Tema: Lietuva kišą pagalius man į ratus, ką daryti?
Sveiki, na visu pirma čia kalba yra apie šauktinius į didžiąją ir nuostabia Lietuvos kariuomenė (joke)
Esmė, tame, kad gyvenu užsienį, gan turiu laaabai gerą darbą, į rankas moka 3000€/mėn, gan daug jau esu susitaupęs ir metų bėgi planuoju atsidaryti savo nuosavą verslą su banko pagalba, ir ta manę kamuoja problema su tais šauktiniais, jeigu aš būsiu pašauktas, visi mano planai žlugti, o nemanau, kad čia paeis pas ignoruoti juos, visgi gali čia atsibelsti, o sveikata ir fiziškai esu stiprus, nei karto neesu sirgęs (tik peršalimas ir tai karta per 3 metus). Taip toj lietuvoj man buvo sunku, minuse gyventi, šiaip taip susitvarkiau viską toj Lietuvoj ir manęs ten nė kvapo nėra, bet va, jie vien atranda kaip kažką temti į dugną, O Lietuvoj tetėra mama, ir tai mūsų santykiai nėra "Sūnus ir Mama", tad aš retai ten išvis grįžtu, ir nėra ką ginti, ir tikrai nežadu, tų klounų seime ginti kur vagią. LT vyriausybė yra tokią, kad nukirtus galvą kažkam, dar vagią 10min.
Help, gal kas žinot kaip čia man atsiriboti, aplamai, noriu keisti pilietybę, bet neįmanoma kol kas yra