1

Tema: Reikia jusų nuomonės, help :)

Sveiki, bandau kurti šiokį tokį verslą, internetinę parduotuvę, kurioje bus parduodama įvairūs dirbiniai iš medžio faneros išraižytos lazeriu, galima gaminti visokias dėžutes, paveikslus, pakabukus, mašinėles, liustras, laikrodžiai ant sienos, padėkliukai puodeliui, lentelės su betkokiu norimu užrašu, kažkokie norimi indai, taupyklės, didelės norimos raidės,  galima bus įsigyti ne tik jau pagamintus, bet bus galimybė ir pagal užsakymą pagaminti, praktiškai bet ką, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, ar idomu būtų, ar susidomėtumėt pirkti kažką panašaus. Kainos priklausytų nuo dydžio ir pagaminimo sudėtingumo, bet jos nesikandžiotų smile Bet kokia jūsų nuomonė yra labai svarbi man, ačiū smile

2

Re: Reikia jusų nuomonės, help :)

Viskas ok, Vienas is verslo modeliu -  savo sugebejimus paversti produktu.
Reiktu apgalvoti kas butu tavo klientai. Kas butu tavo konkurentai. Kuom butum gerenis uz juos, koks tavo isskirtinumas. Jei gali atsakyti i siuos klausimus, imk kurti.
Nezinau ar gaminiai is faneros gali but sekmingas verslas. Siulyciau buti labiau konkreciam, ka ketini gaminti pvz: apdailos detales, meno kuriniai interjerui puosti, kazkokia tais mozaika per visa siena, galbut sudomintu labiau. Sunku komentuoti, nepamacius siulomos prekes.
Sekmes!