21

Re: gyvenimo pasirinkimai

jeigu zmogus kalba zodziais, kuriu prasmes nesupranta, tai reiskia ochuj..na intelekta

22

Re: gyvenimo pasirinkimai

Matot vertimas iš vienos kalbos į kitą yra lb.sudėtingas dalykas ir lb.įdomus dalykas, nes ne visada būna tikslių atitikmenų. Garsus rašytojas M.Tvenas yra pasakęs, kad vertimas apskritai neįmanomas, yra vienos kalbos sugretinimas su kita. Pvz.mes turim žodį "para", o vokiečių kalboje tokio žodžio  nėra. Jie vartoja "rund um die Uhr " ir tai reiškia pažodžiui "aplink laikrodį". Panašių dalykų be galo daug visose kalbose, todėl gerų vertėjų trūksta...:::008

23 (redagavo Alvydas 2017-10-10 11:04)

Re: gyvenimo pasirinkimai

i kaire, ar i desine.. hmm..:::801


P.S kalba zodziais, kalba raidem, sakiniais... vaje...

24

Re: gyvenimo pasirinkimai

Kokiu reikia būti marazmatiku ir tamsuoliu, kad teigti "nesupranta prasmės" po to, kai buvo paaiškinta..?))) Net atskira žinutė buvo su paaiškinimu. "Nesuprasti" ir "nerasti atitikmens kitoje kalboje", kurio - galimas daiktas, net ir nėra - skirtingi dalykai. Jums, Antanai Patamsi, visai protelis aptemęs...)))

25

Re: gyvenimo pasirinkimai

kartais idomu kvailelius paerzinti ir stebeti ju reakcijas. zinau, kad negrazu, juos siandien reikia toleruoti, vadinti turinciais mastymo ir issilavinimo problemu.. bet man tai jie tiesiog durniai, kuriu kompanija man nemaloni ir todel reikia tiesiai sakyt kaip yra ir kur ju vieta.

26

Re: gyvenimo pasirinkimai

Vėl nusišnekėjai. Kiekvienas mes ir esame savo vietoje. Norim to, nenorim, bet mes ten, kur mus nubloškė mūsų pasirinkimai. Ir tikrai ta vieta nesikeičia, kad tu kažką "parodai" - nieko tu negali pakeisti... Kaip tam tikras gyvūnas, akustiškai trukdantis karavanui... Neapleidžia jausmas, kad tu jau seniai net jūsų virtuvėje nieko nesprendi... Iš pradžių kažką teigi, o paskui teisiniesi, kad "trolini". Vėl teisinsiesi, kad pajuokavai..? Tėvuk, gal Jumi šrapneliu ing galvą pataikė per karą?

27

Re: gyvenimo pasirinkimai

Nota Bene: Kai man nepatinka kompanija, aš py...dinu be sąžinės graužimo į ten, kur man patinka. Ar pasakyti, ką jums reikia padaryti, jei kompanija nepatinka..?

28

Re: gyvenimo pasirinkimai

tai tu cia kompanija? gerai apie save galvoji..  tu tik smulkus parazitas, mazdaug kaip tarakonas ar triperis

29

Re: gyvenimo pasirinkimai

Pats ką tik apie nepatinkančią kompaniją kalbėjai. Kiekvienoj žinutėj išsižadi savo žodžių. Kuris iš mūsų gyvena iš pensijos, melždamas varganą Tevynės biudžetą? A? Kuris iš mūsų parazitas? Neatsakei nei į vieną klausimą, tik prikibai prie žodžio. Ir tik po to, kai parašiau jau antrą postą.
Aš nieko neišmanau apie tarakonus ir triperį. Ar tu kalbi apie tai, kuo gyveni ir kame murkdaisi?
Jei tu protingas, tai kodėl tavo atsakymai - pusantro šveplo sakinio?

30

Re: gyvenimo pasirinkimai

butum protingas, suprastum is puses zodzio. Tuo ir skiriasi zmogus nuo arklio.

31

Re: gyvenimo pasirinkimai

Aš suprantu, kad tu įsivėlei į nelygią kovą ir dabar pats nežinai, kaip suktis iš keblios padėties. Jaučiuosi, lyg spardyčiau priešininką po nokauto. Ar net negyvą. Bet tas negyvas priešininkas vis dar bando kąsti burna be dantų...
Pailsėk, tevuk. Dar nenorėdamas virtualioj erdvėj nužudysiu žmogų. Ar turi valerijono? Pakalbėsim sausio mėnesį. Su Naujais tave.

32

Re: gyvenimo pasirinkimai

tu nesupratai. pakartosiu, tu nesi kompanija, taves tiesiog nera. losi, ar ne, nuo to niekas nepasikeis

33

Re: gyvenimo pasirinkimai

Neigsi tu mane, ar neneigsi, aš vis tiek egzistuosiu. Ar supranti, kokie absurdiški tavo teiginiai? Loji čia tik tu. Paklausk ko nori.