Re: Ar mokam gerbti savo ir kitu seksualuma ?
Laimute parašė:patiko. nurodyk straipsnio saltini.
©Armandas
oh...nuostabu. gerai rasai. saunuolis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar mokam gerbti savo ir kitu seksualuma ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Laimute parašė:patiko. nurodyk straipsnio saltini.
©Armandas
oh...nuostabu. gerai rasai. saunuolis
O kas nustatė 100 žmonių, irgi Armandas?
Rašinys mano
O tą limitą išsamiai nagrinėjo Robin'as Dunbar'as.
Paskaičius ką rašėte apie seksualumą ir pamačiau kad nesupratote seksualumo esmės. Aš ne vienerius metus asmeniškai studijavau šita reikalą ir man per kančias atsiskleidė tiesą. Aišku daug kam ji nepatiks. Ipač tiems kurie jau tūrį susiformavusi iškreipta jo vaizdą. Taigi. Seksualumas yra ne kas kita kaip Dieviškoji kuribinė energiją, skirta kūrybai. Ir nuo žmogaus sąmoningumo lygio priklauso per kurią vietą pasireiškia. Todėl ir nėra vieningos nuomonės kas tai yra. Nes visi mato tik per tą prizmę,per kuria ir pasireiškia tą Dieviškoji kuribinė energiją. Ir kuo labiau žmogaus sąmonė iškreiptą, tuo per nešvaresni savo požiūrio stiklą ir mato. Daugiau nesiplėsiu, nes kai kas sunkiai skaito daugiau nei tris sakinius.
atleisk man Viespatie uz nuodemingas mintis
Paskaičius ką rašėte apie seksualumą ir pamačiau kad nesupratote seksualumo esmės. Aš ne vienerius metus asmeniškai studijavau šita reikalą ir man per kančias atsiskleidė tiesą. Aišku daug kam ji nepatiks. Ipač tiems kurie jau tūrį susiformavusi iškreipta jo vaizdą. Taigi. Seksualumas yra ne kas kita kaip Dieviškoji kuribinė energiją, skirta kūrybai. Ir nuo žmogaus sąmoningumo lygio priklauso per kurią vietą pasireiškia. Todėl ir nėra vieningos nuomonės kas tai yra. Nes visi mato tik per tą prizmę,per kuria ir pasireiškia tą Dieviškoji kuribinė energiją. Ir kuo labiau žmogaus sąmonė iškreiptą, tuo per nešvaresni savo požiūrio stiklą ir mato. Daugiau nesiplėsiu, nes kai kas sunkiai skaito daugiau nei tris sakinius.
Labai gražios mintys, negaliu nepritarti.
atleisk man Viespatie uz nuodemingas mintis
Ir vėl ironzuoji...
Laimute parašė:atleisk man Viespatie uz nuodemingas mintis
Ir vėl ironzuoji...
tamstai vaidenasi, ar matai tik tai, ka nori matyt?
Rolandas - pastabusis
Rolandas parašė:O kas nustatė 100 žmonių, irgi Armandas?
Rolandas - pastabusis
Skeptiškas.
Dėka ego diskujsijose kaip visada išlošia auditorija, nes tenka abiem atskleisti savo šaltinius
Ar aš čia viena nesuprantu temos klausimo "Ar mokam gerbti savo ir kitų seksualumą"???? O kodėl nepaklausus ar mokate gerbti savo ir kitų gerą apetitą? Arba ar mokame gerbti savo ir kitų senėjimą?
Laimute parašė:Rolandas parašė:O kas nustatė 100 žmonių, irgi Armandas?
Rolandas - pastabusis
Skeptiškas.
Dėka ego diskujsijose kaip visada išlošia auditorija, nes tenka abiem atskleisti savo šaltinius
nesvarbu, svarbu, kad rasai...ir visai gerai rasai.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar mokam gerbti savo ir kitu seksualuma ?