Re: Mano svajoniu vyras.
Marinule, nieko ten originalaus. Yra toks posakis: "per durną galvą ir kojos kenčia..."
Aš tik vos perfrazavau...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Mano svajoniu vyras.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Marinule, nieko ten originalaus. Yra toks posakis: "per durną galvą ir kojos kenčia..."
Aš tik vos perfrazavau...
Ach, taip...
Šią akimirką svajonių vyrą atstotų pilnas bankomatas namuose
O žandai neplištų..? Pinigai atsiranda, kai padarai darbą. Jei padarai darbą ir pinigų atsiranda per mažai, darai ne tą darbą. Jei darbas ne tas ir neatsiranda reikalingas, kuris generuoja reikiamas sumas, reiškia smegenys per skysti. Spręndimas: "mokytis niekada ne vėlu..."
Kazin kaip mokytis, jeigu smegenys skysti...
darbas-pinigai, pinigai-darbas - užburtas ratas...
svajonių vyras neaiškina moteriai, kad ji turi dirbti dirbti dirbti.... arba kad ji turi mokytis mokytis mokytis. nes kitaip ji pasijunta esanti ne namuose, o darbe arba mokykloje.
Deja, Kaledu seneliai tik pasakose...
Koks dar svajonių vyras tokiai... moteriškei, kuri temoje apie svajonių vyrą parašė, kad jos svajonių vyras - bankomatas..? Aš privalėjau ją pasiųsti keturiom na... na... na Kamčiatku...
Tipinė "žinanti, ko nori", bet nichrena nejaučianti galimybių... Tokias reikia gydyti.
Ponai svajonių vyrai ir šiaip vyrai, net ponai liurbiai, nedrožkit jos.
Kai smegenai per skysti mokytis, atsiranda "gudrios idėjos": "Bliam, taigi aš turiu tokią šikną. Šviesoj nesirodysiu, kad nesimatytų trūkumų, rasiu turtingą lochą ir - vualia - gyvenimas - pasaka... Reikia parduoti žopą..."
darbas-pinigai, pinigai-darbas - užburtas ratas...
svajonių vyras neaiškina moteriai, kad ji turi dirbti dirbti dirbti.... arba kad ji turi mokytis mokytis mokytis. nes kitaip ji pasijunta esanti ne namuose, o darbe arba mokykloje.
Aiškina ar ne ne ten esmė.Mokslas ar darbas kaip toje redbull reklamoje suteikia sparnus arba finansine nepriklausomybe nuo Alfonsu .Taigi mieloji Anna mokslo ir darbo ant pečiu nenešioji o iš jo gauni nauda - esi nepriklausoma o tai didina saviverte bent jau savo akyse.
Anna parašė:darbas-pinigai, pinigai-darbas - užburtas ratas...
svajonių vyras neaiškina moteriai, kad ji turi dirbti dirbti dirbti.... arba kad ji turi mokytis mokytis mokytis. nes kitaip ji pasijunta esanti ne namuose, o darbe arba mokykloje.Aiškina ar ne ne ten esmė.Mokslas ar darbas kaip toje redbull reklamoje suteikia sparnus arba finansine nepriklausomybe nuo Alfonsu .Taigi mieloji Anna mokslo ir darbo ant pečiu nenešioji o iš jo gauni nauda - esi nepriklausoma o tai didina saviverte bent jau savo akyse.
šiandien esu nusiteikusi ginčytis su visais ir dėl visko
deja, pinigai ir nepriklausomybė kaip tik didina tikimybę sutikti Alfonsus neturinčios pinigų jiems neįdomios. nebent tos, kurias gali priversti eiti ir uždirbti. jei rimtai - kiek, atrodytų, daug pasiekusių moterų pasiduoda alfonsų manipuliacijai, kad net baisu.
žinios ir specialybė bei darbštumas - visada gerai. ir visada blogai, jei kas nors tave verčia tai daryti.
Šią akimirką svajonių vyrą atstotų pilnas bankomatas namuose
net jei bankomatas pilnas, reikia turėti jam tinkančią kortelę su žinomu kodu
be to, pinigai ten anksčiau ar vėliau baigtųsi.
ir liktų didžiulis šaltas nenaudingas griozdas namuose.
ne ne, mane net nupurto nuo tokio palyginimo... nes kokia tada būtų visuomenė - moters kambary stovėtų bankomatai, o pas vyrus guminės lėlės gulėtų?
civilizacija ))
ar dėl to buvo verta mokytis mokykloje?
Koks dar svajonių vyras tokiai... moteriškei, kuri temoje apie svajonių vyrą parašė, kad jos svajonių vyras - bankomatas..? Aš privalėjau ją pasiųsti keturiom na... na... na Kamčiatku...
Tipinė "žinanti, ko nori", bet nichrena nejaučianti galimybių... Tokias reikia gydyti.
Ponai svajonių vyrai ir šiaip vyrai, net ponai liurbiai, nedrožkit jos.
Kai smegenai per skysti mokytis, atsiranda "gudrios idėjos": "Bliam, taigi aš turiu tokią šikną. Šviesoj nesirodysiu, kad nesimatytų trūkumų, rasiu turtingą lochą ir - vualia - gyvenimas - pasaka... Reikia parduoti žopą..."
Si p.Breino pasakyma tereikia apversti ir pritaikyti tam tikriems vyrams...
Bet - kiekvienas laisvas svajoti kaip tik nori...Svarbiausia, kad atitiktu kirvis kota...
šiandien esu nusiteikusi ginčytis su visais ir dėl visko
deja, pinigai ir nepriklausomybė kaip tik didina tikimybę sutikti Alfonsus neturinčios pinigų jiems neįdomios. nebent tos, kurias gali priversti eiti ir uždirbti. jei rimtai - kiek, atrodytų, daug pasiekusių moterų pasiduoda alfonsų manipuliacijai, kad net baisu.
žinios ir specialybė bei darbštumas - visada gerai. ir visada blogai, jei kas nors tave verčia tai daryti.
Nagi nagi jus rimtai nusiteikusi pasipešioti na tai pradedam.....
Pasiekusios kažko moterys ir turinčios finansine nepriklausomybe yra asmenybės kurioms sunku ką nors paaiškinti nes jos viską pasiekė pačios todėl turi visais klausimais savo nuomone.Šalia tokios moters normalus vyras jaučiasi nejaukiai netgi sakyčiau patiria savotiška stresą todėl jos dažniausiai vienišos.Tad ir atsiranda poreikis turėti priedą prie rankinuko kad turėtu kuom prieš drauges pasirodyti o ir šiaip Alfonsas prie ūkio nėra jau toks didelis blogis su juom gali pasikalbėti,padės tašes parnešti kai reiks pakiš petį paverkti,nuoširdžiai pabarškins - vienu žodžiu ko joms reikia ta ir turi.Tik kartais tokioms asmenybėms pabosta savi žaislai ir keisdama garderobą pakeičia ir priedą prie rankinuko o tada dažniausiai gaunasi santa barbarą - nuo kurios aplinkiniams tik linksmiau.
Anna parašė:šiandien esu nusiteikusi ginčytis su visais ir dėl visko
žinios ir specialybė bei darbštumas - visada gerai. ir visada blogai, jei kas nors tave verčia tai daryti.Nagi nagi jus rimtai nusiteikusi pasipešioti na tai pradedam.....
Pasiekusios kažko moterys ir turinčios finansine nepriklausomybe yra asmenybės kurioms sunku ką nors paaiškinti nes jos viską pasiekė pačios todėl turi visais klausimais savo nuomone.Šalia tokios moters normalus vyras jaučiasi nejaukiai netgi sakyčiau patiria savotiška stresą todėl jos dažniausiai vienišos.
tai kur čia pešiojimasis
jūs tik labai gražiai patvirtinote, kad moteris, kuri tiek daug mokėsi ir dirbo, kad kažko pasiektų, tuo pačiu palaidojo galimybę šalia savęs turėti ne alfonsą
todėl moterys ir mieliau skiria laiką vyro paieškai, o ne žinioms ir karjerai aišku, kai nusivilia savo aplinkos vyrais, kažkodėl padaro klaidingas išvadas, kad visi tokie ir metasi į karjerą... na, kaip sakote, ne pats blogiausias variantas - jei alfonsas rūpinasi savo gerove toli į ateitį jis bus nuostabiai išdresiruotas vyras - reikia, pakiša petį, reikia patvirtina, kad vyrai kiaulės, o iš esmės - netrukdo moteriai daryti ką ji nori Išmanioji pagalvėlė, kitaip nepavadinsi
Vadinasi ne toks ir baisus tas vilkas.Nesate jau taip ir karingai nusiteikusi o tai jau neblogai.....
Kaip pavadinsi, nepagadinsi. Cia jau pavadinusiojo problema, o ne pavadintojo...
Svarbu zmones jauciasi laimingi...
Marina,
ką čia ginčysies su protingais ir gerais žmonėmis
kiekvienas ginčas tik atitolina galimybę sutikti svajonių vyrą
Teisingai, verciau draugiskai diskutuokim...
Marina,
kiekvienas ginčas tik atitolina galimybę sutikti svajonių vyrą
Argi juk priešingybės žavi o ne atstumia.
Anna parašė:Marina,
kiekvienas ginčas tik atitolina galimybę sutikti svajonių vyrąArgi juk priešingybės žavi o ne atstumia.
hmm... tai temoje apie visureigius Jūsų parašymą apie bobas ratuose reikia suprasti kaip potraukį ir žavėjimąsi bobomis? Juk jos Jūsų priešngybė, tiesa? :-)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Mano svajoniu vyras.