Re: Tatuiruotes
mano nuomone, tattoo darosi ne tam kad pasizymetu, ar del originalumo, kitiems tiesiog grazu pvz kaip man :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Tatuiruotes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mano nuomone, tattoo darosi ne tam kad pasizymetu, ar del originalumo, kitiems tiesiog grazu pvz kaip man :V
Mano nuomone tattoo darosi vergai
Mano nuomone tattoo darosi vergai
kieno vergai :? siais laikais kaip ir vergu nera :? nebent as kazko nezinau :?
daug nezinai xD dabar kitos rusies vergija "ekonomine vergija" beje kai bus paleisti mikrochipai bus privaloma ir tatoo periodai periodai.. anksciau buvo vergo zenklas db grozio veliau bus vel vergo..
jei manai kad på 10 metu busi tos pacios nuamones kaip ir debar (reiskia nebesivystisi) tai darykis. viskas keiciasi mados poziuris salygos vertinimai ir nuamones, tatoo visam gyvenimui kaip atmintis koks as buvau kvailas 20 metu atgal zalioi jaunystei.
jei manai kad på 10 metu busi tos pacios nuamones kaip ir debar (reiskia nebesivystisi) tai darykis. viskas keiciasi mados poziuris salygos vertinimai ir nuamones, tatoo visam gyvenimui kaip atmintis koks as buvau kvailas 20 metu atgal zalioi jaunystei.
kad keliuose aspektuose laikaisi principu tai nereiskia kad nesivystai ar esi nepazangus beto cia daugiau asmeninis reikalas tos tatoo ..
siais laikais tatoo juk galima ir panaikinti nuo kuno...
Šarūnė, 17 parašė:Lina, 24 parašė:cia viena mergina rase apie tai kad k... pradejo darytis tattoo.. gal geriau pasiskaityk tattoo istorija, vienose salyse zmones tiki kad tattoo turi gydomuju galiu, kad isvaro piktasias dvasias ir ten tikrai neraso apie k... man regis ta pati mergina ir kitoj temoj apie tattoo ta pati posta parase :?
>>>jau kitoj temoj rasiau ad turiu 3 tattoo :V velniuka, panteras ir Twettysuper tweety, noreciau pamatyti kaip atrodo. nes nuo kokios 5 klases apie ji svajoju
taciau visi atkalbineja mne darytis tweety ;/ tikrai faina ;]
na jei labai patinka animaciniai personazai tai kodel gi ne
vis geriau negu kokia kaukole
o mano tweetyis atrodo taip
nuostabu ))
įdomu kaip atrodys kai busi 60 metų
tatoo toks reikalas, kad jaunoms panelems reiketu gerai pagalvoti kurioe vietoje darysies tatoo ir ar nekenks veliau tavo gyvenime nekaltas piesinelis ant kuno
įdomu kaip atrodys kai busi 60 metų
Kai bus 60 ir/ar daugiau, tai nemanau, kad kazkam bus ydomu kaip ta tatoo atrodo...
panaikint galima, bet liks žymės.
pati esu pasidarius panterą ant kairės rankos.
ir dar darysiu
man tai gražu. aš UŽ!
Na reik darytis tokioj vietoj kad jau senatvei vargei ar besimatytu tokioj vietoj...:D As uz ir labai noreciau.
Mano nuomone merginoms gražu turėti ne didelę tatto , pati nedidukės norėčiau.
Turiu ant sprando. Tai kita kalba užrašytas mano vardas.
Ar daro kas lietuvoje 3D tattoo?
http://www.youtube.com/watch?v=7Eqdxh4oTFI
noreciau tokios oginalios ir nedidukes
grazu tattoo ir galima pakentet ta skausma, gi toks grozis poto buna ;DDD
Turiu ir dar darysiuos:))
ne tu viena turi, na ir as ta pacia minty galvoju, kad vienos maza ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Tatuiruotes