juodu plauku? Nebent burnoj tarp dantu uzstrigusiu
Eziukas praktiskai norejo padaryti viska, bet tas viskas net teoriskai nenorejo, kad eziukas ji padarytu..:)
mokytojas klausia petriuko,kiek bus 2 kar 2. šis atskako 5.mokytojas-seskis 2.petriukas klausia mokytojos ar gali i tuoleta,taip bet kam tau gaublys. TIEK susinervinau kad noris visa pasuly apsisioti:)
Tikybos mokytoja uždavė mokiniams parašyti laišką Dievui. Vienas mokinys laišką pradėjo taip: ,,Brangus Dieve, vakar buvau baznycioje. Buvo gera ir linksma, gaila, kad Taves nebuvo..."
aciu uz fajnuz ankdotuzzz....linksma
o bent viena karta nerasai parasykit kas nors...man niekas neraso....geras
taip gal kas dar parasys?
Kas gali būti blogiau už prakąsta obuoli su kirminu viduje? Prakąstas obuolys su puse kirmino...
o bent viena karta nerasai parasykit kas nors...man niekas neraso....geras
~
:V:D~;D:D~:D~
ziauria, faini anegditai man siandien taip liudna, bet daba pralinksmejau
Apžiūrinėja automobilį turtuolis.
- Jis valdomas balsu?
-Taip? Jei norite, kad važiuotų, reikia sakyti ,,ačiū dievui", o jei norite, kasd sustotų-,,sustink", -paaiškina pardavėjas. Važiuoja turtuolis jo išbandyti. Lekia ir privažiuoja skardį.
-Sustok! Sustok!-rėkia ir paskutinę akimirką prisimena.
-Sustink!-surinka. Mašina sustoja. Visas išmuštas prakaito turtuolis atsidūsta:
-Ačiū Dievui...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Liūdna.Noriu susirašinėti,o gal čia dar kas ir anekdotu parašys? Būtų linksma...